25. lokakuuta 2012

Eka Orly kokeilu

Blogeja lukiessa olen tullut siihen tulokseen, että Orly taitaa olla aika arvostettu merkki. En ollut koskaan kokeillut yhtäkään ja päätin jokin aika sitten viimein ostaa yhden kun sattuivat eräässä kaupassa eteen.

Valitsin saatavilla olevista väreistä linnun sulkia matkivan Birds Of A Feather -kokoelman Fowl Playn, joka on vähän jellymäinen tumma violetti, jossa on seassa mikroglitteriä, sinisiä vähän isompia glittereitä ja kahdenlaisia flakiesejä. Taitaa olla dupe OPI:n Merry Midnightille. Ei kyllä mitään hajua minkä linnun sulkia tämä matkii, kai jonkin kanalinnun. Ainakin nimestä päätellen. Se oli väreistä oikeastaan ainoa vähän erikoisempi, loput olivat ihan tavallisia punaisia sun muita.

En oikein ihastunut ainakaan tähän Orlyyn. Sivellin oli minun makuuni turhan pieni, korkki tosin oli tosi hyvä ja tukeva pitää kädessä eli siitä plussaa vaikka korkki onkin aika ruma mielestäni. Kuvittelin, että näin tumma lakka peittäisi helposti, mutta näihin meni kolme kerrosta ja neljännestä tai viidennestäkään ei olisi ollut haittaa. Kuivui törkeän hitaasti, joten jätin kerrosten määrän tuohon kolmeen. Yksi kynsi meni kokonaan uusiksi, koska puolen tunnin kuivattelun jälkeen tökkäsin sen johonkin ja koko kynsi ruttaantui.

Anteeksi siistimättömät reunukset

Sitten menin suihkuun ja sieltä palatessani kärjistä oli jo lähtenyt pala.


Eikä tämä lakka nyt oikein syksyyn sovi vaikka niin kuvittelin. Kun ei nuo glitterit ja flakiesit näy mihinkään jos ei tihrusta ihan läheltä. Toimii vain auringonpaisteessa ja aurinko on nyt kyllä ollut niin harvinainen näky, että turha haaveilla sellaisesta. Ja oli niin kauhean vaikea kuvattavakin.

Jotta kynsiin tulisi edes vähän jotain näköä, länttäsin nimettömiin päälle Essien Shine Of The Timesin. Koulussa myös katkesi keskisormen kynsi, joten se on nyt tuollainen ruma nysä.

Ei tullut Orlysta ja minusta kavereita, mutta onneksi aina on muita merkkejä.

Seuraavana päivänä oli jo vähän auringon tapaistakin näkyvissä niin sai hieman valoisamman kuvan. Tämä olikin viimeinen päivä kun siedin tätä lakkaa kynsilläni. Ja se on vähän, koska yleensä kiireiden takia lakkaan kynnet kerran viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti