9. tammikuuta 2013

Uusi sivellin ja täydellinen luomiväripaletti

Ei pitäisi käydä huutonetissä, koska sieltä löytää ihan liikaa kaikkea kivaa. Ja viimeisimmällä käyntikerralla löytyi kolme juttua, joista tässä kaksi ja Diorin tuote tulee sitten omana postauksenaan myöhemmin.

Olen tuskaillut pitkään kun minulla ei ole ainuttakaan häivytyssivellintä ja olen häivyttänyt luomivärit milloin milläkin siveltimellä ja vaihtelevalla menestyksellä, joten Cliniquelta ihan oikea häivytyssivellin hintaan 12,90€. Tätä kerkesin jo kokeillakin saman tien kun se tuli ja se toimi aivan älyttömän hyvin ja sain kerralla täydellisesti häivytettyä värin kulmaluuta kohti. Sopivan napakka sivellin, mutta silti tarpeeksi pehmeä, jotta saa nättiä jälkeä.

Toinen jonka ostin on aivan täydellinen luomiväripaletti. Meikkaan arkena lähes poikkeuksetta ruskean eri sävyillä. Joskus harvoin harmaallakin. Ja rajauksetkin teen melkein aina mustalla luomivärillä. Ruskean sävyt joita käytän ovat kuitenkin joko yksittäisinä nappeina tai isoissa paleteissa yksi sävy yhdessä ja toinen toisessa ja rajausvärikin vielä omassa paletissaan niin matkallekin lähtiessä on tosi vaikea ottaa niitä mukaan.

Paketti tuli hieman rähjääntyneenä ulkoisesti, mutta onneksi vain pahvipakkaus oli kärsinyt


Physicians Formula Nude Eyes -paletti Shimmer Strips tulee siinä apuun. Pikkuruinen paletti on juuri sopiva mukaan otettavaksi ja sävyt ovat ihan nappiin. Löytyy vaaleita sävyjä, hieman tummempia ja rajaukseen ihan musta. Ruskean sävyt ovat hyvin edustettuna ja samoin harmahtavammat sävyt. Eivät ihan harmaat, enemmänkin taupeja.

 Takana on tarkempi selvitys siitä mitä pakkaus sisältää. Paletissa on mukana applikaattori, jossa on 3 eri applikaattoria samassa. Paletissa on 9 sävyä, joista on koottu kolme eri lookia(näkyy kuvassa). Sävyistä kolme on eyelinereita ja...

...niillä voi luoda esimerkiksi tällaisia lookeja. Taidan kyllä ennemmin luoda omat yhdistelmäni.

 Vähän kuin köyhän miehen(tai naisen) versio Urban Decayn Nakedista. Maksoi vain 18,50€. Voin vain kuvitella mitä kaikkia yhdistelmiä tuolla saa aikaan!

Pakkaus ensinnäkin on ihanan söpö ja tyttömäinen, mutta ei liian hempeä kuitenkaan vaan tyylikäs myös. Tulee mieleen Christina Aquileran hajuvesipullot.

 Applikaattorin terävä kärki on rajauksiin, tasainen reuna värin lisäämiseen luomille ja viisto pää on varjostuksiin. Taidan silti pysytellä siveltimissäni, vaikka voisi tuotakin joskus kokeilla.


Sävyjä on varsin mukava valikoima ja kaikki ovat hieman hohtavia. Tämän paletin kun nappaa mukaan matkalle niin ei muita luomivärejä oikeastaan tarvitsekaan jos minun tyyliini pysyttelee tiukasti ruskean sävyissä arkimeikissä. Näppärän kokoinen paletti ei vie paljon tilaakaan. Tällainen paletti olisi kiva mattanakin kun löytäisi. Swatcheja en tässä vaiheessa ota mukaan esittelyyn, koska päivänvalo loppui kuvien ottoa ajatellen ja postauksesta olisi tullut liian pitkä(tai voi se olla jo nytkin...) Ei voi sanoa kuin, että tykkään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti