23. toukokuuta 2012

Cesarsilta

Tänään saapui eka Cesarsilta tilattu pakettini. Ja samalla myös ekat Essien ja Color Clubin lakat. Ihastuin kyllä noihin lakkoihin aivan täysin, tulee ongelmia valita mikä pääsee kynsille ensimmäisenä. Shine Of The Times ja Sugar Plum Fairy käyvät taistoa siitä paikasta.


Ekana kuitenkin muut tuotteet joita sieltä tuli. Konadilta tilasin hopean ja kultaisen leimauslakan kun olen kauan halunnut kultaisia ja hopeita leimauksia, mutta mikään lakoistani ei sovi siihen tarkoitukseen. Kaikki jää liian läpikuultaviksi.

Laattojakin piti saada, niitä yleensä ostan vain eräästä liikkeestä vähän matkan päässä joka niitä myy, mutta siellä ei ole näitä. Eli m48 ja kirsikkahulluna tilasin sen tietysti vain noiden kirsikoiden takia. Toki muutkin kuvat on kivoja. Jos nämä kirsikat vaikka toimisivat kun se Essencen kirsikkalaatta on sellainen jolla voi heittää vesilintua. Yksikään kuvio ei irtoa kokonaisena siitä.

Ja sitten sen jäätelötötterökuvion takia tilasin myös Charming Nails laatan ja vasta nyt huomasinkin, että siinähän on pari xl kokoista kuviota ja minulla ei ole xl stamperia.

Ei hätää, Cesars laittoi yllärinä uudet XL Stamperin ja scraperit. Konadin scraper alkaa olemaankin jo aika huono minulla, joten nämä kaikki tulivat kuin tilauksesta. Charming Nailshan juuri esittelikin tuon XL setin.

Sitten poistomyynnissä oli vielä käsienkuorinta-aine ja sopivasti kirsikkahullulle unelmana eli kirsikan tuoksuisena.

Sitten varsinaiset syyt miksi tilasin eli Essien 785 Navigate Her, Essien Shine Of The Times, Color Clubin Sugar Plum Fairy ja Worth The Risque. Kaikki ovat mielettömän paljon upeamman näköisiä kuin osasin kuvista kuvitellakaan, etenkin Sugar Plum Fairy kimmeltää kilpaa auringon kanssa. Kuviin en tietenkään tätä osaa vangita, mutta jokainen sen omistava tietää mistä puhun. Nyt vain pitäisi päättää mikä pääsee kynsille.

Näistä kaikista esittelyt tulossa lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti