3. joulukuuta 2012

Peiliefekti +ostoksia

Löysin viimeinkin Laylan Mirror Effect lakkoja ja ostin niistä yhden. :) Näitä olen suunnilleen niiden ilmestymisestä asti metsästänyt. Mietin kyllä kovasti ostaisinko vaaleanpunaisen, mustan vai hopean, mutta päädyin sitten tuohon hopeaan. Mietin myös Laylan erikoiseen pulloon pakatun päällyslakan ostamista, mutta se oli sen verran hintava etten ostanut. Näytti vähän joltain lääkepullolta kun se oli sellainen ruskea lasipullo.

Swatchien perusteella odotin tosi paljon tältä lakalta, mutta se oli kyllä vähän pettymys. En tiedä sitten pitäisikö oikeasti olla se viila joka pullossa mainitaan, niitä ei kuitenkaan ollut myynnissä niin minkäs teet. No, kynsillä tuo sävy 01 Metal Chrome näyttää tältä:
Kuten kuvista näkyy niin kynteni ovat tosi epätasaiset tällä hetkellä kun töissä pitää kehystää tauluja niin kynnet vähän ottaa osumaa. Mukaani en pakannut minkäänlaista viilaa, on kyllä kynsienhoitolaitteelle sitten omassa asunnossa käyttöä kun saa laikalla vetää kynnet ihan tasaiseksi. Ehkä sen jälkeen saa näistäkin nätimmän näköiset tällä lakalla. Päällyslakkaa kokeilin toisen käden yhteen kynteen ja siinä jo ennestään huono peiliefekti himmeni vielä entisestään. Joten kynnet saivat olla ilman päällyslakkaa ja työpäivän jälkeen molempien käsien etusormi, peukalo ja keskari olivat kuoriutuneet kokonaan paljaiksi. Ei mikään huippupysyvä lakka siis.

Hyvää oli kuitenkin tosi nopea kuivuminen, peitti kahdella kerroksella. Yksikin olisi riittänyt, mutta jäi paikoitellen hieman läpikuultavaksi niin laitoin toisen. Peiliefekti tulee kynnellä näkyviin 30 sekunnissa.

Kyllä taidan edelleen pitäytyä folioissa jos haluan kromikynnet. Tämän lakan taidan myydä eteenpäin tai sitten laittaa arvontaan(joka alkaa kunhan vielä saa pari lukijaa)

Lisäksi tuli ostettua kaikkea muuta pientä eli nämä:


Kynsilakkoja hankin tuon Laylan lisäksi kaksi Sally Hansenia. Helmiäisvalkoisen vaaleanpunaiseen taittavan duochromen 130 Platinum. Sen lisäksi valkoisen glitterin 120 Diamonds. Tuota Platinumia meinasin laittaa kynsille ennen tuota Laylaa, mutta tämäkin oli pettymys. Odotin peittävää helmiäisvalkoista, mutta tämä olikin tosi läpikuultava ja kynnet jäävät oikeastaan värittömiksi muuten paitsi niihin tulee vaaleanpunainen shimmer. Ehkä tämä menee valkoisen cremelakan päällä, mutta halusin tämän juuri siksi, että saisin helmiäisvalkoiset kynnet ilman valkoista pohjalakkaa. On niin tajuttoman vaikea löytää cremevalkoista joka ei paksuuntuisi suunnilleen saman tien kuin pullon avaa.

 En oikeastaan omista yhtään kunnollista luomivärisivellintä, joten noiden uusien luomivärien innoittamana halusin ostaa myös luomivärisiveltimen. Wilkemin sivellin tuntui hyvältä, sopivan napakka. Nykyiset luomivärisiveltimeni ovat niin lötköjä, että niillä ei meinaa saada pakattua väriä luomeen kunnolla. Niillä saa vaan tosi kevyttä jälkeä.


Ja jotta glitter ei vain pääse loppumaan niin Uuden Vuoden meikkiä varten ostin ihanat glitterluomivärit LaFemmeltä. Merkin kynsilakat nyt vähän on mitä on, mutta nämä vaikuttivat ihan hyvälaatuisilta kun swatchasin käteen.


 Vähän saippuaa taas, eka käsisaippuan muodossa. Niitä on kyllä kaappi täynnä, mutta en voinut vastustaa tuoksua. Tuoksuu oikeasti ihan punaviinille vaikka usein nämä saippuoiden tuoksut vähän on mitä on. Tarjouksessa oli myös houkuttelevan näköinen pullo niin ostin senkin. En kyllä tiedä miltä tämä Pearsin suihkugeeli tuoksuu kun en tunnista siitä mitään tuoksua. Jokin mieto tuoksu se kuitenkin on, koska geeli on hypoallergeeninen.


L'Oreal Studio Matt & Messy Salt Water Spray, telkkarimainoksen uhrina ostin tämän kokeiltavaksi jos vaikka tällä saisi hiukset vähän pörröisiksi kun ne aina on lättänässä jos niitä ei jatkuvasti pöyhi päivän aikana. Enkä tarkoita nyt hiusten tyviosaa, koska sen kohotuksen hoitaa kuivashampoo. Mutta hiusten pituudet menee aika lättänään etenkin niskan kohdalta. Latvoista laineikkaat ja voimakkaasti kerrostetut hiukseni haluan sellaiseksi kuohkeaksi pörrökasaksi ja niska lättänässä se ei ole sitä. Tämä oli oikeastaan ainoa tuote mitä lähdin ostamaan tuolta reissulta ja unohdinkin ostaa sen kaupasta josta meinasin. Onneksi kuin ihmeen kaupalla sitä oli eräässä pienemmässä kaupassa, jossa ei yleensä mitään uutuuksia ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti