25. kesäkuuta 2015

Oriflamen tilaus


Meinasin ensin tehdä tästä jo instassa nähdystä tilauksesta koosteen vasta loppukesästä yhdessä muiden ostosten kanssa, mutta otetaan se nyt tähän erikseen. Vaikka miten tiivisti niin tekstistä tuli liian pitkä ja en halua väsyttää teitä kilometripostauksilla. Eli siis tässä Oriflamen jakson 8 tilaukseni.


Tilauksessa tuli Nature Secretsin Pineapple & Sage suihkugeeli ilmaisena demona. Rakastan ananaksen tuoksua ja käytän tuon mielelläni. Koostumukseltaan se on tuollaista kuplivaista ja tekisi melkein mieli juoda se.


Lempituoksuilla jatketaan demojen kanssa. Kurkku-Tummarusokki kasvoemulsio oli vahinko, mun piti tilata kasvosuihke, mutta taisin laittaa väärän tilausnumeron. Ei oo eka eikä vika kerta, mutta rasvattomana ja öljyttömänä uskoisin voiteen sopivan iholleni. Tuoksuu ainakin raikkaalta. Pitää nyt seuraavassa jaksossa muistaa se kasvosuihke...


Love Nature Vadelma kasvokuorinta on kuorintojen suurkuluttajalle kiva uutuus. Muovipalleroistakaan ei tarvitse olla huolissaan, koska kuorinta tapahtuu mantelinkuorirakeilla. Ja tuoksuu hyvältä. Sarjassa on myös jännä moussevoide, mutta se taitaa olla liian tymäkkää iholleni, vaikka haluaisin kokeilla tuollaista koostumusta.


Tilaajalahjana oli Eyes Wide Open -ripsari, mulla on niitä nyt käytössä yksi ja varastossa neljä. No, ei haittaa, tuo nimittäin kiilasi Wonderlashin ohi suosikkiripsarin paikalle. Ihan parasta kun vain jaksaa nähdä vaivaa käytön opettelussa.

Tenderly Promise näytekortti tuli myös tilauksen mukana ja asiakkaille tilasin siitä näytteet myös, kuten aina uusista tuotteista. Hyväntekeväisyystuoksussa on hieno idea, mutta kovin kukkaisena se ei ole aivan minun makuuni, joten en sitä itselleni tilaa. Esimerkiksi Keyword: Loven Jonna on tehnyt siitä hyvän postauksen.


Hulluttelin ostamalla myös Dina-hatun, koska aion tehdä heinäkuun aikana rantameikkipostauksen. Ostin hatun lähinnä kuvausrekvisiitaksi, sekä parvekkeella pidettäväksi. Parvekkeelleni on valmistumassa pikkuinen leponurkkaus ja sinne paistaa aurinko koko illan, joten nuppi on tarpeen suojata jos ei halua auringonpistosta.

2 kommenttia:

  1. Kurkkunaamio kuulostaa kivan raikkaalta. TP on aivan ihana tuoksu, se tuoksuu kesältä. <3 Olin tosi yllättynyt kuinka hyvänlaatuinen tuoksu oli kyseessä, alkoi tehdä mieli kokeilla muitakin Oriflamen tuoksuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla, ainakin minä olen tykännyt Oriflamen tuoksuista ja valikoima on niin laaja, että jokaiselle löytyy varmasti jotain, kevyistä kukkaistuoksuista aina täyteläisiin itämaisiin tuoksuihin. Tenderly Promisestakin on olemassa sen samantyylinen edeltäjä Tenderly. :)

      Poista