9. joulukuuta 2013

Berangé -luomiväri

Muutama postaus sitten mainitsin valkoisen luomivärin, jonka kanssa olen tapellut viime viikot. Ja se on tämä kyseinen yksilö. Olen jo pitempään etsinyt suomesta saatavaa pigmenttistä valkoista luomiväriä, joka oikeasti näyttäisi luomilla valkoiselta eikä vain toisi hohtoa(niin kuin esim. Rose Shockin meikeissä on).


Kävin kesällä Hong Kong -tavaratalossa ja siellä törmäsin minulle uuteen merkkiin nimeltä Berangé. Halusin tietenkin kokeilla merkkiä ja koska mulla on muita luomivärisävyjä ihan riittävästi, päätin kokeilla tuota valkoista sävyä Blanc Fever. Valkoisiakin mulla on vaikka miten paljon, mutta kaikki yhtä surkeita. Testereitä ei ollut, joten piti ostaa aika lailla sika säkissä.


Luomivärin pakkaus on mun makuun sopiva, yksinkertaisen hillitty, vähän arvokkaamman näköinen ollakseen tällainen markettimerkki. Paketin teksteistä ei kauheasti mitään saa irti muuta kuin, että väri on helppo levittää(not) ja ultrapehmeä(not). Lisäksi etupuolella mainostetaan Modular Resultia, mitä lie sillä tässä sitten tarkoitetaankin. Muuten tekstit ovat ranskaksi ja vaikka viittä kieltä osaankin niin ranska ei kuulu niihin.


Luomiväri on aika kovaa vaikka lupaakin olla ultrapehmeä. Siveltimeen ei vaan meinaa oikein irrota mitään. Pigmenttiäkään ei hirmuisesti ole, swatchauksessa on kerrostettu muistaakseni kolme kerrosta väriä pohjustajan kanssa. Luomille laitettaessa erittäin hileinen väri varisee, eikä se luomillekaan asetu oikein tasaisesti tai nätisti. Jää vähän rosoisen ja jauhoisen näköiseksi.


Ei siis tästäkään löytynyt sitä kaipaamaani valkoista. Alan olla jo sen verran tympääntynyt etsimään hyvää valkoista, että kohta on vain suosiolla tilattava se Sugarpillin valkoinen jostain. En kovin mielelläni tilaa mitään ulkomailta. Ehkä valkoiset meikit on vain vaikeita tehdä kun kynsilakoissakin hyvät valkoiset ovat kiven alla.


Tervetuloa myös parille uudelle lukijalle! Jos vain tykkäät lueskella blogiani ja sinulla on google-tili niin liity ihmeessä lukijaksi niin saadaan se sadan lukijan arvontakin jossain vaiheessa käyntiin. :)

10 kommenttia:

 1. Sama ongelma huomattu. Valkoiset on usein sellaisia "frost-sävyjä" ja nehän tietenkin hohtaa. Tällaiselle iäkkäämmällekin kelpaisi mielellään matempi valkoinen sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin mun hyvin rasvoittuva iho tykkäisi enemmän mattasävyistä. Naama kiiltää loppupäivästä ihan tarpeeksi ilman shimmereitä sun muita :D

   Poista
 2. Itse väritän valkoisella kajalilla luomen ja laitan siihen päälle valkoista luomiväriä niin näkyy vaikka olisi kuinka vähäpigmenttistä. :)

  VastaaPoista
 3. Mä ostin juuri Grimasilta mattavalkoisen, se on peittävä :) Noita hohtavia mullakin on riittämiin, ja tarvitsin nimenomaan mattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota voisikin harkita kun näytti olevan ihan sopivan hintainenkin :)

   Poista
 4. Ootko katsonut esim. Make-up Storen valikoiman, tai mitä Inglotilla on tarjota? Mulla on sellainen muistikuva että ainakin MUS:in valikoimissa olisi mattavalkoinen. Mä kyllä ehdottomasti suosittelen Sugarpillin valkoista, se on todella peittävä ja ihan täydellisen matta. Tilaukset Sugarpillin omasta kaupasta ovat aina tulleet nopeasti ja luotettavasti, ja asiakaspalvelukin pelaa: sen kerran kun mulle saapui luomivärinappi, jossa oli halkeaman näköinen vamma keskellä, putiikista lähetettiin mukisematta uusi vaikka koitin vaan kysyä että onkohan se joku värinappia painaessa tullut jälki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MUS:lla ei ainakaan Nellyssä näyttänyt olevan mattavalkoista, helmiäisiä oli useampaakin laatua. Niissä kyllä oli tosi huonosti kerrottu millaisia sävyt on. Inglotin sivultakaan ei oikein erottanut mikä on matta ja missä on helmiäistä. Sugarpillistä mäkin tykkään, mulla on Buttercupcake ja se on kyllä täydellinen laadultaan. Sävyltään vain sellainen, jota käytän ehkä kerran vuodessa. Mutta noiden sun suositusten takia sen voisi uskaltaa tilatakin. :)

   Poista
 5. Ostappa Stargazerin luomiväri :) se on oikeasti valkoinen.

  VastaaPoista