15. syyskuuta 2012

Oriflame tilaus

Taas tuli Oriflamelta paketti ja tällä kertaa tilasin itselleni aika paljon tavaraa kun on päässyt loppumaan kaikenlaista ja lisäksi Business Class -edustajana saan tuotteet nykyään vielä halvemmalla. Kaikkia kivoja uutuuksia oli myös tullut niin halusin päästä kokeilemaan niitä. Kuvat on vähän täyteen tungettuja kun tuon hitaan netin takia yritin selvitä mahdollisimman vähillä kuvilla niin lataa nopeammin.

 Ekana kynsijuttuja. Oriflame Nail Whitener. Aluslakasta huolimatta kynnet värjääntyy, joten jos tämä auttaisi. Sitten toinen valkaisija Peel Off Whitener kirkastava kuorintanaamio. En omista yhtään kynsinauhoille olevaa tuotetta, joten siksi Nail Butter Advanced Condition Reviver kosteuttava kynsinauhapuikko.

Aamuisin käytän kuivashampoota hiusten kohottamiseen, mutta ajattelin myös kokeilla jos tästä Oriflame Hair X Volume Boost hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta olisi apua. Perinteiset hoitoaineet alkavat olemaan lopussa, joten tarjouksesta ostin sitten Nature Secrets Rosemary & Black Currant hoitoaineen.

Meikkipuolelta minulle tuli Very Me No Time For Shine -puuteri rasvoittuvalle iholle. Huulikatastrofin jälkeen tilasin heti myös Giordani Gold Lip Elixir huultenpohjustajan. Ja kolmantena tilasin viimeinkin kunnollisen poskipunasiveltimen.

Edustajien omasta poistomyynnistä tilasin Ascendant ja Enigma tuoksut, normaalihinta on noin 20 euroa, nämä lähtivät 5 eurolla. Niitä en itse käytä vaan ajattelin laittaa myyntiin. Myöhemmin on tulossa juttua kasvonaamioista ja siitä kuinka rakastan poiskuorittavia naamioita. Siksi tilasin Pure Nature Organic Exfoliating Peel-Off Maskin. Ilmaiseksi sain Swedish Spa Purifying Face Maskin. Koulussa kenkiä ei oteta pois päivän ajaksi, joten ne alkaa hieman tuoksahtamaan välillä. Siksi tilasin Reviving Foot Sprayn. Sitä voi laittaa suoraan jalkoihin tai kenkiin raikastamaan. Aikaisemmin käytin jo tätä yhden pullon.

Uskollisimmat lukijat tietävät, että kaikki puhdistajani loppuivat hetki sitten ja pesin pitkään pelkällä vedellä ja saippualla. Tilasin JT Beauty Outletista putsareita, mutta sitä ennen ehdin jo tilata Oriflamelta nämä putsarit. Poistomyynnistä todella herkulliselta tuoksuva Pure Nature Organic Red Apple & Oat Nourishing 2 in 1 putsari. Finnejä meinaa pukata välillä enemmän ja vähemmän, joten siksi Ongelmarasvaisen ihon Pure Skin Face Wash. Ja sitten vielä Giordani Gold Nourishing Cleansing Milk

Viimeisenä vielä kaunis Diamond Keyring. Varmasti erilainen ja huomiota herättävä avaimenperä.

Nyt kun on kaikki varastot täydennetty niin ei hetkeen tarvitse ostaa oikeastaan mitään. Koulussakin menestyin hyvin kokeissa saaden kiitettäviä toisensa jälkeen, joten päätin palkita itseni tilaamalla kaksi korua. Kauan haaveilemani Juicy Couturen kaulakorun sekä "vähän" halvemman Marc Jacobs tyylisen korun. Se on niin kopio kuin olla voi, mutta menettelee noin arkikäytössä. Niistä lisää heti kun saapuvat. Ei jaksaisi odottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti