23. syyskuuta 2012

Kirppiskierros

Käväisin paikalliset kirppikset läpi tänään ja vain yhdestä löytyi jotain ostamisen arvoista kosmetiikkaan liittyvää. Muutakin ostin, mutta ne ei liity tähän. Muissa kyllä oli paljon lakkoja, meikkejä, mutta kaikki käytettyjä. Uudet taas olivat Oriflamelta, Avonilta ja Dermosililtä ja Oriflamea en edustajana tietenkään muualta osta. Ja Avon ja Dermosil taas ovat "kilpailijoitani" joten niiden tuotteisiin en ole ikinä koskenut. Ainoa ostamieni lisäksi jota mietin oli Kenzo Flower -tuoksu josta mulla on jo eri merkiltä jäljitelmä. Mutta pullo oli puolillaan niin en ostanut. Vaikkakin uusi maksaa esim. Nelly.comissa 92 euroa! Täytyy joku päivä käydä hakemassa tuo tuoksu sieltä nyt kun tietää sen hinnan.


Saalis oli kuitenkin tämä. Yves Rocherin Secrets D'Eessences Tendre Jasmin EDP. Yleensä en noista YR:n tuoksuista niin välitä kun ovat liian pistäviä, mutta tämä oli pehmeän jasmiininen. Hintaa oli 4 euroa, alun perin 8, mutta hintaa oli laskettu. Ihan hyvä hinta kun pullo on 50ml ja uutena 30ml maksaa 40 euroa. Toisena Hello Kitty meikkipussi ja pinssi jonka kyllä ihan puhtaasti ostin noiden kirsikoiden takia(mihinkähän mä vielä joudun kirsikkahulluuteni kanssa...). Maksoi 1.50€. Viimeisenä sitten vielä kivat avainkorvikset 2 eurolla, noihin kun löytäisi pienen hopeisen lukkokaulakorun niin olisi kiva. Jos joku tietää sellaisen jossain nettikaupassa tms. niin saa vinkata. :)

Yläpalkissa on muuten uusi sivu jonne tulee myytäviä tuotteitani. Oriflame -varasto alkaa pursuamaan yli äyräiden, joten on myytävä niitä pois.

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo Hello Kitty-pussukka <3

  Blogissani olisi sulle tunnustus :)
  http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2012/09/blogi-palkintoa-jalleen.html
  Kiitoksia kivasta blogista! Olen tykännyt tosi paljon, vaikka pitkään en ole ehtinytkään seuraamaan vielä :).

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon tunnustuksesta ja kiva jos olet viihtynyt lukijana :) Tämä kannustaa taas jatkamaan blogin pitoa :)

  VastaaPoista