11. lokakuuta 2012

Timanttinen matkakumppani

Tuttu tunne meille kaikille: matkalle, oli se sitten lyhyt tai pitkä, lähdössä ja matkatavarat pursuavat yli äyräiden ja kaikki pitäisi saada jotenkin tiivistettyä niin, että ne mahtuvat mukaan.

Mukaan tarvitaan tietysti silmämeikinpoistoaine, puhdistusaine ja kasvovesi. Jos vielä käy niin onnellisesti, ettei sinulla ole pieniä matkapulloja johon kaataa täysikokoisesta tai näyte-/matkakokoja, vie tämä kolmikko aika reippaasti tilaa laukusta.


Entä jos tämän kolmikon saisi tiivistettyä yhteen pulloon. Oriflame mahdollistaa sen Diamond Cellular Micellar Solution Cleanserilla. Puhdistusnesteessä on samassa kasvovesi, puhdistusaine ja silmämeikinpoistoaine.


Ylellinen tuote poistaa kasvomeikin ja epäpuhtaudet Miselli -tekniikan avulla. Vettä ei tarvita missään vaiheessa vaan kasvovesi-ominaisuutensa ansiosta puhdistusnesteen voi jättää kasvoille kuten kasvovedenkin. Tarvitset vain vanulapun, jonka kostutat nesteeseen ja hierot kasvot ja kaulan sillä.

Meikki irtoaa todella helposti vain pyyhkäisyllä. Myös silmämeikki lähtee helposti ja hellävaraisesti. Kuvissa esiintyvää Lumenen silmämeikinpoistoainetta inhoan sydämeni pohjasta, koska sillä en saa ripsiväriä pois melkein ollenkaan. Se kuluukin niin hitaasti ja luonteeni ei anna heittää sitä menemään, koska se olisi rahojen tuhlausta.

Diamond Cellular on monta kertaa tehokkaampi. Puhdistuksen jälkeen kasvoille jää miellyttävä ja raikas tunne. Iho ei kuivu ja ihoa ei myöskään kiristä. Öljyttömänä tuote sopii myös rasvaiselle iholleni eikä tuki sitä. Öljyttömyys mahdollistaa myös tuotteen käytön rakenneripsille vaikka minulla ei sellaisia ole.

Pullo on minun mielestäni todella todella kaunis, koska rakastan kaikkea yksinkertaista ja raikasta. Pullon kauneus on näillä sadesäillä melkeinpä mahdoton saada ikuistettua kuviin, mutta Oriflamen tuotekuvassa siinä on onnistuttu ihan hyvin.

Kuva: Google

Ainoat huonot puolet ovat hieman korkea hinta sekä nesteen koostumus. Tuote on lisäksi suunnattu yli 45 -vuotiaille, mutta minun ja muiden kokemusten mukaan se sopii aivan yhtä hyvin nuoremmallekin iholle. 200ml pullo maksaa 29 euroa, joka toki on hieman korkea hinta, mutta hinta selittyy sillä, että Diamond Cellular -sarjan tuotteet sisältävät Diamond Elixir™ -yhdistelmää. Jos nyt oikein muistan niin se oli timanttijauhetta.

Neste on kuin vettä, joten siitä tulee yksi miinus. Se toimii hyvin vanulappujen kanssa kyllä, mutta jos unohtaakin laput kotiin niin ihoa on melko mahdoton puhdistaa käsin. Hieman paksumpi tai geelimäisempi neste toimisi siinä paremmin. Kätevän pumppupullon takia tuote on tosin helppo käyttää, joten siitä plussaa. Yksi tai kaksi pumppausta riittää koko kasvoille.

Matkoja ajatellen pullo on kestävä, ensimmäisellä matkalla tämän kanssa pelkäsin, että hauraan näköinen pullo halkeaa matkalla. Se kuitenkin kesti todella hyvin eikä pumppu vuotanut vaikka se oli välillä varmaan ylösalaisinkin laukussa. Tyhjentymisen jälkeen kauniin pullon voi täyttää jollain toisella tuotteella ja laittaa koristamaan kylpyhuonetta tai missä sitten ihonhoitotuotteita säilyttääkään.

Syyslomaksi olen taas lähdössä vanhempieni luokse ja sanomattakin selvää, että ruusuisen parfyymin tuoksuinen tilaihme lähtee matkaani ja helpottaa huomattavasti kosmetiikkalaukun pakkaamista kun tilaa jää enemmän.

Jos vaikka tämä matka menisi ilman uhreja toisin kuin viime matka...


Rip harmaa ja musta luomiväri. Sitä mustaa tulee todella ikävä kun se oli rajausväri ja teen joka päivä rajauksen luomivärillä käyttäen kosteaa sivellintä. Käyttämäni luomiväri oli juuri tuo hajonnut, tuo toinen ja muut mustat luomivärini pölyävät liikaa ja rajausta tehdessä varisevat poskille. Tuo oli tässä paletissa suunniteltu rajausten tekoon ja se on normaaleja luomivärejä kovempi. Olisi edes hajonnut tuo keltainen ja pölyävä musta kun niitä en oikeastaan käytä. Mutta ei, tietenkin lempinappi hajosi. Harmaalla nyt ei ollut niin väliä kun sitäkään en käytä. Onneksi noista sirpaleista saa nyt joten kuten kaavittua väriä, mutta hankalaa ja sotkuista se on.

Blogger on sekoillut koko päivän poistamalla tunnisteita, kuvia, otsikoita jne. joten jos postauksessa on jotain outoa niin älkää ihmetelkö ;)

4 kommenttia:

 1. Hajonneita jauhemaisia meikkituotteita (just luomivärejä, puutereita jne.) on muuten helppo korjata itse. Muuttolintuja syksyllä -blogista löytyy hyvät ohjeet: http://muuttolintujasyksylla.indiedays.com/2012/05/09/rikkinaisen-meikkipuuterin-eheyttaminen/

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon vinkistä! Pitääkin kokeilla kun palaa takaisin kotiin syyslomalta :)

   Poista
 2. Oon monesti katsonut kuvastosta tuota timantti-putsaria, kun toisenkin positiivisen arvion siitä lukenut. Hinta on saanut vielä jättämään tilaamatta, tosin monta kertaa se on ollut 19,90e hintaan tarjouksessa.
  Ja kun itselläni on nuita silmämeikki- ja naamaputsareita vielä "muutama" varastoissa, niin josko yrittäisi käyttää niitä ensin pois... Tai kunhan saa edes noita silmämeikki-putsareita pois (muun muassa 3 vai 4 oriflamen vanhempaa versiota waterproof-putsarista) :D.

  Mulla on toiminut ihan hyvin tuo Lumenen waterproof-silmämeikkiputsari. Tosin jos mulla on sisärajaukset, niin pienet rippeet silloin jää ripsien tyveen, vielä en ole löytänyt sellaista putsaria, joka saisi ne pikku rippetkin pois (ei edes se oriflamen vanhempi waterproof-versio, vaikka muuten hyvä onkin) :).

  VastaaPoista
 3. Mäkin taisin tuon juuri noista tarjouksista ostaa, täysihintaisena tuskin ostaisin vaikka saakin sen business class -edustaja-alennuksen.

  Lumene ei mulla toimi jostain syystä yhtään ja se kirvelee silmiäkin helposti kun mulla on niin herkät. Tuo timanttiputsari ei kirvele. Oriflamelta en muita olekaan kokeillut vielä kun yritän nyt käyttää pois tuon Lumenen ja en viitsi muita avata samaan aikaan. Timanttiputsarin avasin matkakäyttöön ja sitä en muualla käytäkään kuin matkoilla.

  VastaaPoista