4. kesäkuuta 2015

Insette kuivashampoot

Kuivashampookokeiluissani seuraavana vuorossa olivat Insette-merkin kaksi pulloa. Isoissa pulloissa on tavaraa 200ml ja hinta 2 euron paikkeilla eli todella edullista. Tuoksuja on kaksi, vihreä Natural ja pinkki Blossom.


Naturalin odotin tuoksuvan sitruksiselta niin kuin lähes kaikkien merkkien perusversiot tuoksuvat. En tiedä miltä tuo tuoksuu, muuten kuin ettei sitruunalta ainakaan. Tuoksu on nimensä mukaisesti hyvin luonnollinen ja maanläheinen, vähän metsäinen. Tulee mieleen kuivat ja kuumat kesäpäivät metsässä. Tuoksu on hyvin hento ja lähes havaitsematon, sekä haihtuu nopeasti, mikä on aina plussaa. Hiusten ei mielestäni tarvitse tuoksua miltään, jottei tuoksu sotke hajuveden tuoksua.

Blossom tuoksuu voimakkaammin ja pohjatuoksuna on tuo Naturalin tuoksu, mutta sitä on höystetty makealla kukkaistuoksulla. Sen tuoksu jää hieman pidemmäksi aikaa hiuksiin lähinnä sellaisena toffeisena, mutta haihtuu sekin jonkin ajan kuluttua.

Tykkäsin myös siitä, mitä tuote tekee hiuksille. Likaiset hiukset ovat kuivashampoon jäljiltä ilmavat ja puhtaan tuntuiset. Ei lainkaan sellaiset nahkeat, millaiseksi hiukset tulevat enemmän rakennetta antavien kuivisten jäljiltä. Sen takia se ei sitten myöskään tuo sitä rakennetta hiuksiin, puhdistaa vain hiukset vastapestyn näköisiksi. Tykkään enemmän rakennetta tuovista, mutta Insette on pelastanut pariin kertaan vapaapäivänä, kun hiukset ovat olleet likaiset ja onkin tullut jokin yllätysmeno.


Ainoa huono puoli on se perinteinen eli hiuksiin jää voimakkaasti valkoista jauhetta, joka onneksi häviää ahkerasti harjaamalla ainakin keskiruskeista hiuksistani. Tummempikutrisilla se saattaa tehdä hiuksista pölyisen näköiset.

Hinta-laatusuhteeltaan loistava tällaiselle kuivashampoiden suurkuluttajalle ja jos vain törmäätte merkkiin jossain, suosittelen kokeilemaan. Voimakkaita tuoksuja karttavalle etenkin Natural sopii varmasti hyvin.

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa lupaavilta!:)


  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mistä nämä on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on ostettu Veljekset Keskiseltä ja muita myyntipaikkoja en toistaiseksi ainakaan tiedä. Toivottavasti niitä tulisi laajemminkin myyntiin. :)

   Poista