5. joulukuuta 2012

Oriflame tilaus

Vuoden toiseksi viimeinen Oriflamen pakettikin saapui. Nyt en ollut kauheasti tilannut mitään kun kaikkia tarvitsemiani tuotteita mulla on. Silti jotain pientä tuli.


Muutenhan tilaukseni oli näääin iso ja jäin jopa siitä voitolle, yleensä tilaan itselle sen verran tavaraa ettei voittoa pääse tulemaan ;)

Ekaksi demoja muutama eli tuotteita joita ei vielä ollut myynnissä tässä jaksossa, nythän ne tulivat juuri myyntiin. Tilasin paljon enemmänkin demoja, mutta ne annoin äidilleni kun hän halusi. Muuten olisin jättänyt ne tilaamatta.


Ihanan tuoksuiset Brazil Nuts tuotteet, käsivoide ja palasaippua. Pakkauskin on kivan pähkinäinen ja mua miellyttävän näköinen. Ja vaikka olen allerginen pähkinöille lievästi, ei käsivoiteesta tullut oireita. Saa kädet vähän pelastusta kun unohdin omaan kotiini käsivoiteen niin täällä vanhempien luona ollessa en ole käyttänyt käsivoidetta. Imeytyykin nopeasti eikä tahmaa, mikä on mulle tärkeää, koska en jaksa odottaa ikuisuuksia, että käsillä voi tehdä jotain.


Very Me Fat Lash Black Out Mascara. Ehdottomasti eniten myymäni mascara on Very Me Fat Lash ja tässä on nyt siitä uusi ja parempi versio. Ihastuin aikaisemmin Wonder Lash Intense Mascaraan, niin paljon, että ihan vakavasti jo meinasin heittää kaikki muut ripsarini roskiin. Syynä on se, että kirkkaissa valoissa tavalliset ripsarit näyttää välillä harmailta tai ruskeilta tai joltain. Intense on ihan sysimusta kaikissa valoissa ja vielä pysyy ripsissä täydellisesti ja erottelee nätisti, tuuheuttaa ja pidentää. Kertaakaan ei ole ripsarit olleet poskilla päivän päätteeksi, kaikki muut on tähän asti varisseet poskille. Täydellinen ripsari.  Jospa Black Out olisi samanlainen.

Sparkle In Paris Black Sparkle rajauskynä. Joulun ajaksi kiva musta rajausväri glitterillä. Pysyy loistavasti, koska swatchasin sen käteeni ilman mitään pohjustusta tai muuta. Sitten kävin suihkussa ja ajattelin, että se varmaan huuhtoutuu pois. Mutta kuinka ollakaan, suihkusta tullessa se vielä oli kädessä. Sitten menin nukkumaan ja aamulla musta viiva oli edelleen kädessäni. Ei ole demo, mutta sattui samaan kuvaan demomascaran kanssa niin olkoot nyt sitten siinä.


Ilmaisena demona sain Milk & Honey Gold Hair Maskin, joka tuoksuu ihan mielettömän hyvältä vaikken muuten tämän sarjan tuoksusta olekaan tykännyt shampoossa tai hoitoaineessa. Yleensä en näitä ilmaistuotteita käytä itse vaan myyn, lähinnä siksi kun niissä tulee sellaista jota en tarvitse. Tämän voisi oikeasti käyttääkin.

Toinen ilmainen oli Giordani Gold Deodorising Body Spray. Tämä menee siihen kategoriaan jota en käytä. En käytä vartalosuihkeita ja en hirveästi tykkää Giordani Gold tai White Gold tuoksuista. Ehkä ne uppoaa paremmin kypsemmille naisille.

Postikulutuotteena oli Ecollagen 3D+ Energising Coctail, normaalihinta 45 euroa, sain sen hinnalla 12,90€ ja sillä sai vielä tilauksesta postikulut pois. Menee varmaan myyntiin myös kun olen turhan nuori käyttämään tätä.


 Luomiväreissä en käytä paljon mitään muita värejä arkena kuin harmaata ja ruskeaa eli hyvin nudena pidän arkimeikin. Siksi tämä Pure Colour luomiväripaletti sävyssä Nude&Grey on täydellinen ja sopivan pieni matkoille mukaan otettavaksi. Tällä saa vaikka minkälaisen meikin tehtyä. Kaikki sävyt vaan on helmiäisiä ja suosin enemmän mattaa, mutta eiköhän nämäkin mene ihan hyvin. Ihastuin jo kovasti tuohon taupeen joka on oikealla toinen ylhäältä. Muutenkin väreissä oli hyvin pigmenttiä kun testasin ja ne eivät ole liian hohtavia.


Sitten tilasin pari näytettä, I.D. Player on miesten uusi tuoksu josta laitoin asiakkaille yhdet jokaiselle ja Pretty Swania samoin. Se ilmestyy vasta tammikuussa, mutta tuoksuu älyttömän hyvälle! Joutuukohan tilaamaan täysikokoisen. Lisäksi tuoksun mainoskuvat muistuttavat hirveästi yhtä lempielokuvistani eli Black Swania, joten jo melkein sen takia pelkästään joutuu tilaamaan ;)

Kuva: Google


Ostin myös korvakorusetin jonka tilasin noiden timanttikorujen takia, muista en niin välitä, mutta ehkä niitäkin voi joskus käyttää. Ja niiden lisäksi 2 kynsikiekkoa kun noita uusia lakkoja on tullut niin paljon ja sitten tarjottimen, sekoituskulhon ja 5 spaattelia, mutta niistäkään ei ole kuvaa kun ne on edustajien myynnin apuvälineitä.

Nyt jos riittäisi ostokset vähäksi aikaa, vaikka Jyväskylään menen tässä lähiaikoina shoppailemaan joulujuttuja. Mutta ehkä esittelen ne ostokset vasta joulun jälkeen ettette vallan kyllästy näihin ostospostauksiin.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti