29. huhtikuuta 2012

Ylläripaketin sisältöä 2

Meinaa hieman olla netin kanssa ongelmia, mutta ehkä se tästä lähtee. Toisena testausvuoroon yllätyspaketista pääsivät

Oriflame Giordani White Gold Body Cream. 

Purkista nuuhkaistuani en innostunut oikein tuoksusta, mutta käsillä kokeiltaessa tuoksusta tulikin oikein hyvä ja sellainen raikas. Voiteen luvataan ravitsevan ja kosteuttavan ihoa. Se ei sisällä rasvaa, joten kevyen koostumuksen ansiosta sen pitäisi levittyä helposti. Ja niin se kyllä tekikin. Voide oli todella kevyen tuntuista, mutta kuitenkin hyvin kiinteää eikä mitään lirua kuten ensin voisi ajatella. Se oli helppo levittää ja se imeytyikin nopeasti. Kevyen koostumuksen takia ajattelin ettei tällä saa kosteutettua kunnolla, tällaisista kevyistä voiteista on niin huonoja kokemuksia. Yllätykseksi kuitenkin tämä kosteutti todella hyvin. Käsistä tuli pehmeät ja niitä ei alkanut kuivamaan pian voiteen levityksen jälkeen kuten minulle usein käy. Tulee sellainen tunne, että tarvitsee lisää voidetta. Mutta nyt ei tarvinut vaan kosteutettu tunne säilyi pitkään ja iho tuoksui ihanan raikkaalta. Sama toistui vartalon iholla. Nopean imeytymisen takia iho ei jäänyt tahmeaksi, joten tätä pystyi hyvin levittämään ennen nukkumaanmenoa. Tätä voisi harkita ostavansa itsekin, tämä purkki menee asiakkaille näytteiden antoon. Hintaa kivan näköisellä 250ml purkilla on 12,90e ja tarjouksista sitä saa halvemmallakin, tälläkin hetkellä hinta on 7,90e.

Oriflame Swedish Spa Smoothing Face Scrub

Tämä kasvojenkuorintavoide oli minulle hieman pettymys. Rakeet, malakiitti ja Hydracare+ poistavat iholta kuolleet ihosolut ja kirkastavat kasvot. Kuorin kasvoni yleensä muutaman kerran viikossa, ennen tämän käyttöä oli ollut kiireiden takia hieman pitempi tauko, joten olin kuorinnan tarpeessa. Voide on täyteläistä ja kohtalaisen helppoa levittää. Miinusta tulee tuoksusta, josta tulee lähinnä mieleen Axe. Tykkäisin enemmän jostain tyttömäisemmästä. Purkki ja voide ovat mukavan raikkaan näköisiä. Odotin, että tämä kirkastaisi kasvoja, mutta tämä toimi ihan samalla tavalla kuin muutkin kasvokuorintani. Poistaa kuolleet solut ja tekee ihosta pehmeän, mutta siinäpä se sitten olikin. Ei mitään erikoista. Hyvä ominaisuus tosin ovat nuo rakeet. Minun omistamissani kuorinnoissa rakeet ovat isoja ja niitä on vähän. Tässä rakeet ovat hyvin pieniä, melkein kuin hienoa hiekkaa voiteen seassa ja voiteen käyttö on siten todella miellyttävän tuntuista. Hintaa voiteella on 10,90e ja tämä menee asiakkaille näytteiden antamiseen. Itselle tätä tuskin tulee hakittua vaikka koostumus onkin kiva.

Oriflame Nature aloe vera & maracuja soothing hair mask

   Hiusnaamiot ovat minulle uusi tuttavuus. Olen toki kuullut niistä ja nähnyt niitä, mutten ole ikinä saanut aikaiseksi kokeilla. Shampoo, hoitoaine ja öljy ovat riittäneet minulle tähän asti. Innostuin kuitenkin kun paketista paljastui tämä ihanan hedelmäisen tuoksuinen naamio. Tuoksu on ilmeisesti sen sisältämä keltapassio ja minulle tulee tuoksusta mieleen jokin aprikoosihillo/marmeladi. Kokeiluni lähti siitä, että ensinnäkin luin miten sitä käytetään. Minulla ei ollut aavistustakaan. Onneksi käyttö oli helppoa, se vain levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan olla 5min ja huuhdellaan pois. Tarpeeksi yksinkertaista minulle, mutta aikaa vievää. Minulle muutenkin valitetaan, että olen liian kauan suihkussa.
   Seuraava mietinnän aihe oli, että kuinka paljon tätä laitetaan, mutta päätin laittaa tätä vain suunnilleen sen verran kuin käytän hoitoainetta. Koska seuraavana päivänä oli työpäivä ja hiusten pitää olla kunnossa, testasin tätä vain latvoihin ettei hiuksista tule ihan lättänät. Tuoksu oli todella hyvä ja tätä naamiota voisi verrata tehokkaaseen hoitoaineeseen. Se teki hiuksista moninkertaisesti sileämmät ja takuttomat kuin hoitoaine ja hiusten kuivuttua latvat eivät olleet pörröiset kuten ne normaalisti ovat. En tarvinut hiusöljyä tällä kertaa niiden kurittamiseen. Koska tuote silotti hiukset niin hyvin, ajattelin, että tämä on varmasti tungettu täyteen silikonia, mutta yllätyksekseni silikoneja löytyi vasta incin loppupäästä muutamia. Se nostaa tuotteen vielä paremmaksi silmissäni, vaikka hoitoaineissa sallinkin silikonin. Shampoon haluan ilman silikonia.
   Tuotetta ei enää myydä suomessa(ulkomailla kylläkin), joten saan käyttää tämän ihanuuden kokonaan itse. Sri Lankan Oriflamessa hinta on 1090LKR eli hieman yli 6 euroa. Aikaisemmin minulla ei ole ollut aikomustakaan ostaa hiusnaamioita, mutta kun tämä loppuu joskus, voisin harkita jonkin toisen naamion ostamista.

Oriflame Beauty Illuminate Eye Crayon

Tämä oli kaikista saamistani tuotteista ehkä huonoin. Tai ei nyt huono yleisesti, mutta minulle sopimaton. Silmäni ovat kosmetologin mukaan sellaiset, että niihin käy melkein mikä väri tahansa. Ja olen sen itsekin todennut, voin käyttää lähes mitä vain väriä silmissäni. Kaikkia paitsi vihreää. Se ei vain sovi minulle ainakaan omasta mielestäni ollenkaan. Puikkoluomiväreissä oli kaikkia kivoja pastellivärejä. Violetti Purple Mist, sininen Blue Dream, harmaa Silver Frost ja ruskea Desert Brown. Olisin tykännyt mistä tahansa noista väreistä, mutta tietenkin sain viimeisen värin eli vihreän Green Forestin. Se on hyvin metallinen vaalea vihreä ja sen luvataan luovan tasaisen helmenhohtoisen sävyn luomille. Metashine hiukkaset tekevät siitä hohtavan ja kiinteyttävä ainesosa antaa kohottavan vaikutuksen.
   En voi kyllä oikein allekirjoittaa noita. Sävystä kyllä sai tasaisen, mutta ei kovin helposti ja voidemaista väriä joutui laittamaan paljon. Lisäksi se oli vaikea häivyttää nätisti. Hohtava se kyllä oli, siitä ei ole epäilystäkään. Liiankin hohtava makuuni, koska minähän tunnetusti pidän mattasävyistä. Jotkin käyttäjät ovat kertoneet käyttävänsä tätä korostukseen ja silmän sisänurkkaan. Tuosta kiinteyttävästä ominaisuudesta en osaa sanoa mitään, en ainakaan huomannut eroa. Plussaa kyllä siitä ettei se paakkuunnu vakoon, suttaannu tai varise päivän mittaan. Toisen värisenä tätä ehkä saattaisin ostaa, mutta en vihreänä. Tämä menee asiakkaiden kokeiltavaksi. Hintaa yhdellä puikolla on 11,90e.

Minun silmissäni tästä ei ole kuvaa, koska vihreä ei todellakaan ole kaunis näky silmissäni, joten tässä vain mainoskuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti