12. syyskuuta 2012

Taas yksi loistava päivävoide

Ennen minun oli todella vaikea löytää hyvä päivävoide kun kaikki olivat liian täyteläisiä lisäten ihoni kiiltoa ja jäivät kalvoksi pinnalle. Tänä vuonna on kuitenkin löytynyt jopa kaksi mahtavaa päivävoidetta. Toinen oli aikaisemmin esitelty Oriflamen kallis 52 euron hintainen punaisuutta vähentävä päivävoide. Nyt mennään halvempaan luokkaan Elean mukana.


Eleaa ostin poistomyynnistä ja hintaa sillä oli hieman yli 2 euroa. Elea Hydromat Control Mattifying Moisturizing Creamin normaalihinta netissä näyttäisi olevan noin kuusi euroa. Löysin sitä tasan yhdestä nettikaupasta ruotsista.

Ensinnäkin pitää miettiä mitä tämä on. Kun pakkaus sanoo, että kosteusvoide, suomenkielinen seloste takana taas kertoo, että se on päivävoide. Ostin tämän kyllä siinä luulossa, että se on kosteusvoide kasvoille. Mutta toisaalta eikös päivävoide pääasiassa kosteuta ihoa, joten ovatko ne sitten sama asia.

Ota noista nyt selvää sitten, mutta loistavaa voidetta tämä ainakin on. Kasvoni kiiltävät tosi paljon, mikään meikkivoide tai puuteri ei pidättele sitä kovin kauaa. Olen oikeastaan jo aika sinut sen asian kanssa, etten voi saada mattaisia kasvoja tai täydellistä posliininukkemaista ihoa. Tokihan on kuitenkin aina mukava kokeilla jos jostain olisi apua.

Tästä on apua hetkeksi. Voiteen kerrotaan olevan kevyttä, nopeasti imeytyvää ja sen sanotaan ylläpitävän optimaalista kosteustasoa ihossa. Se säätelee talineritystä ja vähentää mustapäitä. Se sisältää Regu-Sebiä®, Covamatia®, sekä teepuuöljyä tuoden kiillottoman, sileän ja mattaisen tuloksen. Sillä on myös antibakteerisia ominaisuuksia, josta on hyötyä tulehdusalttiille iholle.

Kokemukseni mukaan tuo pitää suunnilleen paikkansa. Pitkäaikaisemmista vaikutuksista en vielä toistaiseksi tiedä, koska minulla ei enää suuremmin ole finnejä ja mustapäitä oli viimeksi joskus 5 vuotta sitten. Voide on lupauksen mukaan hyvin kevyttä ja imeytyy nopeammin kuin ehtii edes levittää. Iholle kun laittaa määrän, joka tavalliselle päivävoiteelle riittäisi, loppuu tämä kesken samalla määrällä. Se imeytyy ennen kuin ehtii levittää loppuun asti. Tulos on välittömästi todella mattainen ja ihosta tulee sametinpehmeä. Minkäänlaista kalvoa ei jää ihon pintaan. Kuivaihoisille tästä ei ole päivävoiteeksi, koska välillä omakin ihoni alkaa kiristämään tämän laiton jälkeen, joten kosteutusteho ei ole paras mahdollinen.


Levityksessä saa myös olla vähän tarkempi, koska seassa on vihreitä rakeita, jotka hieman värjäävät ihoa jos eivät imeydy kunnolla. Oma ihoni imaisee voiteen sisäänsä heti, joten vihreää ei jää pintaan rakeiden hajotessa.

Miinusta tulee kyllä vähän tuoksusta. Se ei ole ollenkaan hyvä. Se haisee tarkalleen tehtaalta jossa käsitellään puuta. Isäni on työskennellyt vuosikymmeniä sellaisella tehtaalla ja olen käynyt siellä usein pienestä asti sekä kesällä myös omien töideni vuoksi samalla tehtaalla useita kertoja viikossa. Ja tämä voide haisee aivan kuivan puun ja siihen käytettävän liiman pistävältä sekoitukselta. Ihan kuin sinne tehtaalle menisi. Onneksi tuoksu on mieto, eikä se haise kovin kauan ympärillä vaan haihtuu.

Mattainen lopputulos kestää joitakin tunteja, mikä joidenkin mielestä on toki vähän, mutta minun iholleni tuntikin on jo huima ennätys. Olen kokeillut erilaisia päivävoiteita, meikkivoiteita ja pohjustustuotteita, mutta tähän mennessä mikään ei ole hillinnyt kiiltoa yhtä hyvin kuin tämä.

Joten voisin väittää tätä aika loistavaksi tuotteeksi, etenkin tässä hintaluokassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti