18. huhtikuuta 2012

Pikakynnet

Crackle lakat olivat tosi suosittuja vähän aikaa sitten, nyt taitaa olla suurin villitys ohi ja minäkään en ole tehnyt crackle lakkausta pitkään aikaan.

Mutta nyt taas tein yhden lakkauksen. En jaksanut alkaa näpertämään mitään hienoa lakkausta konadeilla ja muutenkaan töiden takia lakkaus ei pysy hyvänä kuin maksimissaan yhden päivän. Eivätkä kynnetkään nyt kovin kauniita ole kun päivittäin töissä kädet altistuvat kemikaaleille ja ne ovat kuivat vaikka kuinka rasvaisi. Yhden kynnen aivan surkeassa kunnossa olevasta kynsinauhasta puhumattakaan. Lisäksi aikaa ei ollut paljon, joten cracklet tulivat heti mieleen.

Ne ovat minun tilanteessa olevalle ihmiselle täydelliset. Helpot ja nopeat laittaa, kuivuvat nopeasti ja muutenkaan ei haittaa jos tökkää sormensa johonkin kun lakka ei ole täysin kuiva. Ja minulle niin käy melkein poikkeuksetta. En vain jaksa odottaa kuivumista kunnolla, etenkin kun kerroksia on monia. Aina sormi osuu johonkin ja sitten on lakka rullalla. Tässä ei pienet iskut haittaa kun ne eivät erotu lakan seasta. Eikä kärkien kuluminenkaan niin haittaa, etenkään kun pohjalakka ei kovin paljon kynsien omasta sävystä eroa.

Pohjaksi käytin Essencen Cracking nail art base coatia sävyssä 01 Sparkling Champagne. Ennen en ole kokeillut tätä lakkaa cracklejen kanssa, koska ostin lakan vain kivan värin takia, en siksi että se on tarkoitettu näiden pohjalakaksi. Mutta täytyy kyllä myöntää, että crackle käyttäytyi paljon paremmin kuin muiden lakkojen kanssa. Vaikka valitsemani Isadoran Graffiti Nail Top 801 Black Tag olikin kaikkea muuta kuin kunnollinen. Se on eka lakkani tätä sarjaa ja menossa jo pilalle. Se on paksuuntunut ja levittyy huonosti.

Päälle vielä lisäsin Wild and Mildin ihanaa 142 Ghostia, joka ei kyllä kuvissa erotu käytännössä yhtään. Kuvat ovat eka salamalla ja sitten ilman.Helppoa, nopeaa, kaunista ja kestävää. Täydellistä töihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti