30. lokakuuta 2012

More MooreOriflame lanseerasi uuden tuotesarjan yhdessä Demi Mooren kanssa. Sarjan nimeksi tuli More By Demi. Testasin osan tuotteista demotuotteina jo ennen niiden julkaisua.

More By Demi EDP


Sarjan hajuvettä kuvaillaan modernina tulkintana satuhahmoille, kuten Lumikille ja Tuhkimolle. Hienostunut, aistillinen, voimakas ja hemmotteleva tuoksu on Fabrice Pellegrinin käsialaa. Tuoksussa tuoksuu alussa vihreä mandariini ja valkoinen persikka, sen jälkeen ylang ylang ja jasmiini, lopuksi santelipuu ja lilja.

Tuoksu on enemmän ehkä iltatuoksu, koska se on todella täyteläinen ja voimakas. Hieman itämainenkin mielestäni. Voimakkaimpana tuoksuu ehkä jasmiini sellaisena hyvin makeana ja vaniljaisena. Luulinkin ensin, että tässä olisi vaniljaa kun sitä nyt tungetaan melkein jokaiseen tuoksuun. Pehmeässä tuoksussa tuoksuu myös tuon makeuden lisäksi hento hedelmäisyys. Hyvin yllättävä ja omalaatuinen tuoksu. Kun ensimmäisen kerran kuulin pari kuukautta sitten tuotesarjan ilmestymisestä syksyllä, odotin jotain ihan muuta. Julkkistuoksut kun yleensä on mitä on. Sellaisia teineille suunnattuja päänsärkyä aiheuttavia. Mutta tämä oli positiivinen yllätys ja hyvin aikuismainen tuoksu. Ja mikäs muu 45 -vuotiaalle Oriflamelle sopisikaan paremmin juhlavuoden tuoksuksi. Sarjahan luotiin juhlistamaan 45 vuotissynttäreitä. Isoa pulloa en ole vielä avannut, koska kokeilen ensin käyttää yhden näytepullon pois. Iltatuoksut ovat minulle vähän hankalia kun niitä tulee niin vähän käytettyä. Ei viitsi sen takia isoa pulloa avata turhaan.

Kuva: Google


More By Demi Body Butter


Tuoksunäytteestä huumaantuneena tilasin demona myös vartalovoin joka tuoksuu samalta kuin hajuvesi. Kosteusvoidetta en olisi ehkä tilannut, mutta vartalovoita todella todella tarvitsin. Aikaisemminhan minulle on riittänyt pelkkä kosteusvoide ja sekin vain sellaisena "huvituksena", koska ihoni ei ole kosteusvoidetta tarvinut. Käytin sitä vain huvin vuoksi. Se oli silloin. Nyt kerrostalossa asuessani ihoni huutaa kosteutta. Monilta olen kuullut, että kerrostalon ilma kuivattaa ja nyt se on todistettu. Ennen vähän turhan kosteakin ihoni on nyt kutisevan hilseilevän punoittava. Pahimpia ongelmakohtia on käsivarret, kyynärpäät ja kasvot.

Käsivarsien iho punoittaa, kutisee ja hilseilee, kyynärpäät punoittavat, hilseilevät ja ovat kuin hiekkapaperia. Naama on välillä kuin hiekkapaperia ja nyt juuri leuassa on hilseilevä kohta, josta iho oikein kuoriutuu pois. Se on iso muutos ongelmarasvaiseen ihooni. Naamalle ei oikein mitään hätäapuakaan ole saatavilla kun kaikki tuotteeni ovat rasvaiselle iholle eivätkä siten kosteuta tarpeeksi. Pitää varmaan tehdä poikkeus ja ostaa kaupasta lorkulta tai joltain hätäavuksi jokin kosteuttavampi kasvovoide. Vaihtoehdot ostopaikaksi ovat tasan K-kauppa ja Halpa-Halli, joten valikoimaa ei hirveästi ole.

Onneksi More by Demi vartalovoi pelasti vartalon ihoni. Omistamani rasvattomat kosteusvoiteet eivät meinaa imeytyä ollenkaan, mutta vartalovoin ihoni imaisee jo melkein ennen kuin ehtii kunnolla levittää. Hyvin täyteläinen voide kosteuttaa ihon täydellisesti ja kuivat kohdat häviävät melko lailla saman tien. Tuoksun tapaan myös voiteen tuoksu on hyvin voimakas ja oikeastaan sitä käyttämällä voi skipata hajuveden käytön kokonaan. Voide ei kuitenkaan tuoksu häiritsevän voimakkaasti ainakaan minun mielestäni, vaan juuri sopivasti. Levittäminen on helppoa, imeytyminen tosi nopeaa ja voide on hyvin riittoisaakin. Ihan pieni määrä riittää isolle alueelle. Tätä voisi ostaa varastoon toisenkin putelin, koska More By Demi -tuotteet ovat rajoitetun ajan myynnissä.

More By Demi Shower Gel


Viimeisenä testasin suihkugeelin, joka tietenkin sekin tuoksuu samalta kuin muut tuotteet. Suihkugeeli on täyteläisen tuntuista läpikuultavan vaaleaa geeliä ja kuten muutkin tuotteet, sekin tuoksuu voimakkaasti. Geeli vaahtoaa ylellisen pehmeän tuntuiseksi hienonhienoksi vaahdoksi. Ei isoja kuplia ja harvaa vaahtoa, vaan pienikuplaista tosi tiheää vaahtoa. Se pesee jättäen ihon todella pehmeäksi, sileäksi sekä kevyesti tuoksuvaksi. Ei jätä yhtään nahkeaksi. Kosteuttaa tosi hyvin, palasaippuoiden käytön takia käsivarsissani iho oli karhea ja kuiva. Kun pesin tällä ekan kerran, käsivarsien ihosta katosi karheus kokonaan ja ihosta tuli unelmanpehmeä ja sileä. Kuvittelin ettei suihkugeeli voi olla sarjan paras tuote, mutta tässä tapauksessa se kyllä todella on! Tätä pitää hankkia lisää!


Lisäksi More by Demi -sarjassa on saatavilla kiiltosuihke hiuksille sekä More -käsilaukku. En kyllä tiedä onko myöhemmin tulossa vielä lisää tuotteita kun videolla ainakin näkyy huulipunia ja kynsilakkoja. Se selviää myöhemmin. More By Demi -tuotteet näet täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti