22. tammikuuta 2013

Oriflame -tilaus +ostokset

Vuoden eka Oriflame -tilaus saapui ja siinä voin olla ylpeä itsestäni kun en tilannut mitään turhaa. Houkutuksia kyllä oli, kuten poistomyynnissä putsareita ja naamioita ja lempihuulirasvani puoleen hintaan. Mutta pysyin vain sellaisissa tuotteissa joita tarvitsen ja niitäkin ostin vain niin paljon, että sain minulta joulukampanjasta puuttuvat pisteet täyteen eli yhteensä 600 pistettä. Ja sillä saa 140 euron arvoisen tuotepaketin palkinnoksi seuraavassa tilauksessa :) Paljon isompiakin palkintoja olisi ollut, kuten Iittalan astioita, robotti-imuri, videotykki, telkkari jne. mutta niihin tarvitsi niin törkeästi pisteitä, että ei ollut mahdollista.Sitten ne tilaukset


Huulikynistä mulla on kaksi päivittäisessä käytössä, ne ovat aika lailla tasan huulteni värisiä, koska tasaan niillä vain huulteni reunat. Kynät alkavat olemaan lopussa niin siksi on kiva löytää uusi vastaava sävy Very Me Lip Crayon sävy Nougat. Giordani Gold Colour Jewels Brush -luomivärisivellin oli saatava kun se näytti niin kivalta mainoskuvassa. Mulla ei ole yhtäkään pyöreää sivellintä, joten tämä on kaivattu lisää siveltimiini. Poninharjasta oleva sivellin näyttäisi soveltuvan hyvin vaikka varjostusten tekemiseen. Yhteen aletuotteeseen sorruin ja se oli ihanan tuoksuinen Aloe Vera & Maracuja -saippua. Tätä oli alennusmyynnissä putsarikin, mutta sain pidettyä itseni kurissa ja en ostanut. Tykkään kovasti tämän herkullisen hedelmäisestä tuoksusta, käytin aikaisemmin samaa sarjaa olevan hiusnaamion, jonka sain tiiminvetäjältäni. Demona tilasin Smarty Susie -tuoksun ja lisäksi vaikka mitä muita demoja, mutta ne halusi äitini itselleen, koska yleensä äiti tilaa enemmän demoja kuin minä, nytkin 5 demoa :D


 Oheistuotteista tilasin kivan pumpulipurkin mihin saan vanulaput nätisti. Harjan ostin, koska mulla ei ole kuin yksi hiusharja tällä hetkellä ja se on aika usein hukassa. Sitä ei ole kiva etsiä ties mistä aamulla kiireessä kun kouluun pitäisi lähteä. Joten nyt on varaharjakin jonka köytän vaikka narulla seinään ettei se katoa :D Viimeiseksi tilasin purkillisen naisille suunnattuja vitamiineja.


 Ilmaista kamaa tuli kahden kappaleen verran. Optimals Oxygen Boost Face Mist tuli myyntilahjana, Milk & Honey Gold Eye Cream on ilmaisena demona. Kasvosuihketta mulla on vielä puolillaan oleva pullo, joten tuota en tarvitse ja silmänympärysvoidettakaan en välttämättä tarvitse. Amwayn voiteesta on jäljellä vielä puolet ja varastossa on vielä Oxygen Boostin voidetta täysi purkki. Sitä käytin aikaisemmin jo yhden purkin ja tykkäsin kyllä.

Siinäpä ne olivat tällä kertaa, ei todellakaan paljon tavaraa. Ehkä se tavoite saada kaikki tuotteet mahtumaan siihen yhteen kaappiin ei ole mahdoton ajatus jos tämä pieni ostomäärä säilyy seuraavissakin tilauksissa. Tosin se 140e tuotepaketti hieman hankaloittaa sitä, mutta pitää miettiä tarkasti mitkä säilytän itselläni.


Mutta sitten vanhempani tulivat käymään ja äiti halusi Seppälään, siellä oli -70% niin tietäähän sen miten siinä käy. Ostin vaatteita ja kengät sekä lisäksi kosmetiikkaa.


Joku Simple Pleasures talvisarja oli alessa ja mieli teki kosteusvoiteita, mutta sain itseni kuriin tässä kohdassa ja ostin vain joka tuoksua yhden muun tuotteen. Kolmesta käsidesi(Sweet Candy Dreams, Snow Flurries ja Berry Frost) ja yhdestä ihanan joulupallossa olevan suihkugeelin Gingerbread Cookien tuoksuisena. Sekä vielä siihen lisäksi I Love... Raspberry & Blackberry kosteusvoide. Tätä tuoksua mulla on suihkugeeli ja kuoriva suihkugeeli ja tykkään siitä tosi paljon. Lisäksi pullo näytti niin söpöltä...


 Muista kaupoista tuli joitakin tuotteita. Lidlistä vanulappuja lisää kun ne on lopussa ja nämä on vaan parhaita ja tosi halpoja. Muita en edes harkitse ostavani. Tokmannista pari tuotetta joita olen halunnut pitempään ja nyt ne oli tarjouksessa. Flormarin poskipuna jota mulla on jo yksi samaa sävyä. Sitä käytän päivittäin, koska sävy on täydellinen iholleni. Siksi toinenkin rasia sitä. Soap Opera(hauska nimi :D) Citrus Body Butter joka on kivan pirteässä purkissa ja siksi en voinut vastustaa sitä. Kuukauden verran haaveilin tästä ja nyt oli viimeinen purkki ja tarjoushinnastakin vielä hintaa laskettu. Jäi vielä Aloe Veran tuoksuinen ihan viimeiseksi.


Maybellinen Color Tattoo 24h:sta olen lukenut vain hyvää ja halusin niitä itsellenikin pohjustukseen MACin Paint Pottien tapaan. Ajattelin, että pitää lähteä johonkin ostamaan niitä, mutta niin niitä olikin Halpa-Hallissa. Viime viikolla ostin jo 45 Infinite Whiten ja tällä reissulla sitten 05 Eternal Goldin sekä 40 Permanent Taupen. Muita en taida ostaa enää ellei tule sitten jotain nudesävyä jolla saisi luomen värin tasoitettua. Tai vaikka kaikkia sävyjä mattana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti