21. tammikuuta 2013

Mun eka Dior

En hirveästi omista selektiivisen kosmetiikan juttuja. Yksinkertaisesti siksi, että hinta on korkea. Silti sain ensimmäisen oman Diorini ja vielä sellaisena tuotteena, jota minulla ei ole melkein yhtään ennestään :) Kärsineenä ja rumana, mutta hyvin korjattavissa olevana. Bongasin nimittäin netistä 5 eurolla lattialle pudonneen Dior Flower Blossomin, jota myytiin vaaleanpunaisen luomivärin nimellä vaikka se on korostuspuuteri. Vaikka toki sitä voi käyttää poskipunana ja luomivärinäkin. Ilmestynyt vuonna 2008 ja poistunut myynnistä.

Kuva: Google

Kauniisti kuvioitu puuteri on ilmeisen vaikeasti hankittavissa, koska eBayssa näytti hinta kivunneen lähes 100 dollariin. Ja arvatenkin oma yksilöni on todella kaukana täydellisestä.

Ulkoisesti aivan hyvältä näyttävä, pikkuista naarmua ja tahraa siellä täällä, mutta muuten ihan nätti.

Sisällä sitten jotain ihan katastrofaalista

En tiedä ymmärsikö edellinen omistaja tuotteen arvon jos se hänestä oli luomiväri, mutta jos on ymmärtänyt niin mahtoi harmittaa kun tuo räsähti lattialle. Aikaisemmin tekemästäni luomivärin korjauksesta innostuneena halusin korjata tämänkin. Eihän siihen toki saisi tuollaista kuviota pintaan millään, mutta saisi siitä ainakin tasaisen värisen. Ja siten se ehkä on helpompi käyttääkin, koska vaikka tuo pinta on kaunis, tuo monivärisyys käyttöön omat ongelmansa.


Korjailut kehiin samalla kaavalla kuin edellisessäkin:
1. Välineet
2. Rasian putsaus
3. Muruset, joissa seassa näkyy myös vähän sinistäkin kuviosta
4. Hienonnetut muruset
5. Muruset ja alkoholi sekaisin
6. Mössö rasiaan ja tasoitus
7. Tasoitus vielä paperillakin
8. Kuivumaan
9&10. Valmista!Ja niin meillä on lopulta ihan nätti korostuspuuteri, edelleen Dior, vaikka vähän muuttuneessa muodossa. Kelpaa minulle ja nyt minulla viimeinkin on oma Dior ♥ Tulee käytettyä eniten poskipunana, ehkä myös korostukseenkin joskus. Sitä vain pitää opetella ensin vähän, koska se on minulle vielä vieras asia. Kokeilin kyllä jo vähän tätä ja tästä ei väriä irtoa poskille kovin paljon, enemmänkin tulee vain vaaleaa hohtoa.

5 kommenttia:

 1. Hei kuule, et ole ainut, jolle on käynyt noin juuri tuon samaisen korostepuuterin kanssa. Itsekin olen omani pudottanut ja pari kaveria kertoo sama. Jotkut ovat saaneet omansa jopa postista rikkinäisenä heti alkuunsa. Tuossa puuterissa on jo joku kirous! :D

  VastaaPoista
 2. Niin taitaa tuon perusteella olla :D

  VastaaPoista
 3. Hieno fiksaus tuolle :) Mä huomasin tuon kanssa huutiksessa mut se oli tosiaan niin pieninä palasina etten edes ajatellut sitä. Sait hyvän tuotteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tykännyt tuosta kovasti ja käytän sitä päivittäin kulmaluulla ja poskipäillä. Tuo kivasti valoa kasvoille :)

   Poista
 4. Onnistuit "pelastamaan" sitä todella hyvin :) nättihän siitä tuli loppujen lopuksi :)

  VastaaPoista