11. syyskuuta 2012

Postissa saapuneita

Tänään viimeinkin saapui odotettu JT Beauty Outletin tilaus, ehdin jo pelätä, että se on hukkunut matkalla. Ihana paketti kyllä pelasti synkän ja pilvisen päivän kerralla. Materialismionnea parhaimmillaan... Nämä ovat oikeastaan ensimmäisiä selektiivisiä tuotteitani kun en muistaakseni omista yhtäkään vielä. Ainoa oli se Sensain näyte, mutta sekin oli vain näyte.

 Herkullisen persikantuoksuinen ja ihanan näköinen Soap & Glory Peaches and Clean puhdistusmaito sekä Pore Hot Cloth Cleanser, jossa tuli mukana muslin-liina. Sen paketti oli vähän kärsinyt, mutta onneksi oli sentään tuubi ehjä. Tuubi on sinetöity niin en tuoksusta osaa sanoa ennen avaamista. Saa viimeinkin pestä kasvot kunnolla kun sai puhdistajavarastot täydennettyä.

Söpöt pikkutuotteet...

Calvin Kleinilta Face Color Wash pohjustaja sävy Nude sekä Infinite Matte meikkivoide sävy Soft Beige. Näistä molemmista yksi tai useampi tulee arvontaan mukaan sillä tavalla, että ne saa halutessaan ottaa jos sävy sopii omaan ihoon. Tuo minimeikkivoidepullo on niin söpö :)

Lancomen Bi-Facil puhdistaja. En tykännyt Lumenen kaksifaasisesta puhdistajasta, mutta ehkä tämä on parempi. Oli kyllä vähän pienempi kuin odotin kun en katsonut millimääriä tyhmyyksissäni... Mutta sopii matkakäyttöön ja pullo on kaunis.

Tilauksen syy, Elizabeth Ardenin Mediterranean minituoksu. Olen haaveillut tuoksua jo jostain 2008 vuodesta lähtien, mutta se oli niin kallis. Nyt myynti on lopetettu, mutta onneksi löytyi minipullo vielä. Pitää alkaa kyllä metsästämään täysikokoista, koska tämä oli juuri niin täydellinen tuoksu kuin muistelinkin.

Vielä yksi putsari eli Boots Essentials Facial Wash. Tuoksuu tosi raikkaalta kurkulta, tuli puhdas olo jo pelkästä haistamisesta.

Ja ilmaisena sai Rimmelin Spotlight Beige -huulipunan. Tämä näyttää ihan sellaiselta, että voisi käyttääkin arkikäytössä koulussa, etenkin kun se on matta. Ja hylsy on kaunis.

2 kommenttia:

  1. Oi että, mun on kyllä totisesti joskus tilattava tuolta jotain, saahan tuolta sellaisia juttuja mitä Suomesta ei muuten saa. Erityisesti nuo Soap&Gloryn tuotteet ovat kiinnostaneet pitkään =)

    VastaaPoista
  2. Voin kyllä suositella tilaamaan tuolta, tilaaminen oli helppoa ja sivut oli täynnä kaikkea kivaa. Ja kun tilaa tarpeeksi niin saa postikulut pois ja tällä hetkellä siellä tosiaan on tuo huulipunatarjous jonka saa koodilla. Raportoin sitten noista Soap&Gloryista kun olen niitä hetken testaillut. :) Bootsin putsari pääsikin juuri äsken testiin, samoin tuli nuo CK:t testattua pienimuotoisesti jo :)

    VastaaPoista