19. toukokuuta 2012

Tuikkivat varpaat

Seisomatyöstäni huolimatta minulle on tähän asti riittänyt hyvin kosteusvoide jaloille, mutta noin viikon sisällä on alkanut pahasti tuntumaan siltä, että kosteusvoide ei enää riitäkään. Sama on käsien kohdalla, tekisi mieli upottaa ne sangolliseen kosteusvoidetta.

Minulla on toki varastossa Oriflamelta parikin Overnight Moisturising jalkavoidetta, mutta ne ovat myyntiä varten, joten en niitä viitsisi käyttää. Ne ovat myös hieman hintavia siihen nähden, että jalkoihini tulee menemään  paljon voidetta. Niiden käyttö ei siis tule kysymykseen.

Siksipä olikin todella hyvä sattuma, että eräässä liikkeessä oli halvalla jalkavoidetta. Tuubi maksoi taas kerran euron verran. Jotenkin aina onnistun löytämään kaikenlaista eurolla, alkaa itseäkin jo huvittamaan se.


Harper & Pirés Twinkle Toes Intensive Foot Cream sisältää teepuuta ja piparminttuöljyä ja se on tarkoitettu helpotukseksi väsyneille ja särkeville jaloille. Ja minulla todella on sellaiset kun koko päivän käytännössä kävelee. Voiteen luvataan pehmittävän kovaa ihoa ja selättävän halkeilevat kantapäät. Kovettumia minulla kyllä on hieman kantapäissä, mutta ne eivät onneksi halkeile kuitenkaan. Teepuu ja piparminttuöljy lisäksi tappavat pahaa hajua aiheuttavia bakteereita, joten jalat tuoksuvatkin kivalta. Lisäksi ne viilentävät jalkoja.

Voidetta hierotaan 2-3 kertaa viikossa jalkoihin kunnes se on täysin imeytynyt. Minä kyllä laitoin hieman reilummin tätä, koska minulla on kosteuden säilyttävät sukat Oriflamelta, jotka laitan yöksi voiteen päälle.

Voide ei ole minulle erityisen mieluisen tuoksuinen, käsille tai vartalolle en sitä käyttäisi. Mutta toisaalta miehekkään ja raikkaan tuoksun ymmärtää kun on kyse jaloista ja haluaa raikkaat jalat. Suurimmaksi osaksi voide tuoksuu piparmintulta. Tulee mieleen hammastahna.

Voide on melko kevyttä, mutta ei kuitenkaan valu vaan pysyy hyvin kiinteänä. Helppo levittää ja alussa se viilentää jonkin aikaa. Sen jälkeen tapahtuu sellaista, mitä varten olisin toivonut omistaneeni tätä jo talvella kun varpaani palelivat jatkuvasti. Viilennyksen jälkeen jalkoja alkaa kuumottamaan mukavasti ja lämpö kestää pitkään. Ei ole tarvetta villasukille. Samalla jalat tuntuvat todella kevyiltä ja rentoutuneilta. Sellaiseen tunteeseen on hyvä alkaa nukkumaan ja aamulla herätä hyvin kosteutettujen jalkojen kanssa.

Harmi kun en ostanut tätä useampaa tuubia. Hinnasta päätellen voisi olettaa tämän olevan aivan roskaa, ja olinkin hieman epäileväinen tämän suhteen, mutta tämä oikeasti toimiikin loistavasti. Miinusta vähän riittoisuudesta, tuubi on vain 100ml ja se kuluu nopeasti. Jos vain törmäätte tähän jossain niin kannattaa kokeilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti