6. syyskuuta 2012

BB

BB-voiteet alkavat olla todella kulunut aihe blogeissa. Kaikki alkoi Garnierista ja jatkui nyt Lumenella, L'Orealilla ja olipa Yves Rocherillakin oma BB voiteensa jo myynnissä(mikä kyllä yllätti). Garnierista sain niin huonot kokemukset, että suosiolla jätän nuo uudet kokeilematta. Eivät ne kuitenkaan ole iholleni sopivia ja koska näistä ei taida olla saatavilla näytteitä niin ei voi edes testata. Ja täysikokoisia tuubeja en ota enää yhtään lojumaan kaappiin.


Siksi päätin panostaa ihan kunnolliseen aitoon aasialaiseen BB-voiteeseen, tai paremminkin voiteisiin. Tilasin Skin79 BB Miniature Setin, joka sisältää 4 merkin BB voidetta näytekokoisina. Näin voin testata jokaista ja sitten jos ihastun johonkin niin tilata täysikokoisen. Aasialaiseksi tämän tunnistaa vähintään paketista, koska koko paketissa ei ole muuta englanniksi kuin voiteiden nimet ja Made In Korea-merkintä. Kaikki tuotteiden kuvaukset ja incit ovat koreaksi. Samoin tuubien tekstit.


Setissä on kaksi Super-sarjan BB voidetta. Hot Pink -voide normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Siinä on SPF 25 PA++ ja UV suoja. VIP Gold -voide on taas muuten samanlainen, mutta kuivalle iholle.

Loput kaksi BB voidetta ovat Diamond Collectionista. Harmaa Pearl Luminous sekä vaaleanpunainen The Prestige BB Cream jota on monessa yhteydessä kehuttu maailman parhaaksi BB voiteeksi akneiholle. Pearl Luminousia tosin ei ole tarkoitettu kasvoille yksinään vaan korostamaan esimerkiksi poskipäitä. Pearl Luminous on nimittäin täysin peittämätön, mutta järjettömän hohtava.


Tämä toimikoon alkuesittelynä setistä ja seuraavissa osissa käyn läpi jokaisen voiteen yksitellen. Jos ei jaksa odottaa niin sitä ennen voi käydä jo vilkuilemassa VäriVariksen samaisesta setistä tekemiä postauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti