29. joulukuuta 2012

Ylläripostia amerikasta -The Vagabond Prince

Blogin piti olla loppuvuoden tauolla, mutta eipäs olekaan. Palasin omaan kotiini, koska vietän Uuden Vuoden täällä kavereideni kanssa. Postikasasta löytyi iloinen yllätys :) Kuori oli väärin päin niin en nähnyt lähettäjää, ihan heti en ehtinyt käydä läpi postia ja mietiskelin vaan, että oonkohan tilannut jotain, mutta en vain muista. Kuori selvisi kuitenkin tällaiseksi kun sen katsoin.


Jokin aika sitten eräällä amerikkalaisella sivustolla saivat bloggaajat laittaa hakemuksen hajuvesinäytteestä. Näytteitä jaettaisiin joku x määrä, en muista enää montako, mutta ei hirveän paljon. Laitoin ihan huvikseni hakemuksen, mutta ajattelin kyllä samalla, että ei ne mun blogia valitse kun tämä on tällainen pieni ja tuntematon, lukijoita vähän ja suomalaiset maahantuojat eivät ole olleet kiinnostuneita laittamaan mitään tuotteita testiin. En kyllä ole kysynytkään, annan ennemmin tuotteiden tarjoajien löytää minut itse jos niin haluavat. Enkä ole niin ilmaistuotteiden perään, koska kirjoitan blogia vain omaksi ilokseni ja tuotteista joita käytän. Jos joku muukin tykkää mun höpinöitä lukea niin se on vaan plussaa :DIlmeisesti kuitenkaan suomesta ei ole tullut muita hakemuksia tai jotain kun ne kerran minut valitsivat. Sain kaksi näytettä Enchanted Forest -tuoksusta. Hullaannuin tuoksusta jo hakemusta tehdessäni, koska se tuoksuu mustaherukoilta. Takapihamme rajautuu metsään ja metsässä on pikkuinen alue, johon on jostain kasvanut mustaherukoita paljon. Kesällä mikään ei ole ihanampaa kuin kävellä sen alueen läpi kun huumaava herukan tuoksu leijuu ympärillä. Sitä voisi haistella vaikka miten kauan.

Innoissani kokeilin heti tuoksua, koska olin lähdössä kauppaankin vielä. Ja tämä tuoksuu ihan tuolta samalta kuin siellä metsässä! Tuli niin kesä mieleen ja aurinkoinen kävelyretki metsässä.Valmistaja on minulle täysin tuntematon ja varmaan aika monelle muullekin suomessa. The Vagabond Princestä en ole kuullutkaan missään yhteydessä. Saattaa kyllä johtua siitäkin, että Enchanted Forest on ensimmäinen tuoksu yhtiöltä ;)Tuoksun on luonut Bertrand Duchaufour(tuoksuja mm. Diorille, Escadalle ja Givenchylle) ja se on unisex-tuoksu eli sopii sekä miehille, että naisille. Katsoisin sen kyllä ehkä enemmän naiselliseksi, en pysty kuvittelemaan miehen käyttävän tuota. On siinä tietynlaista maskuliinisuuttakin, mutta se on aika makea tuoksu miehelle. Inspiraationsa tuoksu on saanut venäläisistä metsistä ja saduista. Tuoksu on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se rakentuu kokonaan mustaherukan ympärille, koska marja on niin rakastettu tuoksunsa ja makunsa takia venäjällä ja muissa maissa jossa se kasvaa. Mielestäni tuoksu haisee aivan puhtaalle mustaherukalle, mutta iso yllätys oli, että tuoksuja siitä löytyy vaikka useampaankin hajuveteen.

TOP: pink pepper, aldehydes, sweet orange (traces), flower cassis, blackcurrant leaf, hawthorn, effects of rum and wine, rosemary, davana.

HEART: blackcurrant buds absolute (by LMR from Grasse), CO2 blackcurrant (by Floral Concept from Grasse), Russian coriander seed, honeysuckle, rose, carnation, vetiver.

BASE: opoponax resinoid, Siam benzoin, amber, oakmoss, fir balsam absolute, Patchouli Purecoeur®, castoreum absolute, cedar notes, vanilla, musk.

Hyvin tumma, puinen, aromaattinen, hieman hedelmäinen ja kukkainenkin tuoksu vie mukanaan lumottuun metsään ja lämpimiin kesäpäiviin. Tuoksu sopii parhaiten iltaan, mutta ei ole kuitenkaan liian voimakas ettei sitä voisi aivan hyvin käyttää päivälläkin. Rakastuin tähän todella paljon ja en sano tätä vain siksi, että sain tämän arvosteltavaksi, vaan koska oikeasti pidän tästä. Minua ei velvoitettu edes tekemään tästä mitään postausta, mutta tein sen, koska tämä oli sen arvoinen. Nyt vaan kaikki kosmetiikan jälleenmyyjät ja maahantuojat kuulolle! Tilatkaa tätä suomeenkin! Varmasti ostaisin täysikokoisen ja jos tätä ei suomeen tule niin on se kai tilattava ulkomailta.

Kuva: Google


Upea tuoksu ja loistava aloitus uudelle parfyymivalmistajalle, jääkäämme odottamaan innolla seuraavaa yhtiön tuoksua...

Ja koska sain näitä kaksi, laitan toisen palkinnoksi arvontaan jos se vaikka joskus käynnistyisi. Käynnistämiseen tarvitsen vielä muutaman uuden lukijan. Pääsee siten jokin toinenkin onnekas nauttimaan tästä tuoksusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti