29. tammikuuta 2013

Tuoksuja 13

Kohta onkin kaikki hajuveteni käyty läpi ja tässä vielä joitakin sekalaisia ja sitten onkin enää vain Escadat jäljellä.


La Rive Beach Party
Seppälästä ostettu herkullisen hedelmäinen tuoksu. Tuoksuu vähän kuin joltain limsalta. Hajuvedessä on tuoksuina lime, kookos, persikka, banaani, ananas, myski, ambra, santelipuu.

Pink Cookie Wild Heart
Tämä on minulle päänsärkytuoksu. Miksi sitten ostin sen. No, se oli halpa ja kivassa pakkauksessa. Testeriä ei ollut saatavilla, joten oli ostettava summassa. Joku sisäinen teini varmaan heräsi minussa kun näin pakkauksen. Tuoksu myydään käärmeennahkakuvioidun tyyppisessä pahvisessa pyöreässä kotelossa, jossa on tatuointityylisiä kuvituksia. Pullo noudattaa melko samaa kaavaa. Tuoksua kuvaillaan pehmeän kukkaiseksi, mutta se on kyllä kaikkea muuta. Todella pistävä ja mausteinen tuoksu. Tuoksu alkaa roseepippurilla, bergamotilla, cassiksella, jatkuu suklaalla,ruusulla, neilikalla ja pionilla. Lopputuoksuna patsuli, myski, iiris ja vanilja.
Aquatonic Cute Kiss
Tämän ostin ihan heräteostona kun maksoi vain vähän päälle 4 euroa, valittavana oli myös Love Struck ja Night Fever, mutta tämä tuoksui parhaimmalta ja ainutlaatuisimmalta. Hyvin erikoinen yhdistelmä bergamottia, appelsiininkukkaa, tuberoosaa, vaniljaa and myskiä. Lapsuudessani oli jokin violetti karkkineste, sellaista ylimakeaa tahmaista geeliä, joka tuoksui aivan tältä. Tulee ihan se mieleen aina kun tätä laittaa. Ja tämä onkin toiminut välillä "lohtutuoksuna" kun elämä murjoo. Laittaa vain tätä niin pääsee aikamatkalle lapsuuden turvallisiin tunnelmiin. Pehmeä, hieman puuterinen, lämmin ja itämaiseen vivahtava tuoksu.

Pollux Strawberry Roan
Tämä oli vähän siinä ja siinä laitanko sitä ollenkaan tähän mukaan. Mutta hajuvesi mikä hajuvesi. Olin pienenä Pollux hevoskerhossa ja sain tämän siitä. Aikaisemminkin sieltä sai jotain tuoksuja, mutta ne olivat niin pahanhajuisia ettei niitä taida enää olla minulla missään. Tämä kuitenkin tuoksuu tosi hyvältä. Yksinkertaisuus on joskus hyväksi ja tämä tuoksuu vain ja ainoastaan mansikalta. Harmi vain, että suihkepumppu on ollut alusta asti rikki, joten tätä ei voi käyttää sen avulla. Mutta pullon saa avattua, joten tuoksua saa laitettua sitä kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti