7. tammikuuta 2013

Back To School

Loma on ohi ja koulu alkoi taas. Kyntenikin olivat pienoisella lomalla, jouluna ne oli lakattuna, mutta sen jälkeen saivat olla ilman lakkaa aina 6.1. asti. Koulua varten taas halusin lakata ne, enhän voisi jättää tavaramerkkiäni pois ;) Nimittäin koulussa kun istuu jossain niin aina muut koululaiset vilkaisevat mitä olen keksinyt kynsilleni tänään. Pojatkin jopa...

Halusin jotain vähän leikittelevää kynsille ja valitsin kokeilemattoman lakkani W7 Lava Flown. Maitomaisen ohut valkoinen lakka sisältää mustia ja punaisia glittereitä. Mietin kyllä, että mitenköhän monta kerrosta tuota saa kynsilleen lykätä kun se on niin ohutta. Mutta yllätyksekseni peitti jo kiitettävästi ekalla kerroksella, laitoin  kyllä toisenkin tekemään vielä viimeistellymmän lopputuloksen. Kuivui aika hitaasti ja ruttasin kärjen muutamasta, mutta ei se mitään koska kärkeen tulisi muuta väriä. Rutatun osan sai sormella taputeltua tasaiseksi.

En halunnut ihan koristelemattomia kynsiä, joten laitoin puolikkaan kynnen mustalla. Paremmat mustani säästän leimailuun, joten otin inhokkimustani tähän lakkaukseen. Revlonin lirumainen wannabe musta 999 Blackest Black. Auringonvalossa näyttää tunkkaiselta, harmahtavanruskealta. Ja kuplii törkeästi. Ja on siinä sinisiä glittereitäkin siellä täällä. Kynnellä ne eivät kyllä näy yhtään vaan katoavat johonkin. Mustaa tulisi kuitenkin vain pieni alue niin ei haittaa vaikka se olisi vähän huonompaakin. Tätäkin lirua 2 kerrosta.

Värien rajalle halusin hopeaa glitteriä. Yritän käyttää koristelulakkojani pois kun niitä on noin 30kpl ja en kovin usein käytä niitä. Joten siihen viiva Nail Starin hopeaa glitteriä. Se oli pullossa itsestään kuivunut ja kutistunut kasaan, mutta sai siitä vielä tehtyä viivoja.

Mustassa pinta vähän epätasainen kun kynnet olivat yön yli lakattuina 
niin niihin painautui jälkiä vaikka olivat kuivaneet jo monta tuntia.


Salamalla

Näistä tuli ihan kivat ja tykkään kyllä tuosta Lava Flowsta. Voisi joskus hamstrata lisää tuollaisia W7 glittereitä. Näistä tulee vähän glitter sandwichit mieleen kun katsoo lakkaa pullossa. Siitä tulikin mieleen, että se kynsihaaste on täysin unohtunut ja sitä pitäisi kiireesti jatkaa!


Tilasin myös ensimmäisen Dior-tuotteeni tosi tosi halvalla, tosin rikkinäisenä. Sen korjausoperaatiosta enemmän kunhan se saapuu perille. Samalla tulee myös ihana sivellin ja köyhän miehen versio Urban Decayn Nakedista. LivBoxinkin pitäisi tässä joskus tulla, koska FB sivujen mukaan ovat lähtövalmiudessa ja en jaksaisi odottaa! Sellaisia juttuja siis tulossa lähiaikoina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti