11. toukokuuta 2012

Sama tuote eri nimellä?

Shoppaillessani näin tarjouksessa Oil Of Aloen kaksi tuotetta. Suoristussuihkeen ja matka-/lahjapaketin. Molemmilla oli hintaa pari euroa ja ostin lahjapakkauksia kaksi, onhan tulossa kesä ja matkat. Suihketta minulle riittää yksi pullo.


Oil Of Aloen Pro Salon Heat Protection Straightening Sprayn ostin pääasiassa puhtaasti siksi, etten voinut vastustaa yksinkertaisen kaunista pulloa. Tätä kehtaa jopa pitää esilläkin pöydällä. Toisaalta myös tarvitsin tätä, vaikka on minulla kyllä lämpösuojana XZ Tyrni Kampaus & Muotoiluneste. En vain ole aivan vakuuttunut sen toimivuudesta. Hiuksiani en suorista usein, koska ensinnäkään ne eivät kauan pysy suorana. Tämä on kuitenkin Strong Hold eli toivottavasti se pitäisi hiukset suorana vähän paremmin. Täytyy lähiaikoina testata kuinka hyvin tämä toimii.


Oil Of Aloen matkapakkaukset jotka ostin ovat myös toistaiseksi testaamatta, vai ovatko sittenkään.

Näyttääkö tutulta

Pakkaukset ovat hyvin identtisiä keskenään, esittelin alemman kuvan tuotteet jokin aika sitten. Tuotteiden nimet ovat täysin samanlaiset, molemmista paketeista löytyy Moisturising Lotion, Cleansing Body Wash, Moisturising Shampoo ja Moisture Rich Conditioner ja 3 in 1 Cleansing Wipes. Kaikki Enriched with Aloe Vera. Athena Beautéa valmistaa Prestige ja Oil Of Aloeta ilmeisesti Toiletries Uk kun taas tuota suihketta Oil Of Aloelta valmistaakin Lendlock International. Taitavat nuo matkapaketit olla tasan yksi ja sama tuote eri pakkauksissa vain. Näinkö meitä huijataan. No, ei siinä mitään, onhan tuo Athena Beautén matkapakkaus aivan loistava, edelleenkin sen kosteusvoide on ehdoton suosikkini kaikista kokeilemistani voiteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti