13. joulukuuta 2012

Tuoksuja 11

Tuoksusarja jatkuu Oriflame -tuoksuillani


Eclat Weekend
Kiinnostuin tästä tuoksusta jo siinä vaiheessa kun siinä mainittiin lempimarjani, punaherukka. Kuvaston tuoksulaikkua haistaessani ihastuin tähän entistä enemmän. Punaherukan lisäksi tässä tuoksuu päärynä, ruusu, vesikukat, persikka ja myski. Tuoksu on monikäyttöinen, koska raikkaana, kesäisenä ja kukkaisena tuoksuna se sopii päiväkäyttöön, mutta tarvittaessa myös johonkin hienompaan tilaisuuteen. Tuoksu on saanut inspiraationsa Ranskan Rivieralla vietetystä viikonlopusta sekä sen kauniista rannikosta ja rentouttavasta tunnelmasta. Tuoksun on luonut Nathalie Lorson.

Kuva: Google

Divine Sensual
Tämänkin tuoksun kanssa kaava oli aika samanlainen. Kesällä tykkäsin kovasti vadelman tuoksusta ja sitä on tässä tuoksussa. Tuoksulaikussa se tuoksui todella hyvältä, joten tilasin sen sekä saman tien myös kosteusvoiteen. Tässä tuoksuvat vadelma, anis, persikka, greippi, gardenia, orvokki, ruusu, ambra, santeli sekä vanilja. Vahva mausteinen tuoksu sopii paremmin ehkä iltaan, mutta kevyesti suihkittuna myös päiväkäyttöön.

Kuva: Google

Volare Magnolia
Kevääseen hyvin sopiva pehmeä ja raikas hajuvesi tuoksuu magnolialta, appelsiininkukilta, raparperilta, jasmiinilta, ruusulta ja vaaleilta puilta. Kevyt naisellinen kukkaistuoksu sopii päivätuoksuksi. Pullossa tuoksuu melko pistävältä, mutta iholla tuoksu pehmenee nopeasti.

Kuva: Google


Cherries
Cherries -tuoksu oli arvatenkin pakko saada, koska kirsikka on lempituoksuni. Näitä oli rajoitettuna eränä Clickit -versiona. Muut tuoksut joita oli saatavilla taisivat olla Urban Lovers ja Rock Angel. Pikkuruinen sivellintuoksu tuoksuu arvatenkin kirsikoilta, mutta siinä tuoksuu myös freesia, magnolia ja jasmiini. Alkuperäinen tuoksu lanseerattiin 2000 luvulla, mutta en tiedä tarkemmin milloin. Jos jonkin tuoksun Oriflamelta haluan niin se olisi kyllä ehdottomasti tämän tuoksun täysikokoinen versio. Pullo on niin uskomaton! Ottaisin pullon vaikka tyhjänä!


Kuvat: Google


Eikon
Eikon on miestentuoksu ja usein en pidä miesten tuoksuista. Kaikki tuntuvat tuoksuvan samalta, mutta tästä löytyi niin poikkeava tuoksu, että tilasin sen ja annoin poikaystävälleni. Tosi mausteinen ja voimakas tuoksu, joten tätä on laitettava varovasti. Tuoksuu kanelilta, mustapippurilta, puulta, nahalta, seetriltä, patsulilta, vaniljalta ja tonkapavulta. Ikinä en ole ihastunut näin paljon mihinkään miesten tuoksuun ja tätä voisin haistella vaikka kuinka pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti