31. toukokuuta 2012

Postissa tulleita

Oriflamen tilaukseni saapui taas kerran. Tällä kertaa tilasin tuotteita pääasiassa itselleni, koska tarvitsin kaikenlaista ja aikaa myynnillekään ei ollut hirveästi.


Wellness Natural Balance Shake suklaa. Näitä olen halunnut kokeilla jo pitempään, mutta nyt päätin viimein tilatakin tämän, koska viime aikoina iltaisin makeanhimo on ollut hirveä. Kokeilinkin tätä jo, otin annoksen noin klo 17 aikaan ja koko loppuiltana ei ollut yhtään nälkä tai tehnyt mitään mieli. Pitää tilata myöhemmin myös vaniljan ja mansikan makuiset. Pääasiassa ostin tuon makeanhimon hillintää varten, mutta ei se tietysti haittaa jos painokin tippuu. Tämähän on valmiste turvalliseen laihdutukseen. Tälle on tulossa vielä shaker jälkitoimituksena kun olivat loppuneet väliaikaisesti.

Kaksi Cherry My Cheeks poskipunaa, en osannut oikein päättää kumman otan niin otin molemmat. Takana Pretty Pink ja edessä Sweet Coral joka näyttää aivan liian punaiselta kuvassa.

Swedish Spa Refreshing Shower Gel. Ostin puhtaasti siksi, että tuote näytti niin hyvältä. Ihania violetteja ja punaisia palleroita geelin seassa. Volare Magnolia EDT, olen aktiivisesti yrittänyt vähentää tuoksujen ostoa, mutta tämä oli niin vastustamaton. Pure Nature Purifying Clay Mask, Oriflamen luonnonkosmetiikkaa savinaamion muodossa. Jos tämä vaikka hillitsisi rasvoittumista kun on rasvaiselle iholle.

Töistä selviytymissettini. Työni on likaista välillä ja aina ei pääse pesemään käsiä heti, joten ostin söpön pikkupullon antibakteerista käsigeeliä. Kemikaalien takia kädet kuivuvat mielettömän paljon ja mikään voide ei riitä. Olisiko apua tästä Intense Hand Protection Concentrate tiivistetystä kosteusvoiteesta.

Kuivashampoita kun jollain tasolla melkein keräilenkin niin pitihän Oriflamenkin versio kokeilla, Hair X Pure Balance Dry Shampoo for oily hair. Minä onneton menin myös hukkaamaan Gliss Daily Oil Elixirini ja olen ollut ihan pulassa ilman sitä. Pullo on jossain huoneessani, mutta hyvässä piilossa. Uutta en osta kun maksaa niin paljon suhteessa pullon kokoon. Joten tilalle tulee Hair X Overnight Treatment yöhoitoaine kuiville ja vahingoittuneille hiuksille.

Kesä ja aurinko, suojautua siis täytyy. Sol After Sun Shimmering Lotion, kiva extra kosteuttava voide hileillä.   Ja Sol Medium Face Sun Cream UVA 20. Kasvoille minulla ei ole aurinkovoidetta ja niistä juuri palan helposti. Vartalolle käytän Nivean aurinkovoidetta, mutta se jättää kasvot ihan kiiltäviksi, joten siksi tämä.

Giordani Gold Supreme Pressed Powder Translucent. Tämä oli postikulutuotteena, normaalihinta 28e, edustajat saivat tämän 9,90 eurolla ja tilaamalla tämän sai vielä postikulut pois koko tilauksesta, joten kelpaa mulle. En sitä paitsi omista yhtään läpikuultavaa puuteria. Tässä vielä suojakerroin 10 eli loistava kesäksi.

Ilmaistuotteet. Feet Up Aromatic Summer Foot Cream ja Fruit Cocktail Hand Cream, jota minulla on jo suihkugeelinä ja äidilläni on samanlainen purkki käsivoidetta. Bioclinic Adult Skin Anti-Breakout Day/Night -näyte päivä/yövoiteesta ongelmarasvaiselle aikuiselle iholle. Olenkohan mä jo aikuinen... Kivaa kuitenkin kun kerrankin päivä- ja yövoide samassa. Pitää vain päättää testaanko itse vai annanko asiakkaalle. Kilttinä tyttönä vastasin myös edustajille tehtyyn kyselyyn myyntiesitteestä, vastaamiseen meni ehkä 5min ja kaikki vastanneet saivat 32 euron arvoisen palkinnon jota ei kerrottu. Pakettia avatessa se paljastui kauniiksi Giordani Gold Braceletiksi.Osasta näistä tulossa esittelyitä tulevaisuudessa kun ehdin testailemaan niitä tarpeeksi. Kaikista tuskin teen esittelyä, mutta tehkää vapaasti toiveita siitä mitä haluaistte esiteltävän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti