6. kesäkuuta 2015

Jenkkikynnet

Lähden tänään Miljoonatuning Goes America -tapahtumaan Keskiselle, Miljoonatuningissa käyminen on ollut jokavuotinen perinne tapahtuman alusta saakka ja olinpa siellä kerran exän ja hänen tuningautonsa kanssa. Nyt oli kuitenkin ensimmäinen amerikanrautojen oma tuuninki. Vaikkei minulla korttia olekaan, tykkään kovasti hienoista autoista ja niiden kyydissä on kiva olla, kunhan joku muu vain ajaa.

Sinne piti tietysti tehdä myös oikein jenkkikynnet ja leimailin pitkästä aikaa. Huomasi kyllä, että leimailuista on aikaa, etenkin kuvion kohdistaminen oli niin vaikeaa.

Peukaloon pohjaksi valkoista ja päälle kahdella värillä leimattu lippukuvio, joka on tarkoitettu tippikuvioksi. Mutta en saa niitä koskaan kohdistettua oikein kärkeen, joten se käy myös noin kynnen keskelle. Kuvio ei oikein tarttunut, mutta minusta tuollainen hienoisesti kulunut rosoisuus sopii jenkkityyliin.

Etusormi ja nimetön tulevat laatasta m14 ja sininen pohja on CK Fashion Colorin ja punainen Golden Rosen mattalakka. Ne olivat kokoelmassani lähimpänä "jenkkivärejä". Samoilla lakoilla tein keskisormeen isomman lippukuvion vapaalla kädellä, tosin tähdet tulivat laatasta Q1.

Pikkusormi vielä sai tuon samaisen sinisen lakan pohjaksi ja siihen tähdet laatasta m84. Se kuvio kyllä levisi pahasti, muttei ollut aikaa alkaa korjailemaan.

Käytin pohjana olleita lakkoja myös peukalon leimoissa, valkoiset leimat tein Konadin Whitella ja punaiset viivat Delia Art Decoration lakalla.


Käytetyt lakat:
-Suhada - White
-Golden Rose - Matte 03
-CK Fashion Color - 19
-Delia Art - Decoration 36
-Konad - White

4 kommenttia: