24. syyskuuta 2012

Raikasta kurkkua

Ensimmäisenä JT Beauty Outletista tilatuista tuotteista pääsi testiin Boots Essentials Cucumber Facial Wash. Boots on suomessa ehkä hieman tuntematon merkki noin yleisesti, blogien kautta siihen olen törmännyt joitakin kertoja. Ainakin Ostolakossa-blogissa Boots mainitaan aina välillä. Tuotteista en ole nähnyt kuin arvostelun muutamista, mutta blogissa on muuten puhuttu kaikkea Bootsin liikkeistä. Vaikka onhan toki yksi Bootsin kehittämä tuote todella suosittu suomessakin, nimittäin No 7 -tuotteet. Ketjuun kuuluu monia muitakin tuotteita, myös kauneustuotteiden ulkopuolelta. Jos en ihan väärin ymmärtänyt niin ainakin lääkkeitä, leluja, lahjoja ja valokuvaustarvikkeita sekä muuta elektroniikkaa.


Essentials -sarjaan kuuluu jo nimenkin perusteella sellaisia "välttämättömiä" perustuotteita edulliseen hintaan. Tämäkin 150ml tuubi maksoi vain 3.99€. Putsari sopii kaikille ihotyypeille ja se sisältää pehmentäviä ja rauhoittavia uutteita kurkusta sekä vitamiineja. Se poistaa meikin ja liian öljyisyyden iholta. Tuoksu on todella raikas ja miellyttävä "aito" kurkun tuoksu eli ei sellainen keinotekoinen makea tuoksu. Tähän kurkku-sarjaan kuuluu myös muita tuotteita, ainakin mitä netistä löysin niin oli muun muassa kasvopyyhkeitä, kosteusvoidetta ja silmämeikin poistajaa. Tällä kasvopesulla ei voi poistaa silmämeikkiä, joten se on tehtävä eri tuotteilla(mikä ärsyttää tällä hetkellä reilusti kun tuolla Lumenen putsarilla ei vaan ripsarit lähde kokonaan).

Putsari on koostumukseltaan hieman erikoista ainakin minulle. Se ei ole suoranaisesti voidetta, mutta ei geeliäkään vaan jotain siltä väliltä. Tosi juoksevaa ja ekalla avaamisella menikin lattialle vähän kun sitä valui ulos tuubista. Seuraavilla kerroilla osasin jo varoa. Mantelin kokoinen määrä riittää hyvin koko kasvoille, jos putsaa kaulan niin tarvitsee vähän enemmän. Minä en kaulaa putsaa kun en sitä meikkaa mitenkään ja sille riittää saippua.Putsari vaahtoaa tosi kevyesti, ei melkein ollenkaan. Meikki puhdistuu ilman sen suurempia hankaamisia, kevyt pikainen hieronta riittää. Ainoa huono vain on, että tämän kanssa saa olla nopea. Tuote kuivui iholla tosi nopeasti, joten kannattaa käsitellä ihoa alue kerrallaan. Sen jälkeen huuhdellaan pois, taputellaan iho kuivaksi ja puhdasta tuli! Iho jäi pehmeäksi ja hieman nihkeäksi sekä mattapintaiseksi. Ei kuivattanut kovin paljon, ihan minimaalista kuivuuden tunnetta ja kiristystä oli, mutta ei läheskään niin paljon kuin aikaisemmin käyttämissäni putsareissa. Ihosta tuli myös todellakin puhdas, testasin pyyhkiä ihon kasvovedellä kostutetulla vanulapulla ja vanulappuun ei jäänyt mitään iholta. Yleensä jää hieman meikkivoidetta. Iholle jäi myös kevyt kurkun tuoksu.

Kokonaisuutena voisi siis sanoa tätä todella hyväksi putsariksi ja hintakin on oikein sopiva. Tykkäsin tosi paljon ja jos joskus tilaan uudelleen JT:stä niin näitä kyllä tulee siinä samalla mukaan yksi tai useampi. Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos vain saa tätä käsiinsä jostain. Tilaamalla netistä tai Bootsin liikkeistä, joita on muuten Tukholmassakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti