1. lokakuuta 2012

Kivantuoksuinen kynsilakanpoistoaine

Hetki sitten kynsilakanpoistoaineeni loppui ja tilalle olin jo aikaisemmin tilannut Oriflame Beauty Nail Polish Removerin. Se on Oriflamen ainoa kynsilakanpoistoaine joten en sen suuremmin lukenut siitä tietoja vaan tilasin vain. Ajattelin myös, että se on ihan peruskamaa ja etten esittele sitä blogissa. Kokeiltuani kuitenkin mieleni esittelyn suhteen muuttui.


Lakka itsessään on ihan perusjuttua, aika paljon edellisen poistoaineeni, Maybellinen Gentle Removerin, kaltainen. Asetonittomana poistoteho ei ole aivan huippuluokkaa "vaikeille" lakoille eli tosi tummille, punaisille ja glittereille. Mutta niille käytänkin asetonillista(kirjoitetaankohan noin :D ) poistoainetta. Vaaleat ja muuten helposti poistettavat tällä lähtee hyvin. Lupaa myös kosteuttaa ja ravita kynsiä ehkäisten kuivumista. Tuohon asiaan en toistaiseksi osaa paljon sanoa näin lyhyellä käytöllä, mutta yhden asian huomasin. Yleensä kun poistan lakat tuolla Maybellinen poistoaineella, kynnet liuskoittuu tosi nopeasti. Nyt kynnet eivät ole liuskoittuneet yhtään sinä aikana kun olen käyttänyt tuota.

Mikä tästä sitten tekee blogipostauksen arvoisen? Tosi ihana tuoksu! Märkänä poistoaine on hirveän pistävän ja voimakkaan tuoksuista, mutta hetken päästä poiston jälkeen aloin ihmettelemään, että mitä mä olen tehnyt kun kynnet tuoksuu ihan makealle. Vähän kuin toffeelle tai mantelikrokantille. Karkkia en ole syönyt enkä muitakaan herkkuja... Sitten tajusin, että se tuoksu tuli tuosta kynsilakanpoistoaineesta. Sen jälkeen piti jo piti tarkistaa netistäkin ja niinhän siellä sivulla lukee: " Pehmeä mantelin tuoksu". Herkullinen tuoksu jäi sormiin käsienpesun jälkeenkin. Mukava yllätys etenkin kun tuoksu on selkeästi havaittava, mutta ei kuitenkaan häiritsevän voimakas.


Poistoaine tosin on hieman kalliimpaa kuin nuo perus Maybellinet tai Xtrat, mutta ei kovin paljon. 75ml pullo maksaa 11,90€. Aine on kuitenkin riittoisaa ainakin minun käytössäni, kun hieman kostutti pumpulipalloa niin sillä sai yhden käden lakat helposti pois. Lisäksi pullo on minua miellyttävä yksinkertaisen tyylikäs, etenkin jos nuo tarrat vielä ottaisi pois(ehkä teenkin sen joku kaunis päivä). Kaatonokka on kätevä, koska mikään ei ärsyttänyt enempää tuossa Maybellinessä kuin se, että sitä hulahti aina kauhea määrä kerralla vaikka olisi tarvinut ihan vähän. Ja siinä on myös niin iso se aukko, että sinne kerran tippui pumpulipuikko jolla siistin kynsien reunat ja se oli siellä siihen asti kunnes pullo tyhjeni. Ei sitä millään saanut pois.

Todella mukavan erilainen kynsilakanpoistoaine :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti