25. toukokuuta 2012

Taattua Laatua

En ole kauheasti tutustunut Lidlin kosmetiikkatuotteisiin, on minulla yksi Suhadan ranskissetti ja vanulappuni ostan myös Lidlistä, koska Isereen laput ovat halpoja ja hyviä. Niiden hinta taisi olla 1,09€/120kpl ja ne säilyttävät muotonsa loistavasti. Jokin aika sitten näin poistomyynnissä Suhadalta päivä- ja yövoiteet. Molemmat tuubit olivat 2 euron hintaisia.


Tuubit olivat pahvipakkauksessa, joita minulla ei enää ole tallella. Tykkäsin myös jonkinlaista puujäljitelmää olevasta korkista. Tai en kyllä tiedä vaikka olisi oikeaa puutakin kun tuntuu niin aidolta. Tuubit ovat muutenkin mielestäni hyvin paljon luontoon viittaavan näköisiä ja ei ihmekään. Molemmista löytyy Certified Natural Cosmetics BDIH leima. En odottanut Lidlin myyvän luonnonkosmetiikkaa, mutta näköjään se tekee sitäkin.

Suhada Nature Day Cream sisältää papaija ja vihreä tee uutetta ja se on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Voide on sopivan kevyttä ja tuoksuu ihanan raikkaalle ja hedelmäiselle(ilmeisesti papaijalle). Se levittyy iholle hyvin ja vaikka onkin kosteuttavaa, ei se saa silti rasvaista ihoani kiiltelemään. Siitä ei myöskään jää iholle valkoista kerrosta jos sattuu johonkin kohtaan jäämään liikaa voidetta. Tuoksu on todella voimakas ja sitä jää leijumaan ympärille pitkäksi aikaa. Tuoksu kyllä on niin herkullinen, että sitä haistelee mielellään.

Suhada Nature Night Cream sisältää Granattiomenan siemen- ja avokadoöljyä. Se ei ole kosteuttava kuten päivävoide vaikka luulisi niin kun se on tarkoitettu kuivalle iholle. Se on virkistävä ja rentouttava. Tässäkin alussa oli kivan hedelmäinen tuoksu granaattiomenasta, mutta vähitellen se alkoi tökkimään ja pahasti. En tykkää teestä ollenkaan ja nyt kun tätä levittää, tuoksu on aivan kuin Liptonin Yellow Label tee. En tykkää yhtään. Lisäksi voide on kauhean paksua, täyteläistä, öljyistä, levittyy jähmeästi ja imeytyy tosi hitaasti.

Kasvoni eivät ole kuivat, joten en ole käyttänyt tätä kasvoille. Kaulani ja dekoltee taas ovat kuivat ja dekolteella on lisäksi usein finnejä ja muutenkin punoitusta ja näppyjä, joten käytin tätä kaulaan ja dekolteelle reilummalla kädellä. Ja tämä on kyllä auttanut hyvin kuivuuteen eikä ole lisännyt finnien määrää. Tuosta hajusta vain en pääse yli.

Muutama päivä sitten näin taas samaisessa Lidlissä näitä poistomyynnissä ja lisäksi oli vielä käsivoidetta samantuoksuisena kuin tuo yövoide, mutta koska tuon tuoksu on niin inhottava, jäi käsivoide ostamatta vaikka tuo tuubi on jotenkin söpö kyllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti