21. toukokuuta 2012

Hankintoja

Tänään käväisin naapurikaupungissa ja sieltähän tarttui mukaan kaikenlaista tarpeellista ja tarpeetontakin.


Ensinnäkin lakat, joista mustaa oikeasti tarvitsin, koska musta Isadora eilen sanoi sopimuksensa irti. Valikoima ei ollut kovin suuri, valittavana oli vain Maybellinen Mini Colorama, josta oli jo lakan ainekset erottuneet hieman kun lakan päällä pullossa oli kirkas öljymäinen kerros. Lisäksi valkoinen Mini Colorama jonka omistan on jäykistynyt joten en oikein luota siihen, että mustakaan säilyisi. Nyt oli etsinnässä nimenomaan hyvin säilyvä musta lakka. Toinen vaihtoehto oli Mavalan musta, mutta se on niin pieni pullo etten sitä halunnut. Mustaa kuitenkin menee paljon. Joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi Rimmelin 800 Black Out. Rimmelin lakat ovat minulla säilyneet hyvin vaikka ne ovatkin vähän hankalia lakata. Useimmat tarvitsevat neljäkin kerrosta kun lakka kasautuu reunoille. Tämä peitti onneksi kahdella.

Toisenkin tavallaan tarvitsin. Eilen tein tilauksen Cesarsille ja tietenkin unohdin julkaisusta asti kuolaamani INM Northern Lights päällyslakan. En siksi, että se on päällyslakka vaan tuon värin takia. Siitä asti kun näin tämän kuvan, olen halunnut kuollakseni jotain hologlitteriä. Ja nyt se tarve on tyydytetty. Cesarsilta tilasin Color Clubin Sugar Plum Fairyn ja nyt vielä löysin Mavalan 229 Sparkling Silverin, joten ei tarvitse erikseen alkaa tilaamaan tuota Northern Lightsia. Tässä glitter on vielä isompaa ja sitä jää kynteen enemmän, joten oikeastaan tämä on parempikin.Kolmas tarpeellinen oli Garnierin Ambre Solaire Light Glow Bronzer. Etsin joka paikasta Tarun suosittelemaa L'Orealin Sublime Bronzea, mutta ei sitä tietenkään ollut missään. Katsoin, että tämä on aika samantyylinen kuin lorkun, joten otin sen kun päivettävät kosteusvoiteet eivät toimi minulla. Tämä on vielä suihkutettavaakin niin ei tarvitse sotkea käsiä.

Sitten on vielä kaksi joita en olisi tarvinut. Taas poistossa oli tuttuun tyyliin Maybellinen Watershine kiiltoja ja nappasin niistä Gloss Diamonds sävyn 04 Rose Diamond. Haalean pastellivioletti helmiäiskiilto hileillä. Ja sitten vielä Elina med käsi- ja kynsivoide kun sitä oli eurolla poistossa. Koskaan en ole kuullutkaan tästä, mutta kokeilen mielelläni kaikkea tuntematonta. Etenkin nyt kun kädet on niin korput koko ajan ja mikään voide ei riitä.

Keskiviikkona tulee vielä Cesarsin tilaus, joten tällä viikolla sai kaikkea kivaa uutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti