23. joulukuuta 2012

Uusi luottokaksikkoni

Joskus taisin kertoa blogissa meikkituotteiden luottonelikkoni. Ihonhoitotuotteissa luottotuotteita ei hirveän paljon ole ollut, kaikenlaista on tullut kokeiltua, mutta yhtäkään ei ole jäänyt varsinaisesti ikävä niiden loppuessa. Tänä vuonna kuitenkin kaksi tuotetta on noussut selvästi ylitse muiden ja niitä tulen ostamaan varmasti lisää kun loppuvat.

Joudun nyt käyttämään nettikuvia kun unohdin ottaa kuvat näistä ja vein ne jo vanhempieni luota asunnolleni ja muita juttuja ei ole kirjoitettuna.

Kyseessä on kaksi ihon mataksi tekevää tuotetta. Putsari ja kasvoemulsio eli olisko se nyt sitten yö- ja päivävoide kun purkissa lukee day and night lotion. Yleensä suhtaudun hyvin epäilevästi näihin rasvaisuutta poistaviin tuotteisiin kun ei ne koskaan toimi. Nämä ihme kyllä toimivat!

Kuva: Google

Optimals Mattifying Foaming Gel Vaahtoava puhdistusgeeli rasvaiselle ja sekaiholle

Kaksikosta ekana esittelyyn pääsee aivan loistava putsari. Tuubi ei ulkonäöllisesti vaikuta erityisen kiinnostavalta, mutta ulkonäkö pettää. Huokosiin syvälle menevä vaahtoava geeli lupaa puhdistaa iholta meikin ja ylimääräisen talin ja jättää ihon miellyttävän raikkaaksi. Equalising Complexin pajunkuori sekä rauduskoivu tasapainottavat talineritystä. Itse tuote on kirkasta aika jäykkää geeliä, voisi ehkä olla ihan aavistuksen löysempää, koska tämä levittyy vähän huonosti. Mutta toisaalta ei valu lattialle tai muualle minne se ei kuulu. Tuoksu on miedon Axemainen, ei nyt mikään lemppari, mutta kyllä sitä pystyy käyttämään.

Tuoksu ja muut ominaisuudet ovat kuitenkin minulle sivuseikkoja, koska tämä tuote tekee ihon mataksi pitkäksi aikaa. Lupaamaansa vaahtoa ei synny kovin paljon, lähes olematon määrä. Silti geelillä saa puhdistettua ihon ongelmitta. Onnistuin melko lailla joka kerta saamaan tätä nenääni ja se kirveli ikävästi, mutta iholla ei kirvellyt onneksi. Kohtuullisen helppo huudella pois. Pesun jälkeen ihoa kiristi hieman, mutta tämä ei kuitenkaan kuivattanut ihoa liian paljon. Pelkäsin myös vähän sitä kun tämä on syvältä puhdistava, että se olisi liian voimakasta päivittäiseen käyttöön. Mutta teho on aivan sopiva. Tulos oli hyvin puhdas, raikas ja mikä tärkeintä, täysin matta! Yleensä pesunkin jälkeen ihoni kiiltää kun käytän muita putsareita. Välillä en pesun jälkeen tosi väsyneenä ole jaksanut laittaa mitään rasvoja naamaan ja aamulla herätessä iho on edelleen silkinpehmeä ja mattapintainen. Geeli on myös riittoisaa, otin sen käyttöön työharjoitteluni ensimmäisenä päivänä ja viimeisenä harjoittelupäivänä se sitten sopivasti loppui. Lähes päivittäin käytettynä kesti tasan 6 viikkoa.

Nyt siirryn käyttämään muita putsareita varastosta pois, mutta kun ne loppuvat ja jos niistä ei löydy tätä parempaa niin ehdottomasti ostan tätä lisää ja ehkäpä siirryn käyttämään pelkästään tätä jatkuvasti. Sarjassa on myös mattifying toner kasvovesi, jota voisi kokeilla kunhan entiset kasvovedet loppuvat.


Kuva: Google

Optimals Matte Touch™ Fluid Kasvoemulsio sekaiholle
Tämän tilasin demotuotteena itselleni ihan testiksi kun tuote vaikutti kiinnostavalta. Voiteen luvataan olevan kevyt ja hyvin imeytyvä, se sisältää pajunkuoriuutetta joka pienentää ihohuokosia. Tasapainottaa ihon rasvaisuutta ja tekee mattapintaiseksi.
Kokeilin voidetta suihkun jälkeen ekan kerran ja melko varovaisesti, koska yövoiteet tekevät ihoni poikkeuksetta seuraavaksi päiväksi tosi kiiltäväksi. Siksi usein jätän yövoiteen kokonaan laittamatta ja päivävoidettakaan en käytä, koska tulos on ihan sama. Tämä kuitenkin teki ihon tosi sileäksi, pehmeäksi ja kiillottomaksi. Imeytyi suunnilleen jo ennen kuin ehti levittää voiteen ja oli tosi kevyttä ja löysähköä voidetta. Ei kuitenkaan liian löysää. Nopean imeytymisen takia voi käyttää hyvin meikin allakin, koska ei jätä iholle mitään kalvoa tai muuta joka rullaisi pois. Tuoksu oli sellainen kivan raikas ja neutraali, muistuttaa vähän jotain Rexonan dödöä. Plussaa myös kätevästä ja hygieenisestä pumppupullosta. Sitten vain kauhulla odottamaan aamua, että miten pahasti kiiltelee naama.

Aamulla herätessä heti kokeilemaan ihoa sormella, iho tuntuu ihan kuivalta, sileältä ja pehmeältä. Sitten peilin eteen, kasvot ovat täysin kiillottomat! Kuiva- ja normaali-ihoiset eivät ehkä ymmärrä täysin miten suuri asia tämä on, mutta kun on koko ikänsä kärsinyt ylirasvoittuvasta ihosta joka ei pysy viittä minuuttia kiillottomana niin tunne on uskomaton. Iho tuntuukin aivan erilaiselta kuin ennen.

Ainoa pikku miinus tulee siitä, että kosteutusteho ei aivan ole optimaalinen pintakuivalle iholleni. Kesällä tämä voi hyvinkin olla riittävä, mutta talvella tarvisi vähän tehokkaampaa. Kesällä tosin pahiten iho kiiltääkin, joten ehkä talvella pärjäisi tavallisella yövoiteella. Talvella ihoni kuivuu aika paljon ja tämän levityksen jälkeen ihoa kiristää vähän. Ja vaikka pumppupullo on hyvä muuten, mutta väri on vähän huono. Siitä ei näe paljonko voidetta on jäljellä ellei katso voimakasta valoa vasten, joten aine voi salakavalasti päästä loppumaan ja sitten joutuu odottelemaan ja käyttämään muuta tuotetta sen aikaa kunnes uusi saapuu.

Matte Touch -sarjaan kuuluu myös geelivoide päiväksi ja yöksi sekä kiillonpoistopaperit, jotka minulla on jo, mutten ole testaillut. Nuo päivä- ja yövoiteetkin voisi ottaa testiin kunhan nyt nuo entiset loppuu. Yksi purkki onneksi loppuikin ja siitä lisää vuodenvaihteen jälkeen tulevassa loppuneita-postauksessa.Blogi jää nyt loppuvuodeksi tauolle kun vietän Joulun ja Uuden Vuoden perheen parissa. Tauon jälkeen vuorossa muun muassa lopultakin niiden BB-voiteiden arvostelut, olen niitä lykännyt eteenpäin aina vaan kun valo ei riitä tarpeeksi hyviin kuviin. Lisäksi tilasin sen LivBoxin, joten jään odottamaan ekaa boksiani innolla! Viime boksin kyllä olisin halunnut kun siinä oli La Vie Est Belle -näytekokoinen hajuvesi ja haluaisin kovasti sellaisen. Iso on liian kallis. Noiden lisäksi tietysti paljon paljon tuotearvosteluita kun uusia tuotteita on kertynyt ja kynsiäkin pystyy sitten kotona lakkailemaan oikein kunnolla taas pitkästä aikaa.

Oikein hyvää ja rauhallista Joulua sekä Uutta Vuotta 2013 kaikille lukijoille sekä sivulla vierailijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti