13. toukokuuta 2012

Huulipuna vai -kiilto

Miltä välimuoto kuulostaisi.

Minähän käytän pääasiassa kiiltoja ja niitäkin laitan vain hyvin vähän, koska en arkikäytössä halua melkein peilin lailla kiiltäviä huulia. Pidän huulikiilloissa niiden helposta lisäämisestä huulille, kiiltoa saa nopeasti laitettua kiireessä aamullakin. Huonoa on heikko pysyvyys, edes kallein huulikiiltoni ei säily huulilla kovin hyvin. Lisäksi kiillot eivät näytä huulillani koskaan lähes miltään vaan ne näyttävät vain kirkkaalta kiillolta. Ainoastaan todella tummat sävyt näkyvät.


Huulipunissa tykkään niiden kestosta, mutta en pidä hitaasta ja tarkasta laitosta. Se ei vain aamulla kiireessä ja silmät ristissä onnistu kun pitää alkaa siveltimen kanssa räpeltämään. Huulipunista tulee myös minun makuuni arkikäyttöön liikaa pigmenttiä. Haluaisin vain hieman punertavammat huulet, mutta ei mitään paloautonpunaisia Marilyn -huulia. Siihen tarkoitukseen en ole vielä löytänyt sopivaa huulipunasävyä.


Uteliaana tilasin siis kaksi Oriflamen huulisävytettä ja ne ovat kaikkea mitä toivoin! Käytin varmaan ensimmäistä kertaa huutomerkkiä blogissa ja tämä tuote todella on sen arvoinen.


Oriflame Very Me Click It Lip Stain huulisävyte levitetään kuin huulikiilto. Applikaattori on perinteinen ja nesteen saa äärimmäisen helposti, nopeasti, tasaisesti ja tarkasti sipaistua huulille. Neste kuivuu mataksi ja näyttää tavallaan imeytyvän huuliin. Tuoksu on hedelmäinen ja maku onneksi ei ole hyvä jos huulia nuolaisee vahingossa kuten minulle aina käy. Ehkä tämä opettaa olemaan nuolematta. Molemmat sävyt näyttävät todella hurjilta pullossa, mutta huulilla ovat onneksi aivan toisenlaiset. Red sävyllä saa juuri sopivan marjaisan punertavat huulet jotka eivät kiillä ollenkaan eivätkä näytä huulipunalla tehdyiltä. Näyttää aivan kuin huuleni olisivat luonnostaan tuon väriset. Juuri sitä mitä toivoin. Väri ei hypi silmille vaan on luonnollisen näköinen. Raspberry sävyllä saa vadelmanpunaisen sävyn, joka ei näytä enää niin luonnolliselta kuin Red sävy, mutta kuitenkin paljon paremmalta minun makuuni kuin yhtä tumma huulipuna.

Kestosta sen verran, että tämä on todella kestävä kun sitä osaa käyttää. Ulkomaalaisesta blogista lueskelin jo ennen kuin tuotteet tulivat, että miten sen saa kestämään pisimpään. Hän kuvailikin sopivasti tuloksen huulilla olevan sellainen kuin olisit juuri syönyt mansikoita tai vadelmia, kumpaa sävyä sitten käytätkin. Hänen testiensä mukaan parhaiten sävyte pysyy kun sen antaa levittämisen jälkeen olla ihan rauhassa puolisen tuntia. Sitä ei saa nuolla, eikä saa syödä tai juoda. Silloin se kuivuu koko päivän kestäväksi. Muutaman minuutin kuivatettuna se kestää vain parin tunnin verran. Vaikka sävyte hieman kuluisi, ei se silti näytä pahalta.

Kaksi Click It tuotetta tilatessa sai kaupan päälle myös Click It Connectorin
jolla tuotteet saa kätevästi yhdeksi pötköksi.

Ainoa miinus näissä on, että eivät kosteuta ollenkaan vaan huulet tuntuvat kuivilta kun sävyte on kuivanut. Huulirasvalle on siis käyttöä. Tämän päälle suositellaan kiillon lisäämistä, mutta nyt kun olen löytänyt kiillon ja punan välimuodon niin en tosiaankaan aio laittaa päälle kiiltoa.

Vasemmalta alkaen puhtaat huulet, Red, Raspberry

Kun vertaa melko lailla red sävyä vastaavaan huulipunaan, pidän läpikuultavammasta 
ja luonnollisemmasta sävytteestä enemmän. Huulet eivät näytä niin punatuilta silloin ja 
sävyte sopii arkikäyttöönkin. On myös huolettomampi pitää kun ei tarvitse vahtia sävytettä koko 
ajan kuten punaa pitäisi. (tässä muuten huulilla Maybellinen Color Sensational sävy 
527 Lady Red, siitä ja kaikista muista punistani tulossa esittely lähiaikoina)

Rakastan tätä tuotetta todella ja siitä tulee kesän ehdoton suosikkini huulille. Etenkin jumaloin punaista sävyä, joten saan koko kesän kulkea kuin olisin juuri syönyt mansikoita. Näitä pitää tilata lisääkin, koska minun tuurillani niiden valmistus kuitenkin lopetetaan pian. Hintakaan ei ole paha, yksi pullo maksaa 4,90 euroa ja vaikuttaa hyvin riittoisalta. Tähän asti tänä vuonna paras kokeilemani tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti