21. syyskuuta 2012

Huomiota herättäviä koruja


Koulussa oli rankat viime viikot kun kokeita oli paljon ja tekemistä liikaa, joten kun selvisin siitä hengissä ja loistavin tuloksin saaden joka kokeesta lähes täydet pisteet ja ollen luokkani paras hygieniapassitestissä 39 pisteellä. Sain jopa kannattavuus- ja kustannuslaskennasta kiitettävän täysillä pisteillä kokeesta vaikka ala-asteelta matikan numeroni on ollut aina se kaikista huonoin. Lukiossa en päässyt aina edes kokeesta läpi.  Päätin palkita itseni näistä jotenkin. 

Olen kauan ihaillut ns. statement kaulakoruja, etenkin paksuketjuisia sydänkaulakoruja. Selailin netistä millainen olisi kiva, Guessillä oli paljon ihania sydänkoruja, mutta ei mitään sellaista joka olisi heti halunnut muuttaa luokseni. Lähinnä siksi kun ne sydämet olivat liian isoja ja ketjut liian pitkiä, etsin jotain pientä ja söpöä lyhyessä ketjussa. Etsin myös muilta merkeiltä, kuten Snö Of Swedeniltä, mutta ei löytynyt. Snö:llä olisi tosin ollut pelkkä iso papuketju, mutta sitten olisi pitänyt etsiä riipus siihen. Lopulta melkein luovutin kunnes silmiini sattui ihana Juicy Couture Pave Heart Starter Charm Necklace ja vielä hopeisena. Täydellinen! Kultaisia koruja en käytä lähes ollenkaan ja tätä korua aikaisemmin löysin vain kultaisena. Hopeinen lähti heti tilaukseen! Koru on aivan ihana, ei ehkä minulle arkikäyttöön, koska en yleensä käytä mitään kovin isoja kaulakoruja. Mutta juhliin tai muuhun erikoisempaan käy hyvin. Kouluun täytyy laittaa hillitympää(ja halvempaa...). Korussa on T -lukko, mikä helpottaa kovasti laittamista. Tavallisen(onkohan se papukaijalukko sitten?) lukon näprääminen on joskus tuskastuttavaa etenkin pitemmillä kynsillä. Ketjun pituuskin on juuri sopiva, 45cm. Paksuus on 1cm ja kaunis sydän on juuri sopivan kokoinen. Lisäksi korussa roikkuu vielä J-riipus.

Surffailin korua etsiessäni myös huutonetissä taas ja sieltä löysin myyjän sanoin "Marc Jacobs tyylisen" sydänkorun jonka ostin myös, hintaa oli vain 5 euroa. Onhan se kopio joo, mutta ihan riittävä noin arkikäyttöön. Juicy Couturea kun ei viitsi ihan joka paikassa käyttää, ettei se tummu tai pahimmassa tapauksessa mene hukkaan. Tosin noin ison ja painavan korun hukkaamisessa saa olla tosi taitava ;)Koru on söpön pieni ja ketju on tosi lyhyt mitä toivoinkin, 39cm. Lukko on perinteinen ja ihan älyttömän jäykkä. Sen kanssa sai tapella hyvän aikaa, että sai korun kaulaan asti. Korussa on sydänriipus, jossa molemmilla puolilla lukee Marc By Marc Jacobs. Lukon vieressä on myös pikkuinen laatta samalla tekstillä. Juuri sopiva koru arkikäyttöön ja jos näkisin tällaisen jollakin ja hän sanoisi sen olevan aito niin täydestä menisi. En ole niin muotifriikki, että tunnistaisin feikit aidosta.

Kuvat: Google

Enää himotuslistalla on yksi ainoa koru. Lempielokuviini kuuluu Léon ja siinä Mathildalla on ihana kaulapanta ja siitä lähtien olen halunnut samantyylistä. Löytämättä sellaista, mutta nyt huomasin Savannilla juuri sopivan kaulapannan! Sekin on kohtalaisen kallis, joten siitä lähti joulupukille toive...

Kuva: Google

4 kommenttia:

 1. oi ihana juicyn koru! :) Itekkin olen haaveillut tuon tapaisesta, just niistä guessin koruista, mutta taitaa joka toisella olla semmoinen :p tuo taas on vähän erilainen, kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guessin koruja tosiaan tuntuu tulevan vastaan koko ajan, siks mäkin halusin vähän erilaisen. Vaikka yllättäen kun nyt olen joka päivä käyttänyt tuota feikki-jacobsia niin se on kerännyt suunnilleen jokaisen vastaantulijan huomion vaikka on niin pieni :)

   Poista
 2. Oi ihania koruja. Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja tykkäsin, kiva blogi :)

  VastaaPoista