12. toukokuuta 2012

Lisää loppuneita

Tällä erää loppumaan ovat päässeet seuraavat tuotteet.


Bettina Brenner Vanilla Deodorantti. Yleensä en loppuneita deoja esittele blogissa, koska käytän pääasiassa vain Rexonaa ja sen nyt melkein jokainen tietää ilman esittelyitäkin ja varmasti on kokeillutkin. Näitä minulle satunnaisena tulevia merkkejä voin esitellä ja tässä siis yksi sellainen. Tämä tuli vaniljantuoksuisen hajuveden mukana ja koska se on yksi lempituoksuistani, käytin tämän dödönkin. Vanilla ei ole mitenkään ihmeellinen tuote, keskitasoa. Se pitää kohtalaisen hyvin, rankemmissa jutuissa pettää usein. Tuoksu on ihan miellyttävä, vaikka ei kyllä suoranaisesti vaniljalta tuoksu. Jotain sinne päin kuitenkin. Huono puoli on, että minun kainaloitani tämä alkaa aina välillä kirvelemään vähän. Sitä ei onneksi tapahdu usein. Tämän käyttö on kestänyt pitkään, avasin sen joskus ja sitten jo välillä käytin muita deodorantteja ja tämä jäi vajaana kaappiin. Nyt viimein otin tavoitteeksi päästä tästä eroon ja tavoite onnistui.


Deodoranttilinjaa jatkaa myös tämä kaksikko, tai kolmikko jos tarkkoja ollaan. Nämä ovat odottaneet esittelyä vaikka kuinka kauan, mutta en ole saanut aikaiseksi omaa postausta. Laitan ne siis tähän. Nämä ovat Yves Rocherin ikivanhoja kaapista löytyneitä voidemaisia deodorantteja, jotka päätin ottaa käyttöön. Tuoksuja oli kolme, kuvassa näkyvät Pur Desir De Mimosa, Pur Desir De Gardenia ja kuvasta puuttuva Pur Desir De Lavender. En ollut aikaisemmin kokeillut voidemaisia deodorantteja, mutta nämä olivat kiva kokemus. Käytin näitä illalla ennen nukkumaanmenoa, koska nämä kuivuivat/imeytyivät todella hitaasti. Yöksi oli myös kiva saada kosteutustakin kainaloon ja kainaloiden ihosta tuli kyllä paljon pehmeämpi ja kosteutetumpi kuin tavallisia deodorantteja käyttäessä. Tuoksutkin olivat ihania pääosin. Laventelia tunnetusti inhoan, mutta gardenia ja mimosa olivat hyväntuoksuisia.


Herbinan Biohajoava Ruusuvesi loppui myös. Siitä on aikaisemmin ollut täällä.


Shampoista loppui Oriflame Balancing 2 in 1 Shampoo & Conditioner Cherry Tree & Sweet Almond. Halusin käyttää tämän pois, koska joudun heräämään niin aikaisin aamulla, että suihkun illalla haluan mahdollisimman nopeasti pois alta, koska väsyttää. Siksi heivasin pois hoitoaineen hetkeksi ja otin tilalle tämän jolloin ei tarvitse käyttää erikseen shampoota ja hoitoainetta. Tuoksui kivalta ja teki hiuksista ihanan pehmeät. Ei pessyt narskuvaksi kuitenkaan. Ja tämä on vieläpä ilman silikonia, joten sen tuoma pehmeys on jo saavutus. Yleensä hiukseni pehmenevät vain hoitoaineella jossa on silikonia. Voisin ostaa uudelleenkin, mutta tätä ei enää myydä. Muita 2 in 1 tuotteita minulla ei tällä hetkellä ole, joten täytyy taas alkaa käyttämään hoitoainetta.


Kuvat salamalla ja ilman ja silti glitter ei näy kunnolla

Lux Bath & Shower Gel Shimmering Sea loppui. Sen ostin poistomyynnistä ja isolla 750ml pullolla oli hintaa 2,73e. Ostin tämän puhtaasti ulkonäöllisistä syistä, en edes haistanut miltä se tuoksuu. Ensinnäkin tykkään todella paljon nimestä Shimmering Sea ja se kuvaa tätä hyvin. Vaaleansininen geeli on pientä glitteriä pullollaan. Iholle ei glitter onneksi jää suuremmissa määrin, joten ei tarvitse pelätä näyttävänsä discopallolta. Suihkugeeli sisältää merimineraaleja. Tuoksu on raikas, mutta hieman kukkainen samalla. Sopii sekä miehille, että naisille. Iso pakkauskoko on hyvä ja huono asia. Hyvä se on siinä, että tämä riittää pitkään. Huono taas minulle siksi, että suihkukaapissa minun tuotteideni hyllyn tila on rajallinen ja näin iso pullo ei siihen mahdu. Painaakin niin paljon, että imukupeilla kiinni oleva hylly tipahtaisi. Tämän ratkaisin parin desin kokoisella matkapullolla, jonka aina täytin tällä uudelleen. Suihkugeeli oli ihana ja pesi hyvin ja voisin sitä harkita ostavani uudelleenkin. Ei kuivattanut ihoa. Luxin tuotteista suosikikseni tämä ei kuitenkaan nouse. Suosikkini on Lux Shower Gel Wine & Roses joka on upean täyteläisen tuoksuinen ja väriltään hehkuvan tumma punainen. Sitä vain en ole löytänyt lisää mistään.


Kauan vajaana ollut Body Bureau Tunisian Red Flower suihkugeeli loppui myös. Olin tätä säästellyt vaikka miten pitkään, koska pullo on niin kaunis etten haluaisi tämän loppuvan. Mutta pakko sekin oli joskus käyttää pois. Pullo on niin yksinkertainen ja jotenkin minun silmääni miellyttävä. Tästä tulee mieleen jotkin The Body Shopin pullot. Itse suihkugeeli on kukkaisen tuoksuista, ei mitään hentoa vaan täyteläisen voimakasta tuoksua ja väriltään kivan vaaleaa oranssia. Geeli vaahtoaa paljon ja puhdistaa hyvin. Iholle jää hento tuoksu.


Ja viimeisenä loppui Pepsodent White Now hammastahna. Kaikkihan toivovat hieman valkoisempia hampaita ja niin minäkin. Tästä ei vain ollut apua pitemmässäkään käytössä. Väliaikaisesti se saa hampaat näyttämään valkoisemmilta. Tätä minulla on vielä toinen tuubi, joten sekin täytyy käyttää pois.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti