16. joulukuuta 2012

Vanhoja lakkauksia

Harjoittelun aikana en koristele kynsiä, lakkaan vain ja swatchit lupasin teille harjoittelun jälkeen eli ensi vuoden alussa. Tässä kuitenkin jotain arkistoista löytyneitä, ajalta ennen harjoittelua. Yritän muistaa mitä kaikkia lakkoja käytin.


Eka yksinkertainen ranskis mun lemppari ranskislakalla. Tosi luonnollisen näköisellä läpikuultavalla luonnonvalkoisella Rimmel 346 White Brightilla. Siihen päälle laitoin kokeilematonta lakkaani Rimmelin 500 Disco Ballia, joka ei kyllä kauhean hyvin näy. Sitten vielä vaaleansiniset strassit joka kynteen. Otin kuvan koulupäivän jälkeen vasta niin yksi strassi irtosi jo.


Näitä kyllä mietin julkaisenko ollenkaan, mutta päätin sitten julkaista. Ajattelin osallistua näillä kynsikilpailuun ja idea oli hyvä, mutta toteutus ei. Lehdet vähän olivat vääränlaisia. Kiinnitin ne kirkkaalla lakalla kynsiin. Pohjalla taisi olla Wild and Crazyn w186 Cyber, keskellä kynttä vino viiva Rimmel 394 Red Awardia, kärjissä nimetöntä oranssia läpikuultavaa lakkaa. Oranssien strassien alapuolella Cyberin päällä Essien Shine Of The Times. Näillä en osallistunut kisaan.


Sitten oli nämä kultakynnet. Niissä peukalossa ja keskarissa MNY 445, nimettömässä wannabe mattalakka Golden Rose Matte 12 ja lopuissa sormissa ikivanha Gemey Express Finish 06. Se on varmaan 10 vuotta vanha lakka ja silti toimii aivan täydellisesti. Vaikea löytää lakka joka nykypäivänä pystyisi samaan kun alkavat jäykistymään jo muutaman kuukauden jälkeen pahimmillaan. Mustan päälle laitoin perhoskoristeita ja keskisormeen eka kerros Constance Carrollin 55(pronssi pienehkö glitter), sitten 59(sininen iso glitter ja pronssi pieni glitter) ja lopuksi 58(sininen ja punainen iso glitter ja pieni kultainen glitter)


Sitten punk-keikalle kynnet, joihin valitsin taas värit samalla kaavalla kuin kultaisissa kynsissä. Peukalossa ja keskarissa Collection 2000 Hot Looks 18 Vixen, nimettömässä wannabe mattalakka Golden Rose Matte 12 ja lopuissa sormissa Rimmel 270 Shocker. Kärkiin tuota Golden Rosea ja dotting toolilla pilkut samaisella lakalla.


Viimeisinä sitten Oriflamen uusilla lakoilla tehty lakkaus. Värit olivat syötävän hyvät, mutta valitsin turhan suuren dotting toolin. Pitää kokeilla tätä samaa joskus pienemmällä. Kynsillä siis Sugar Sweet ja Mint Pear. Pilkut Suhadan Whitella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti