15. lokakuuta 2012

Duona duochromea

Duochrome lakoista on ollut viime aikoina aika paljon blogeissa, johtuen Flormarin uusista duochrome -lakoista. Minä en ole niihin kajonnut ja tuskin tulen kajoamaankaan. Jotenkin Flormarit ei ole kiinnostaneet piiiitkiin aikoihin. Silloin kun Flormarit olivat uusi juttu(tai ainakin minulle), eli taisi olla heinäkuussa 2011 kun ekani ostin, tykkäsin niistä kovasti. Nyt kun ne ovat suosittuja, eivät ne enää niin kiinnostakaan.

Lähinnä, koska lakkasävyissä ei ole mitään kovin isoja erikoisuuksia. Rakastamiani hololakkoja Flormar julkaisi ja niitä odotin aika kovasti. Pettymys oli suuri kun näin swatcheja blogeissa. Melkein sai kysyä, että mikä holoefekti. Sama juttu kävi vähän niiden duochromejen kanssa. Kovat odotukset, kivoja sävyjä, swatchit ihan plääh. Ei melkein mitään duochromea. Saavat jäädä ostamatta nuo lakat.


Sitten muistin, että mullahan on pari kokeilematonta duochromea odottamassa testausta, saa samalla kaikista yli 40 kokeilemattomasta lakasta kaksi pois samalla kertaa. Päätin nimittäin laittaa kynsiin molempia, koska sävyt mielestäni käyvät ihan kohtalaisen hyvin yhteen.

Kolmeen kynteen per käsi laitoin Wet'n Wildin E237C Gray's Anatomyn, joka on käsitykseni mukaan suosittu lakka. Ja onhan se kaunis vihertävänharmaa, joka taittaa violettiin/vaaleanpunaiseen. Miten kukakin nuo sävyt tulkitsee ja valokin vaikuttaa. Tuotekuvassa erottuu vaikka mitä sävyjä, sinistä, kultaa... mutta ei ne kynnellä näy. Muutenkin synkkä sää aiheutti vaikeuksia kuviin, joten duochrome ei erotu missään kuvassa niin hyvin kuin luonnossa.

Kuva: Google

Lakka on tosi ohutta ja sitä sai kerrostaa oikein kerrostamalla. Tyydyin nyt kolmeen kerrokseen ettei tule ongelmia kuivumisen kanssa kun ei ole aikaa odotella koko päivää. Vaikka tämä kyllä kuivuu kiitettävän nopeasti. Täältä katselin kuvia, että tumman lakan päällä tämä näyttäisi hyvältä. Kynnen tulee olla myös ihan tasainen, koska kaikki epätasaisuudet näkyy tämän alta.Toiseksi loppuihin kynsiin otin uusimman lakkani eli W7 87 Metallic Venus -lakan. W7 ei ole minulle lakkojen muodossa tuttu, luomivärejä ja joitain muita mulla on siltä muutama. Halpislakkahan tämä on, maksoi 1,99€ ja haju on halpislakkojen mukainen... Silti tosi kaunis väri ja pullossa näkyy vähän kaikkea. Tulee mieleen öljylammikko veden pinnalla, koska näkyy kylmää violettia, sinertävää, lämpimämpää punaiseen taittavaa violettia, kultaa ja muuta.

Kuva: Google


Kynnellä sävy on violetti joka taittaa siniseen. Tähän sarjaan kuuluu muitakin duochromeja/multichromeja Metallic Mars, Metallic Jupiter, Metallic Venus, Metallic Neptune ja Metallic Saturn. Niitä ei harmi vain ollut myynnissä siellä mistä tämän ostin. Muista on swatchit täällä. Voi että mä haluaisin tuon Metallic Marsin!


Tykkäsin tästäkin sävystä kovasti, levittäminen oli vähän vaikeaa kun se ekoilla kerroksilla valui kynnen keskeltä reunoille ja oli muutenkin tosi ohutta lakkaa, mutta asettui se sitten kun lisäsi tarpeeksi ohuita kerroksia. Laitoin tätäkin kolme kerrosta. Kuivui ihan kohtuullisen nopeasti ja saatan kokeilla tämän jälkeen muitakin W7 lakkoja. Kyllä ne huonosta levittyvyydestä huolimatta ovat sen 2 euron arvoisia.

Koristeluita en alkanut tähän vääntämään päälle kun ei ollut aikaa ja se stamper on edelleen hukassa...


Kahta duochromea mulla olisi vielä ollut, mutta ne olivat vähän sellaisia etten niitä halunnut yhdistää näihin kahteen sävyjen takia. Ne ovat Flormarin kaltainen olematon duochrome Classics Metallic 10, jonka pitäisi olla violetista ruskeaan taittava, mutta ei se kynsillä näytä kuin violetilta. Toinen on ikivanha hologrammilakaksi väitetty L'Oreal Holographic Shine 801, mutta sanoisin tämän olevan enemmän duochrome. Tästä  kauniista vihreään taittavasta valkoisesta lakasta tykkäsin pienenä kuin hullu puurosta.

2 kommenttia:

  1. Tuo Gray's Anatomy kannattaa ihan ehdottomasti lakata pari ohutta kerrosta mustan päälle! Siinä se tosiaan pääsee oikeuksiinsa! Itsekin petyin siihen hiukan alkuun, kun kiekolle swatchasin eikä alla ollut sitä mustaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä kokeilla sitä mustan päälle :) Mäkin kuvittelin sen olevan peittävämpi ja voimakkaamman sävyinen yksinään, mutta se olikin ohutta ja haalean väristä.

      Poista