20. tammikuuta 2013

31 viikon kynsilakkahaaste: Liukuvärjäys


Tämä haaste on jäänyt piiitkäksi aikaa tekemättä ajanpuutteen takia ja senkin takia etten tykkää liukuvärjäyksestä suuremmin. Motivaatiota sain kuitenkin kun keksin tehdä kynnet liukuvärjättynä joka kynsi eri värisellä eikä kahta tai useampaa väriä samaan kynteen.

Ensinhän ajatuksenani oli tehdä myös tutorial liukuvärjäyksestä eri tavalla kuin normaalisti sen teen, mutta sitä ei ollut aikaa tehdä. Jokainen voi kuitenkin käydä lukemassa englanninkielisen version tästä.

Tähän valitsin viisi Mavalan lakkaa harmaasta sävyperheestä, ensin mietin kyllä persikkaista tai vaaleanpunaistakin, mutta en sitten löytänyt mieleisiäni lakkoja, aina jäi puuttumaan yksi tai kaksi sopivaa lakkaa.Pikkusormeen otin Mavalan 38 Silverin, koska sitä yritän saada loppumaan, jäljellä on vain ihan vähän lakkaa. Yksi lempparilakkojani ja tämä on toinen pullo jota käytän. Kolmatta en enää osta kun löysin Oriflamelta vastaavan isomman ja halvemman pullon. Kaunis helmiäishopea ja sitä kaksi kerrosta.

Nimettömään valitsin astetta tummemman cremeharmaan 161 Moon Greyn ja sitä vain yksi kerros.

Keskisormeen 217 New-York joka myös on vähän edellistä tummempi creme, tätä kaksi tosi ohutta kerrosta.

Etusormeen taas pikkuisen tummempi ja vähän sinertävämpikin 218 Minsk, sitäkin kaksi ohutta kerrosta.

Ja viimeisenä peukaloon kaikista tummin 245 Onyx, joka on itse asiassa kyllä tosi tumma violetti creme, mutta se näyttää kaukaa mustalta niin saa kelvata. Haluan mustia lakkojani säästää leimailuun kun kerrankin on hyviä mustia lakkoja. Onyxia kaksi kerrosta


Päälle halusin jotain kivaa glitteriä ettei ole ihan pelkistetyt kynnet ja laitoin kaikkiin W7 116 Multi Dazzlen. Mavalaltakin mulla olis ollut glittereitä, mutta ei mitään näin kivaa. Toinen vaihtoehto olis ollut Wettiksen Party Of Five Glitters, mutta sillä lakkasin jo syksyllä kahdesti. Tätä en ollut vielä kokeillut. Kadun sen laittamista kyllä sitten kun poistan lakat, mutta se on sen ajan ongelma :D On se kyllä sen arvoista, koska tuo on aivan upea lakka ja kun ajattelee, että se maksaa vain hieman yli 2 euroa niin todellakin hintansa arvoista! Ihan mahtava ja en voi olla katselematta sitä kynsillä jatkuvasti.

Aluslakkana ja päällyslakkana toimi Oriflamen Crystal Base & Top Coat, jota kokeilin ekaa kertaa. Toimii tosi hyvin kumpaankin tarkoitukseen.Seuraavassa haasteessa onkin vuorossa Polka Dotsit. Niistä en niin tykkää, mutta tuleepahan tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti