6. tammikuuta 2013

Käsikuorinta

Tein vähän ennen muuttoa tilauksen Cesarsille ja kynsilakkojen lisäksi poistomyynnissä oli tämä Cesars Secrets Handpeeling Cherry. Sitä en ehtinyt kokeilemaan ennen muuttoa ja sitten se jotenkin meni hukkaan. Viimein kuitenkin löysin sen ja pääsin kokeilemaan. Aktiiviset lukijat tietävätkin, että rakastan kirsikoita ja etenkin niiden tuoksua.


Pettymys oli kuitenkin suuri kun kokeilin. Ei minkäänlaista kirsikkaan viittaavaakaan tuoksua. Kuorinta ei oikeastaan tuoksu millekään. Jokin pieni makea vaniljaisen tyyppinen tuoksu siinä on, mutta ei kyllä yhtään kirsikkaa.

No, itse kuorinta on kyllä ihan ok. Rakeita on kohtalaisen paljon ja ne ovat melko pieniä, mutta vielä pienempiäkin olisivat saaneet olla. Kuorinta levittyy helposti ja on aika valuvaa, ehkä vähän liiankin. Kuorintateho ei ole hirveän hyvä tai sitten minulla on liian kuivat kädet. Kuorinnassa ollut geeli muuttui ensin valkoiseksi ja sitä oli helppo hieroa käsissä ja rakeet toimivat hyvin. Mutta meni noin 10 sekuntia kun geeli oli imeytynyt käsiin ja jäljelle jäivät vain rakeet, joita ei kyllä saanut liikuteltua enää mitenkään että ne kuorisivat. Kuorinnan jälkeen käsien väri oli kyllä hieman kirkastunut ja ne olivat vähän pehmeämmät. En kyllä silti oikein tykkää tästä, mutta kai se tulee käytettyä. Se on ensimmäinen ja ainoa käsikuorintani. Sitten kun tämä joskus loppuu, pitää ehkä etsiä joku parempi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti