30. syyskuuta 2012

Iso ostospostaus

Mulla piti olla se kynsilakkojen ostolakko ja vähän muidenkin kosmetiikkatuotteiden, mutta kuinkas sitten kävikään. Oriflamelta tuli tilaukseni ja se on ihan hyväksyttävä, mutta shoppailukierroksen ostokset taas olisivat kuuluneet siihen ostolakon piiriin... Mutta minkäs teet kun oli halpoja ;) Vaatteita ostin myös aika paljon, mutta niitä en tähän laita.

Uudet kengät kun vanhat on niin räsät jo. Olen kauan kuolannut kiilakorkotennareita vai miksikä näitä nyt virallisesti sanotaankaan. Kuolasin netistä näitä Even&Oddeja, sekä näitä, Bullboxereita myös sekä näitä Aleidoja, vaikka niissä ei korkoa olekaan, mutta ovat muuten kivat. Mutta ne olivat aika hintavia, joten olin tyytyväinen kun 29 eurolla löytyi nämä Claudia Ghizzanit. Jos noita ei olisi löytynyt niin olisin tilannut jotkin noista edellämainituista. Olisi ollut sinisetkin ja mustat hopeilla kuvioilla, mutta tykkäsin eniten näistä punaisista.

Sitten kosmetiikkaostokset. Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit facial wash. Putsareita mulla kyllä on aika reilusti varastossa nyt, mutta tämä tuoksui niin mielettömän herkulliselta... Syötävän hyvältä tuoksui myös I Love... Raspberry & Blackberry suihkugeeli. Euron torilta eurolla lähti mukaan hohkakiviraspi. Herbinan kuivashampoo myös piti ostaa kun edellinen loppui pari viikkoa sitten(tulossa seuraavaan loppuneita-postaukseen) ja tämä oli niin hyvä, että mielelläni käytän sitä jatkossakin. Ja varastoja täydentämään myös parit matkashampoot ja -hoitoaineet kun nuo tuoksuu tosi hyvältä. Ja kun vanhempien luona vierailuja tulee aika usein.

Sitten nämä  "kielletyt" eli lakat.... Sally Hansenilta kolme Gem Crushia kun olivat halvalla. Citymarketista kun kerran katsoin niin olivat siellä paljon kalliimpia. Nuo olivat noin 8 euroa. Sävyt 07 Lady Luck, 01 Showgirl Chic ja 04 Bling-tastic. W7 lakkoja tarttui myös pari kun oli kivoja syksysävyjä 71 Cosmic Purple ja 87 Metallic Venus. Nappasin myös ekan Orlyn lakkani testatakseni onko se maineensa veroinen. Valitsin Fowl Playn. Kuvittelin, että Orlyt olisivat kalliimpia, mutta eihän tuo ollut kuin vähän yli 7 euroa. 

Euron torilla sitten oli luomivärejä ja otin niistä ihan koulua varten Pierre Renén no 56, mikä on ihan perus ihonvärinen matta. Kouluun laitan silmiin vain rajauksen ja ripsarin, muuten nudena joten tällä saa hyvin tasoitettua luomen värin. Edellinen ihonvärinen kun alkaa olemaan aika loppusuoralla.

Oriflamen paketissa tuli Pure Nature kasvosaippua, hoitoöljy ja hoitoneste. Wonder lash Intense Mascara, jota jo käytinkin shoppailureissulla ja se oli mahtava ja todella todella musta. Sitten Matte Control puuteri, nyt omistan jokaisen rasvaiselle iholle tarkoitetun puuterin Oriflamelta. Ja viimeisenä tästä kuvasta kauan kaipaamani väritön kulmakarvageeli. Sitä meinasin tilata jo pari kuukautta sitten, mutta se loppui salamana, joten jäin ilman. Nyt vasta tuli uusia myyntiin.

Sitten taas putsareita, ostin kun oli tarjouksessa. Pure Skin kuoriva kasvopesu ongelmarasvaiselle iholle. Ja Optimals Mattifying Foaming Gel vaahtoava puhdistusgeeli rasvaiselle iholle. Perfect Body Anti-Stretch Mark Cream. Lorkun vastaava oli todella pettymys, mutta ehkä tämä toimisi. Seerumi on myös viimeisillään, joten sen tilalle tilasin Ecollagen 3D huokosia pienentävän seerumin. Samaa linjaa jatkaa myös demotuotteena(edustajille lähestulkoon ilmaiseksi myytävät tuotteet koekäyttöön) tilaamani Optimals Matte Touch Fluid jota jo testasin ja se teki ihon niin mattaiseksi ja sileäksi etten ollut uskoakaan! Viimeisenä vielä Pure Skin Hide & Treat sävytetty peitevoide näpyille.

Lopuksi vielä ilmaista kamaa. Bioclinic Lifting Super Rich Repair yövoide. North For Men Sensitive Skin After Shaving Balm ja Essentials Moisturising Day Cream. Näytteistä 2 Everlasting Foundationia, 2 More By Demi aivan ihanan tuoksuista hajuvesinäytettä(tätä voi joutua tilaamaan täysikokoisen...). Ne tulevat myyntiin syksyllä. Ja sitten kasa Bioclinic Fade Away Active Essence yövoiteita.


Nyt saakin vähäksi aikaa riittää ostokset. Seuraavan kerran sitten kun syyslomalla pääsee jyväskylään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti