11. tammikuuta 2013

Ensimmäinen LivBox

Tätä on odotettu! Sain viimeinkin ensimmäisen LivBoxini. En periaatteessa tarvitse uusia kosmetiikkajuttuja, mutta eikö olekin ihanaa saada joka kuukausi yllätyspaketti :D Ja lisäksi tuotteet ovat näytekokoisia pääosin niin pääsee testailemaan kaikenlaista. Kosmetiikkaliikkeissä käydessäni en melkein koskaan saa mitään näytteitä, en tiedä meneekö näytteen saaminen jotenkin ostosten hinnan vai pärstäkertoimen mukaan, mutta en vain saa niitä, oli summa miten suuri tahansa. Tai no Tallinnasta sain täysikokoisen Doven -vartalovoiteen, olikohan 250ml, kun ostin Rosalindistä pari tuotetta. Mutta se olikin Viro eikä Suomi. Suomesta en ole tainnut koskaan saada näytettä paitsi nettitilauksissa.


Siksi on todella kiva viimeinkin saada kaikkia kivoja pikku näytteitä testattavaksi. Ainoa vain on, että kehittämisen varaa olisi LivBoxilla siinä, että kuten ulkomaan vastaavat laatikotkin(Glossybox jne.), ottaisi LivBox huomioon erilaiset tilaajat. Nyt kaikille lähetetään samat tuotteet eikä eri ihonlaatuja oteta huomioon. Huonompi homma jos vaikka minä, ongelmarasvaisen ihon omistava, saan jonkun superhyperkuivalle iholle olevan kasvovoiteen. Ja blogeja ajatellenkin olisi kiinnostavampaa jos ei kaikkien tarvitsisi esitellä blogeissaan LivBoxeja täysin samalla sisällöllä. Mutta LivBox on vasta aluillaan, joten ehkä tuotekehitystä tulee tässä jossain vaiheessa.

Sitten siihen sisältöön. Tässä vain lyhyesti kaikki ja myöhemmissä postauksissa sitten tuotteista enemmän jos katson niistä jonkun tai useammankin tuotteen postauksen arvoiseksi.


 Vasemmalta alkaen:

Louis Widmer Eye Contour Cream -silmänympärysvoide
Tässä jo ensimmäinen esimerkki siitä, että olisi hyvä jos erilaiset tilaajat otettaisiin huomioon. Tuote on anti-ageing ja olen liian nuori käyttämään sitä. Toki anti-age tuotteita voi käyttää nuoremmatkin ihmiset, mutta niiden sanotaan tuovan joskus näppyjä ja muita epäpuhtauksia ja niitä on itsellä jo tarpeeksi omasta takaa. Lisäksi voiteen sanotaan olevan tosi täyteläinen, joten se aika varmasti turvottaisi silmänympärykseni, koska en tarvitse kuin ihan kevyen voiteen. Mutta lapussa sanotaan sen sopivan myös arpien ja huulten hoitoon, kaulaan, decolteelle ja kasvonaamioksi. Ehkä tuo jossain tulee käytettyä tai sitten lahjoitan sen äidille.

Maroccanoil Treatment -hiusöljy
Ehkä koko paketin kiinnostavin tuote minulle kun tykkään hiusöljyistä ja olen kokeillut vain Daily Oil Elixiriä ja Extraordinary Oilia. Kiva kokeilla joskus tällaista kalliimpaakin öljyä, joka on maailmalla kulttimaineessa.

Rimmel Lasting Finish by Kate -huulipuna
Näistä Katen huulipunista on mieleeni jäänyt vain tosi voimakkaat punaiset sävyt ja ajattelinkin heti, että voi ei, ne on laittaneet jonkun tulipunaisen jota ei tule ikinä käytettyä. Mutta huoli oli turha, sävy oli aivan ihana ja melko samanlainen kuin mitä mulla on jo Rimmeliltä. Täällä näytti aika kivalta. Ja jos huulipunaa käytän julkisella paikalla niin se on juuri tällaisen sävyistä, joka vain tasoittaa oman huuleni sävyä. Rimmelin Spotlight Beige on ihan ehdoton lempparini ja saa nähdä tuleeko tästä Katen 03 sävystä uusi suosikki. Siitä lisää kuvia alempana.

Isadora Wonder Nail Wide Brush -kynsilakka
Kynsilakkoja en olisi niin kaivannut LivBoxista kun yritän vähentää niiden määrää. Ja lisääkin on tulossa, koska hetki sitten oli uutinen, että myös Essie on aloittanut yhteistyön LivBoxin kanssa. Tällä kertaa tuli kuitenkin sävy 740 Dynasty, tuollainen shimmerinen harmaa, vähän kuin asfaltinvärinen. En oikein tykkää sävystä enkä muutenkaan Isadoran lakoista kun niitä on kaksi minulla mennyt pilalle. Toinen jäykistyi aika nopeasti ja toinen kuivui pulloonsa vaikka korkki oli tiukasti kiinni.

Dermalogica Daily Microfoliant -kuorintajauhe
LivBoxin Facebook sivulla mainittiin tästä, että osa sai seerumin ja osa kuorintatuotteen. Minä sain tämän kuorintajauheen. Tämä onkin jännä tapaus, olen tottunut vain voidemaisiin kuorintoihin, tämä on jauhetta jota sekoitetaan kädessä veteen ja siitä tulee pehmeää vaahtoa, joka sitten mikrokuorii kasvot. Se on kiva nähdä miten pehmeä vaahto onnistuu kuorimaan kasvot, epäilen hieman, mutta ehkä se toimii.


Vasemmalla Spotlight Beige ja oikealla 03

Ihan kiva eka LivBox ja tuli ihan käyttökelpoisiakin tuotteita kuten tuo huulipuna, hiusöljy ja kuorinta. Tuota kynsilakkaa pitää miettiä kun en tuollaista sävyä käytä, ehkä laitan sen arvontaan palkinnoksi. Jään innolla odottamaan seuraavaa boksia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti