28. huhtikuuta 2012

Lady Like

Olen jo vuosikausia ihaillut vanhemmissa elokuvissa, tv-sarjoissa tai kuvissa olevaa likaisen vaaleanpunaista kynsilakkaa. Kauniilla hienoilla naisilla näkee tuota väriä kynsissä todella usein.. Itselleni en vain aikaisemmin ollut onnistunut hankkimaan tuota sävyä. Aina silloin tällöin olen yrittänyt löytää väriä, mutta en ole onnistunut siinä ja se on sitten jäänyt kunnes se vähän ajan päästä tulee uudelleen mieleen ja sama toistuu.

Nyt en edes etsinyt tuota sävyä, kävin vain Seppälässä etsimässä ihan muuta asiaa ja vilkaisin samalla mitä poistomyynnistä löytyy. Ja siinä se oli, ainoa pullo täydellistä sävyä kuin odottamassa minua. Hintaakin oli vain euro. Wet n' Wildin Wild Shine sävy E462 Casting Call/Rose Sage. Se on juuri sellainen jota olen ihaillut leffoissa kauniilla Ladyillä iästä riippumatta. Vanha Roosa sävy, joka sopii kaikille ja kaikkiin tilanteisiin. Sävy vaihtelee valaistuksen mukaan näyttäen joskus ruskeammalta, oranssimmalta, violetimmalta tai punaisemmalta. "Täydellisessä" valossa Casting Call on ihanan likaisen tumma vaaleanpunainen, vähän kuin marjapuuro. Pidän myös kovasti Casting Call nimestä, ulkomailla käytetään myös nimeä Rose Sage, mutta tässä pullossa lukee pelkkä Casting Call.

Vaikka rakastan kynsien koristelua ja nykyään yksiväriset kynnet tuntuvat vähän tylsiltä, on tämän sävyn kohdalla poikkeus. Tähän en kaipaa lainkaan mitään koristeita, vaan haluan sävyn saavan puhua puolestaan. Koristeet mielestäni veisivät huomiota itse väristä. Vuosien etsintä on viimein päättynyt ja en pitkään aikaan ole saanut tällaisia lakkakicksejä, vaikka joidenkin mielestä tämä voisi olla ruma ja tylsä sävy. Mutta minä joka rakastan vanhaa glamouria, pin-upia ja 40-60 -lukuja, rakastan myös tätä sävyä. Ja muutenkin olen viime aikoina tykästynyt tällaisiin likaisiin sävyihin. Jotkut kutsuvat tätä Taupe Roseksi.

Itse lakka on hyvin helppo levittää, alussa se vaikuttaa jäävän raidalliseksi, mutta tasoittuu hetken kuluttua. Kaksi kerrosta riittää peittämään minua tyydyttävästi, jotkin voisivat haluta kolmannen kerroksen. Koska lakka on Wild Shine sävyä, kiiltää se tietenkin kauniisti jo ilman päällyslakkaa. Kuivuu hyvin nopeasti ja kestääkin ihan hyvin. En muuta huonoa keksi tästä kuin sen, että sivellin saisi olla vähän leveämpi.

Lakka on kyllä aivan kamala kuvattava, koska sävy vaihtelee valon mukaan ja ei oikein ikinä tunnu toistuvan oikein kuvissa. Siksi otinkin monenlaisia kuvia, jotta saisitte käsityksen lakasta edes jollain tavalla. Se ei näissä yhdessäkään kuvassa ole täysin oikean sävyinen, aina liian punainen tai oranssi. Pullokuvat onneksi onnistuivat hieman paremmin ja näyttävät kohtalaisen oikeilta suurimmaksi osaksi.

Sävy lähimpänä oikeaa kahdessa viimeisessä kuvassa

Kiiltoa riittää

Tässä kuvassa sävy ehkä lähimpänä oikeaa, liian punainen vain


Pieni pettymys tuli kyllä toisen ostamani kynsilakan takia. Ostin innoissani metallisen violetin duochrome lakan joka heijasti ruskeaan pullossa. Golden Rose Classics Metallic 10Kynsillä se ei ole kuin tavallinen violetti, aika lailla täysin samanlainen kuin jo omistamani Rimmelin Purple Addict. Olisi kyllä jäänyt ostamatta jos olisin tiennyt, ettei ruskea vivahde näy kynsillä.

Korjaus: Netistä kyllä löysin sivun, jonka omistajalla lakka oli toiminut kuten pitääkin eli siinä on kultaisen ruskea vivahde. Miksei se mulla näy vaikka laittaa mihin valoon...


Harmittaa myös, ettei tällä sivulla olevia kaikkia värejä ollut saatavilla. Olisin ehdottomasti ostanut 06 ja 08 sävyt, etenkin 06 on upea. Miksei myös 03:kin olisi mennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti