6. lokakuuta 2012

Loppuneita

Taas on kertynyt kasa loppuneita. En kyllä oikein ymmärrä mistä kun ennen muuttoa käytin kaikki vajaat pääosin pois ja silti noita loppuu koko ajan. Käytän isossa osassa vanhoja kuvia tilan säästämiseksi.

Suihkugeelejä ehti loppumaan kaksi, koska nämä mun jutut tulee aina vähän viiveellä. Nuo oli molemmat vajaita niin käytin pois.


Palmolive Naturals Nutra-Fruit Kiivi kosteuttava suihkugeeli oli eka loppunut. Näitä olen kokeillut kerran jokaista tuoksua. Muista en niin välittänyt, mutta tämän tuoksu on todella herkullinen. Siksi ostin sitä toisenkin pullon. Lisäksi tämä on kivan väristäkin ja sisältää kiiviuutetta. Muutoin se on aika peruskamaa, ei huonoa, mutta ei mitään superhyvääkään. Kolmatta pulloa en varmaan enää osta kun tykkään kokeilla kaikkia uusia tuotteita.

Toinen loppunut on Oriflamen Discover -sarjaan kuuluva Seville Citrus Garden suihkugeeli. Sarjaan kuuluu vaikka mitä eri tuoksuja. Borneo, China Cherry, Kenya, Santorini Blue, Scandinavia ja Mexico Caribbean. Uusimpana ihana syksy- ja talvituoksu, mausteinen ja täyteläinen itämainen Taj Mahal Oriental. Kaikista on useimmiten suihkugeeli, palasaippua, kuorinta, nestesaippua ja kylpyvaahto. Citrus Garden tuoksuu sitruksilta ja appelsiinitarhoilta, mutta minä en erota oikeastaan kuin appelsiinin tuoksun. Kuitenkin tosi kiva, raikas ja pirteä suihkugeeli joka tuo kesän takaisin ankean sateiseen syksyyn. Värikin on appelsiininoranssi, joten jo se piristää. Peseekin hyvin ja vaahtoaa sopivasti. Voisin ostaa uudelleenkin.

Hoitoaine keskellä

Suihkupuolelta loppui myös Oriflamen Nature Secrets Nokkonen ja Sitruuna hoitoaine rasvoittuville hiuksille. Tämän sarjan shampoo on luottotuotteeni. Mikään shampoo ei pese hiuksiani niin hyvin. Hoitoaine on taas vähän keskitasoisempaa. Se tekee hiukset tosi pehmeiksi ja helpoiksi harjata, mutta latvat ovat vähän kuivat silti. Tuoksu on tosi raikas sitruunan tuoksu, ei sellainen ällömakea teollinen tuoksu kuten vaikka jossain vessanraikastimissa. Hoitoaine on riittoisaa verrattuna aikaisemmin käyttämääni Syossin hoitoaineeseen. Tätä tarvitsee puolet vähemmän kerralla. Tätä on vielä toinenkin pullo odottelemassa ja ehkä tilaan lisääkin joskus. Shampootakin on pari pulloa odottelemassa ja sitä tilaan ehdottomasti lisää. Pari rasvoittuvat hiukset omaavaa asiakastanikin siirtyivät käyttämään pelkästään sitä shampoota kun he kysyivät apua ongelmaansa ja suosittelin tätä sarjaa.


Ja vieläkin suihkutuotteet jatkuu ja edelleen Oriflamella. Nyt vain harvemmin loppuvalla, nimittäin hiusnaamiolla. Nature Secrets Aloe Vera & Maracuja Soothing Hair mask oli tosi hyvältä tuoksuva naamio. Ja eka naamio minkä olen koskaan omistanut. Sain sen näytteeksi asiakkaita varten, mutta kun sen myynti loppui niin käytin sen pois. Yritin myös saada samantuoksuisen suihkugeelin poistomyynnistä, mutta ne loppuivat niin salamana ettei ollut mitään tehtävissä. Naamiosta höpisin aikaisemmin täällä. Nyt käytössä on Oriflamen toinen lähes yhtä ihanalta tuoksuva naamio. Tätä jäi kyllä ikävä.


Hiustuotteista loppui vielä Herbinan Tuuheuttava Kuivashampoo. Herbinan tuotteista en ole yleensä niin perustanut, mutta tästä täytyy kyllä sanoa sen olleen tosi hyvä. Ihan kuivashampoon perimmäisessä tarkoituksessa eli hiusten puhdistamisessa tämä ei ole niin ihmeellinen. Ihan keskitasoa. Käytin tätä kuitenkin aamuisin kohottamaan ja raikastamaan hiuksia, ettei ne ole niin lättänässä. Siihen tehtävään tämä sopi oikein hyvin. Jotain kertoo sekin, että mulla kun on noita kuivashampoita parikymmentä erilaista ja tämän käytin loppuun asti tosi nopeasti. Tämähän on kuivashampoista uusimpia hankintojani. Lisäksi tämä tuoksuu tosi hyvältä, ei miltään tunkkaiselta mädäntyneeltä omenalta vaan raikkaalta ja herkulliselta tuoreelta omenalta. Töissä ollessakin eräs rekkakuski kommentoi sen tuoksuvan hyvältä kun kevyt omenan tuoksu leijaili perässäni. Ainoa huono puoli on vain pullon sisällä oleva kuula. Toki se on hyvä sekoitusta varten, mutta kun pullo pitäisi ravistaa kerrostalossa aikaisin aamulla niin ettei naapurit herää ja seinät on kuin paperia, voin sanoa sen olevan tosi hankalaa.

Sitten pari tuotetta joita minulla loppuu harvemmin.

Cutie on kolmas vasemmalta

Maybellinen Watershine Gloss sävy Cutie pääsi salakavalasti loppumaan. Ei ole kauankaan kun avasin tuon ja käytin sitä sitten vähän joka puolella. Aamulla kouluun lähtiessä sipaisin sitä huuliini ja iltaisin sitten käytin huulirasvan asemasta. Sitten jo ihmettelinkin, että miten sieltä tulee noin vähän kiiltoa kerralla applikaattoriin ja huomasin, että sehän vetelee viimeisiään. Putkilon reunoille on jäänyt väriä peittämään näkymän sisään, joten en huomannut sen vähentymistä. Watershine Glosseja minulla on lähemmäs kymmenen ja tässä oli kivan söpö vaaleanpunainen sävy shimmerillä. Hyvä perushuulikiilto ja kosteuttaa tosi hyvin. Siksi käy vaikka huulirasvan asemasta. Nyt pitääkin valita minkä sävyistäni käytän seuraavaksi.


Qinqyu kynsilakka sävy 14 myös päätti päivänsä. Sillä en varmaan kertaakaan lakannut kynsiäni, koska se oli oikeastaan äitini lakka. Korkki oli tiiviisti suljettu kuten kaikissa lakoissani on, sen kanssa olen huolellinen. Silti tämä päätti ottaa ja kuivua. Sitä en edes huomannut ensin kunnes sitten ihmettelin, että miten tuo on noin vähentynyt vaikka sitä ei ole käytetty. Lakka oli kuivunut kasaan ja huomasinkin kuivumisen siitä, että lakkoja katsoessani ihmettelin miten lähes käyttämätön lakkapullo oli tyhjentynyt niin, että jäljellä oli 1/3.

Simple Pleasuresin Keep Smiling Wild Cherry Vanilla kosteusvoide ja Oriflame Beauty Endless Lash Mascara loppuivat myös, mutta niistä tulossa omaa juttuansa tässä lähiaikoina kun saan kuvat kasaan.

Viimeisenä loppui Nivean Creme Soft palasaippua. Vanhempien luona asuessa ei tullut palasaippuoita käytettyä kun kukaan muu perheestä ei pitänyt niistä vaan ainoastaan nestesaippuoista. Muuttaessani keräsin kaapista palasaippuat itselleni ja yksi niistä oli tämä ja lisäksi sitten kolme Artistryn palasaippuaa. Nyt olen vielä ostanut Oriflamelta muutamia palasaippuoita. Saippua sisältää hoitavaa manteliöljyä, joka pesee kuivattamatta. Käytin tätä ensin käsien pesuun, mutta myöhemmin myös vartalon pesuun. Se pesi ihan hyvin, tuoksusta en niin pitänyt. Vaahtosi vain vähän ja oli hankala saada pestyä pois iholta. Iho jäi tosi tosi nihkeäksi ja narskuvaksi. Käsi ei liukunut iholla melkein ollenkaan. Kuivattikin vähän. En tule hankkimaan toista. Kuvaa nyt ei ole kun käytin tuon saippuan ja laatikko on jo ajat sitten mennyt roskiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti