13. elokuuta 2015

Kesän suosikit

Kesä on piakkoin ohi, tosin säiden puolesta vasta alkamassa. Ei uskoisi, että on elokuu, kohta syksy ja mittariinkin tulee yksi vuosi lisää. Iik! Mutta koulut ovat alkaneet ja sen olen yleensä katsonut kesän loppumiseksi. En tee blogiin kuukausittaisia suosikkipostauksia, mutta nyt ajattelin nostaa muutamia suosikkeja, jotka ovat olleet tänä kesänä kovassa käytössäni.


Aloitetaan meikeistä. L'Orealin Superliner Perfect Slimin* vuoksi hylkäsin kestosuosikkini, geelirajaukset, koko kesäksi. En jaksa kikkailla siveltimien kanssa, kun Perfect Slimillä saa täydellisen rajauksen lähes yhdellä vedolla. Ja tarraa luomiin tiukasti! Kesti Ruisrockissa 13 tuntisen päivän paahteessa liikahtamatta mihinkään. Silti helppo poistaa. Täydellisyyttä.


Cliniquen Stay Matte on tähän asti paras kokeilemani meikkivoide ongelmarasvaiselle iholleni. Peittää tarpeeksi ja pysyy hyvänä pitkään. Ei se täydellinen ole kestoltaan, mutta kokeilemistani parhain. Te lukijat suosittelittekin useita varteenotettavia vaihtoehtoja seuraavaksi testattavaksi, pitäisi vain käydä sellaisessa paikassa, jossa livenä saisi kokeilla sopivan sävyn tai saada näytteen. Niin kalliita en sokkona uskalla netistä tilata. Siihen asti mennään Stay Mattella ja en ole juurikaan muihin meikkivoiteisiin koskenut koko kesänä.


Olen koko kesän tykännyt huulilla sävyttävistä huulivoiteista huulipunan sijaan, koska ne ovat helpompia ja niissä on heikompi pigmentti, joten minä värikkäitä huulipunia vähän ujostelevana uskallan hullutella enemmän väreillä. Useimmiten huulille on päätynyt Oriflamen Very Me Colour Mania Balmit. Kivan värin lisäksi ne toki kosteuttavatkin loistavasti. Haluaisin kokeilla myös Lumenen Natural Code Candy Smile -huulirasvoja ja tekin niitä pyysitte kommenteissa. Toistaiseksi niitä ei kuitenkaan kaupungissani myydä ja en netistä halua tilata, koska haluan nähdä sävyt livenä ennen valintaa. Kysyin jopa Lumenelta milloin niitä mahdollisesti tulisi, muttei sitä sanottu. On se kumma kun suomalaisia tuotteita ei saa suomesta muualta kuin isoista kaupungeista. Ehkä niitä tänne tulee sitten joitain viimeisiä jämäeriä Tokmannin alelaariin joskus, kun ketään ei enää kiinnosta lukea niistä blogissa... *rant over*


Toinen festariluottokaveri oli Basidermin Oil Control Daily Moisturizer*. Suojakertoimellisena laitoin sen aina meikin alle, eikä naama palanut kuin nenästä pikkuisen Ruissin aurinkoisimpana päivänä eli lauantaina. Kehon suojasin Ultrasun*-voiteella ja vaikken sen glitterpläjäyksestä tykkää edelleenkään niin festareille se sopi. Tosin decoltee paloi, laitoin sitä ehkä liian ohuelti. Mutta muuten miellyttävä ja tahmaamaton voide, joka suojaa tarpeeksi noin alhaisella kertoimellakin.


Tuoksuista suosikkini oli Oriflame Solar. Hedelmäinen tuoksu on kuin kukkaisempi versio Escadan lukuisista kesätuoksuista ja tarpeeksi kevyt, että sitä voi huiskia päälleen kaksi-kolmekin suihkausta huoletta. Keveyden takia kesto ei toki ole mikään parhain, mutta sitten vain laitetaan lisää jos tuoksu haihtuu. Minulle tuo tuoksuu ihan kesältä ja on juuri sopiva sekoitus kukkaisuutta ja hedelmäisyyttä, ei överiannostusta kumpaakaan lajia, joten tuoksu säilyy samalla raikkaana. Sopii joka paikkaan, on tarpeeksi asiallinen virallisempiin juttuihin, mutta kuitenkin leikkisä kesän rientoihin


Toinen ihan kesältä tuoksuva oli The Body Shopin Virgin Mojito, josta olette varmaan lukeneet kyllästymiseen asti ympäriinsä. Hypetys on ihan aiheellista, joten kerta kiellon päälle vielä. Hyvin harvoin innostun TBS:n kausituoksuista, mutta tuo on aivan parasta. Toivottavasti sitä tulee joskus myöhemminkin vielä myyntiin, koska sitä jään varmasti kaipaamaan kun nuo ostamani tuotteet loppuvat.

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita ja mitkä ovat olleet sinun suosikkejasi tänä kesänä?

*Tuote saatu

8 kommenttia:

  1. Multa löytyy Lumenen Candy smile, ja se on ihan hyvä. Ihan perus sävyllinen huulirasva, joka muistuttaa aika paljon Baby lipsejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sitten en jää paljosta paitsi jos se on Baby Lipsien kaltainen, tosin multa pyydettiin juurikin vertailua Candy Smilen ja Baby Lipsien välillä. Sen takia harmittaa kun kerran elämässä joku oikein pyytää postausta jostain ja sit en saa sitä tuotetta mistään. Mun tuuria :D

      Poista
  2. Virgin Mojitot. <3 Taisivat just olla loput alessa verkkokaupassa. Mietin, että tilaisko, olisi ihan kamalaa, jos keskellä talvea ei saisi mojito-annostaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on ainakin kyllä pakko säästää noita sinne asti, että saa talvipimeällä piristystä ja muiston kesästä <3

      Poista
  3. Onpas hassua, jos Tokmannilta ei löydy O.o
    Virgin Mojito on kyllä ihana sarja ja ilmeisesti monen suosiossa, kun katsoo, mitä jäi poistomyynteihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei kuulemma Tokmannilla oo Natural Coden myyntiä vaikka silti oon niitä tuotteita siellä nähny ja ostanu :D Halpa-Hallissa ei kans ole pistettä ja S-markettiin ei ole kuulemma otettu vielä ja siinäpä ne tän kaupungin ostopaikat onkin. Cittarissa lähimmät melkein 100km päässä että jee :D

      Poista
  4. Oriflamen Athena Sensual Breeze on ollut kesätuoksuna :)
    Meikkiä olen käyttänyt todella vähän, lähinnä Rimmelin Bulletproof beige -luomivärikynä ja ACO:n roosansävyinen huulirasva sekä Lumenen meikkipuuteri ollut käytössä - sekä tietenkin ripsiväri (Sensai 38 C ruskea).
    Täällä Kauhavalla Natural Code on ainakin myynnissä Tokmannilla :)
    Lienen muuten ainoa joka ei Virgin Mojitosta tykkää - Satsuma on kyllä IHANA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää miks joka paikassa on Natural Codea paitsi täällä :D Satsumaa en olekaan päässyt tuoksuttelemaan, en usein sitrustuoksuista tykkää, mutta Virgin Mojito on poikkeus siihen. :)

      Poista