23. huhtikuuta 2012

Lisää epäonnistuneita meikkivoideostoja

Aikaisemmin kerroin kuinka Lorkun Matter Morphose ei sopinut iholleni ollenkaan ja että muutenkin sopivan meikkivoiteen löytäminen on ollut työn ja tuskan takana. Siinä kuitenkin onnistuin aika hyvin kahdella tuotteella. Toinen oli aikaisemmin esitelty Lumenen meikkivoide ja toinen jääkööt vielä salaisuudeksi. Siitä lisää myöhemmin. Tässä kuitenkin epäonnistuneita ostoksia.

Maybelline Pure Foundation Mineral
Nämä ostin poistomyynnistä ja taisivat maksaa pari euroa kappaleelta. Ostin talveksi vaaleamman sävyn eli vasemmalla olevan 04 Vanilla Rosen ja kesäksi astetta tummemman 73 Dunen. Näissä ei sinäänsä ole mitään vikaa, mutta käytin noin vuoden verran pelkkää mineraalimeikkiä, kunnes tajusin miten rakeiseksi ihoni jää sen jäljiltä. Luonnonvalossa ja hämärässä kaikki on ok, mutta kirkkaissa loisteputkivaloissa iho on todella rakeinen vaikka laittaisi miten ohuesti. En tiedä enkö vain osaa levittää tätä vai mikä siinä on, mutta pidän enemmän voiteiden sileämmästä tuloksesta. Lisäksi en tykkää siitä kun näillä tulee helposti epätasaista jälkeä ja ihoon jää tummempia laikkuja usein. Pakkauksen "kabuki" on myös aika heikko levittämiseen. Siihen ei meinaa tarttua tarpeeksi tavaraa ja siksi käytinkin tämän kanssa lorkun mineraalimeikin sutia. Siitä kyllä pidän, että nämä pitävät ihoni rasvoittumisen jokseenkin kurissa päivän aikaan.
L'Orealin True Match Minerals sävy N3 Creamy Beige on hyvin samankaltainen kuin nuo edelliset ja ongelmat myös ovat samoja, ellei pahempiakin tuon laikuttumisen kannalta. Menossa jo toinen purkki kun käytin vuoden verran päivittäin juurikin tätä. Sudista pidän paljon enemmän kuin noista Maybellinen "kabukeista" ja lisäksi se on isompikin, joten kiireessä saa kerralla vedeltyä isompia alueita. Loppuneesta purkistakin säästin sudin jos tarvitsen sitä johonkin muuhun joskus.

Ehkä käytän mineraalimeikkivoiteet jos joskus jonkin ihmeen kautta saan ihoni tasaisemmaksi.


Max Factorin Second Skin Foundationissa vikana on ensinnäkin sävy. Ostin sen kun en hirveästi tiennyt vielä meikeistä ja tämä sävy 045 Warm Almond oli aavistuksen liian tumma. Lisäksi se peittää huonosti ja on pullossa tosi epätasaisen väristä. Pumpusta tulee välillä ihan tummaa ruskeaa kun väri on jotenkin kasautunut. Tuntuu kyllä nimensä mukaisesti kuin toiselta iholta eli ei käytännössä miltään ja kestääkin ihan hyvin.


Maybellinen Dream Satin Liquid sävy 021 Nude ei varsinaisesti ole virheosto ja sen käytinkin melkein loppuun. Se toimii muuten hyvin ja peittää kohtalaisesti, mutta rasvoittuvilla kasvoillani se ei kestä alkuunkaan vaan kiiltelee pian. Loppupäivästä sulaa pois kasvoilta jääden ikävän näköiseksi ja kasautuen huokosiin. Sävy tosin on aavistuksen liian kellertävä minulle.


L'Orealin Infallible Brush sävy 125 Natural Rose on tuon Maybellinen kaltainen eli sekin on muuten hyvä, muttei kestä kiiltelemättä kuin korkeintaan tunnin. Sävy tosin on täysin sopiva. Lisäksi tuo sivellin on todella hyvä vaikka nyt pitempään tuota käytettyäni se irtoileekin vähän väliä. Pullo on myös hyvä keksintö, koska olen aina inhonnut sitä kun pullon tyhjentyessä reunoille jää voidetta. Sen näkee hyvin vaikka tuosta Dream Satin Liquidin kuvasta. Huonoa vain on tuo pumppusysteemi, koska sieltä tulee helposti liikaa. Etenkin jos tarvitsee vaikka lopuksi vain ihan minimaalisen määrän lisää ja pyöräytyksellä tulee puolelle kasvoista riittävä määrä. Sitä ei voi tunkea kasvoihin, joten se menee hukkaan. Tuhlausta se sellainen on.


Viimeisenä on Flormarin Perfect Coverage Foundation, jossa myös tuli sävyvirhe. Kaupan valoissa toinen sävy näytti liian tummalta, joten piti valita tämä ja se onkin liian vaalea. Sävy on 106 Classic Ivory. Talvella se menettelee jos häivyttää rajat huolellisesti. Tuoksu vain on liian voimakas. Eikä peitä ainakaan minulla täydellisesti vaan enemmänkin on puolipeittävä.

Tämän enempää ei onneksi ole virheostoja vaan olen oppinut ostamaan juuri oikeanlaisia tuotteita, kuten se minulla hyvin kestävä Lumenen meikkivoide ja myöhemmin esiteltävä vielä parempi ja kestävämpi meikkivoide.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti