2. helmikuuta 2013

WeStyle -tilaus

Tilasin sunnuntaina kasan koruja yhteistyökumppaniltani WeStylelta ja korupaketti tuli postiin jo tiistaina mikä on mittapuullani aika nopea kun esimerkiksi Zalandolta odotin pakettia reilusti yli viikon.

Tilasin paljon kaikkea pientä kivaa ja yksikään ei maksanut yli kymmentä euroa, joten kaiken haluamani sain halvalla. Sitten jäi ilmaiset postikulut muutamaa euroa vaille niin etsin sitten yhden tuotteen vielä täyttämään sen summan. Pahoittelen kuvia, ne on otettu lampun valossa niin ei ihan parhaita väreiltään.


Koko tilaus oli tässä ja täytyy sanoa sananen WeStylen pakkaustyylistä. Olen tilannut monesta muustakin paikasta halpoja koruja ja ne on suunnilleen tungettu minigrip -pusseihin tai muihin vastaaviin ja tökätty kirjekuoreen. WeStyle sen sijaan todella panosti pakkaamiseen. Kaikki tilattavat tuotteet olivat pikkuruisissa korupusseissa(vai miksi noita sanotaan), huivi omassaan, pienempi huivi yhdessä muutaman korun kanssa ja loput koruista pikkuisissa pusseissa ja hiuspanta omassaan. Sen lisäksi joka ainoa koru oli vielä kiedottu kuplamuoviin. Ja kaikki pikkuisessa pahvilaatikossa joka sekin oli pehmustettu kuplamuovilla. Loistavaa pakkaamista, tästä voisivat monet yritykset ottaa mallia. Lisänä vielä kivat tervehdyslaput, joista tuo pienempi pääsi jääkaapin oveen. Jokaiselle ihan hyvä lause muistettavaksi.


Sitten siihen tilaukseen.

Sormuksia tilasin 7kpl, ei ihan näin monta pitänyt tilata, mutta ei voi mitään :D Ja en kyllä omista kuin ihan muutaman sormuksen niin saapahan nyt vähän enemmän valinnanvaraa.



Tyylikäs sormus roikkuvalla helmellä oli pakko saada kun tykkään kaikista killuttimista. Kapea sormus on roseekullan väristä. Koristeena roikkuu helmi, pyöreä CZ -timantti ja lehdenmuotoinen samanlainen timantti. Ja sormuksen bling ei jää vielä tähän, vaan siinä on lisäksi vielä 10 strassia. 4,90€ Aivan täydellinen ja suosikkini tilauksesta.


Tyylikäs hopeanvärinen sormus strasseilla on ehkä turhan leveä normaaliin makuuni, mutta ehkä opin käyttämään tätä. Sormus on 2cm leveä ja siinä on liikuteltava strassein peitetty rengas, jota ihan varmana näperrän aikani kuluksi joka paikassa... 4,90€



Sitten ihana ihana ihana vetoketjusormus jollaista olen haaveillut jo pitkään eikä maksanut kuin 3,90€


Ja sitten se söpö kynsisormus jota halusin testata kun en ole kynsisormuksia ennen kokeillut. 2,30€ Muihin sormiin se oli vähän iso, mutta peukalossa ihan hyvä.


Kaunis kultainen leopardinpääsormus. En yleensä käytä kultaisia sormuksia, mutta tämän kuva vain lumosi minut. On se luonnossakin vielä upeampi, tämän tilauksen lemppareitani.


Eläinteemalla jatkuu kaksi viimeistä sormusta. Riikinkukot ovat eräästä syystä minulle tärkeitä ja keräilenkin kaikkea niihin liittyvää. Koruja en omista kuin korvakorut sekä hiuspannan, mutta nyt on kaksi sormustakin. Vintage -tyylinen kullanvärinen iso sormus, jossa sulkien päät ovat maleerattuja ja keskivartalossa linnulla on strasseja. Korkeutta linnulla on 5cm ja maksoi vain 2,25€, koska oli puoleen hintaan. Toinen lempparini tästä tilauksesta.


Toinen riikinkukkosormus on edellistä isompi, mutta vähän epäaidomman näköinen. Korkeus on 5,3cm ja pinta vaihtelee sinisen, punaisen, lilan ja mustan välillä. Sormus poikkeaa myös siten, että linnun pyrstö kiemurtelee sormen ympäri. Sormuksen lähtöhinta oli 7,90€, mutta nyt se oli vain 1,97€. Muuten olisi voinut jäädä ostamatta, mutta alennus oli niin suuri.



Korvakoruja tilasin kolme, ensin ear cuff "jamie" -korun johon ei tarvitse lävistystä. Tällaisia rustokorua matkivia koruja mulla on entuudestaan aika monta. Haluaisin kovasti lävistyksen rustoon, mutta en vain uskalla ottaa :D Olen halunnut sellaista varmaan 14 vuotiaasta. Nämä kuitenkin ovat aika hyvä korvike. Jamiessa on luurankokäsi, joka pitelee kiinni korvasta. 0,99€


Toisena tilasin nätit sydänstrassikorvakorut 2,95€



Ja viimeisenä Rory -perhoskorvakorut jotka täyttivät sen summan jolla sain postikulut pois. Ne on tosi isot, mutta ehkä noita on kiva käyttää kesällä. 4,90€

Ne edellisessä WeStyle -postauksessa haaveilemani ruusukorvakorut jätin tilaamatta kun ne oli niin törkeän isot etten olisi varmaan ikinä käyttänyt niitä. Vaikka nätit ne oli kuin mitkä, mutta ihan liian isot.


Viimeiseksi tilasin ruskeapilkullisen huivin 1,45€ ja pääkallohuivin 9,70€ sekä söpön hiuspannan 2,45€. Pantoja oli saatavana sinisenäkin, mutta tykkäsin enemmän tuosta punaisesta ja se erottuukin hiuksistani paremmin kuin keskitumma sininen. Halvemmassa huivissa on erilaisia printtejä leopardista riikinkukkoon enkä kyllä rehellisesti sanottuna edes tiedä miten tuota pitäisi pitää päässä :D Oletin tilatessa, että se on ihan normaali huivi, mutta se oli tuollainen rautalankahökötys. Hiukset on kuvissa jo vähän likaiset kun oli ilta ja hiukset on myös miten sattuu kun en jaksanut alkaa niitä laittamaan mitenkään vaan tökkäsin pannan ja huivin vaan päähän ja se siitä.


Niin ja kun tuota naamaakin vähän kuvissa näkyy niin meikkivoiteena on Oriflame Everlasting Foundation sävyssä Fair Nude ja päällä Oriflame Beauty Matte Control -puuteri ja ripsissä Oriflame Wonder Lash Intense -mascara. Meikki on ollut iholla tuossa koko päivän ja vain nenä ja posket kiilsivät vähän. Everlasting on ehdoton uusi suosikkimeikkivoiteeni ja tuon kuvan ansiosta ei tarvitse tehdä siitä postausta :D Ei vaan on siitä oma postauksensa tulossa, kuvat vaan puuttuu enää.


Huivi sidottu tuubihuiviksi ja laitettu kaulaan

WeStylestä tilaaminen oli mukava kokemus ja ehdottomasti tilaan joskus uudelleenkin. Halpoja koruja, nopea toimitus ja muutenkin hyvä palvelu, joten ei mitään valittamista. Kiitos Evelina ja Wiktor!

Ja sydämellisesti tervetuloa parille uudelle lukijalle!

2 kommenttia:

  1. Vähän kivoja koruja! Varsinkin toi vetoketjusormus :) Itsekin haluaisin kokeilla kynsisormusta mutta tuntuu että se ei pysyisi sormessa kovin hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo jonka ostin ainakin pysyy tosi hyvin vaikka luulin myös eka, että se tippuis helposti :)

      Poista