25. elokuuta 2015

Ostoksia

Instan puolella näitä onkin jo näkynyt, mutta kootaan niitä tänne vielä kun kaikki eivät siellä seuraa. Kävin Keskisellä kun siellä oli Miljoonakirppis perinteisesti ja tänä vuonna kyllä oli paljon myyjiä ja porukkaa heti aamusta kun portit sinne aukesivat. Pari kivaa juttuakin ostin ja paljon olisi ollut ostettavaa kun vain rahapussi olisi kestänyt...

Kyläkaupan puoleltakaan ei toki päästy ilman ostoksia ja kosmetiikkaa tuli kärryyn yllättävän paljon. Lisäksi kävin myös Jyväskylässä, mutta ostin vain yhden kosmetiikkatuotteen ja ymppään senkin samoihin kuviin.


Huomasin tuossa, että multa loppuu pian kuivashampoot kokonaan, joten ostin testiin Herbinan uutuuden. Voittaisiko se merkin vanhan suosikkini. Ja on mulla se MarjaSpa:kin vielä kokeilematta. Ehkä teen niistä kolmesta vertailua tässä joskus. Mikko Keskisen puolelta löytyi Batisten kuivashampoo Diva-tuoksussa ja en tiedä onko se uusi tuoksu, mutten ole ainakaan koskaan nähnyt sitä missään. Jyväskylästä ostin Batisten XXL Volumen kun löytyi minikoko, niin moni on sanonut sen suosikikseen, joten haluan kokeilla viimein.

Kauan etsimäni I Love... Minty Choco Chip piti myös ehdottomasti saada. Sen näin joskus muistaakseni HelmiBeautyn videolla ja olen halunnut sen siitä asti, muttei ole tullut vastaan. Tuoksuu syötävän hyvältä, ihan Maraboun minttukrokantilta. Omnomnom. Merkillä oli muitakin kivan kuuloisia uusia tuoksuja, mutta ei millään viitsisi ostaa puolen litran pulloja.


W7 Power Puff oli kiva uutuus, niitä oli eri värisiäkin ja jopa testeri esillä niin pääsin puristelemaan sitä. Se on BeautyBlenderiä vähän tiiviimpi, mutta paljon pehmeämpi kuin se MineaS. Saa nähdä miten hyvä se on käytössä, hinta ei ainakaan ollut paha, alle 4 euroa. Sen yhteydessä oli kans joku Power Puff puuteri/puristepohja mutta oli niin tummia sävyjä.

Lumenelta osui vastaan myöskin noin 4 euroa maksanut Shine&Redness Eliminator, taitaa olla sitä vanhempaa mallia vielä, mutta ostin silti kun siitä uudistumisesta ei niin kovin kauan ole. Lähinnä haluan kokeilla tuota vihreää puolta jos sillä saisi poskien punoitusta vähän peitettyä. Ei aina jaksaisi vihreän peitevoiteen kanssa temppuilla.

Ja Keskisellä jopa oli niitä Candy Smile huulivoiteita. Otin vain punaisen Add Some Colorin, koska muut sävyt näyttivät niin haaleilta, että tuskin olisivat pohjasävyltään tummissa huulissani näkyneet. Mikko Keskisen puolelta oli vielä pakko saada tumma punainen Blistex Happy Lips New York, koska se lupaa olla "kevyt puna huulillesi". Saan vertailla molempia Baby Lipseihin ja kun huulirasvapostaukset ovat blogin toivotuimpien joukossa.


Oriflamen tilauskin tuli postissa, mutten tilannut itselleni mitään kosmetiikkaa! Vain korun. Tilaajalahjana tuli söpö Optimals Oxygen Boost minisetti, kuvassa vertailun vuoksi normikokoiset purkit. Niin söpöjä pikkupurkkeja. Ilmaisena demona tuli uudistettu väritön irtopuuteri. Edellisen sain loppuun juuri(näkyy seuraavissa loppuneissa) ja se kesti käytössä jonkun 3 vuotta eli nyt ei hirveesti kiinnosta ottaa toista perään käyttöön. Mutta katsotaan nyt. Noissa uutena tuli myös värilliset versiot ja ennemmin olisin ottanut sellaisen, värillisillä saa vähän lisäpeittävyyttä meikkipohjaan.


Niin ja se koru. Ne ovat nimeltään Lola-ketjukorvakorut ja toinen on roikkuva ja toinen vaan pelkkä timantti. Tykkään käyttää tämän tyyppisiä korviksia joskus kun arkajalkana en uskalla käydä ottamassa lävistystä tuohon kohtaan vaikka se näyttäisi niin kivalta... Nevermind mun kauhea iho, minä ja helle ei tulla toimeen keskenämme. Heti kun alkaa helteet niin iho villiintyy. Onneksi kohta viilenee.

4 kommenttia:

  1. Myö karattiin isän kanssa perjantaina pois Tuurista, ei jääty kirppistä odottelemaan :D
    Uusia huulirasvoja on kyllä tullut tuhottomasti julkaisuun; nuo Blistexit, uudet kolme Baby Lipsiä, Natural Codet..

    Mie oisin ehkä voinut harkita sen W7 "nakupaletin" ostoa, mutta oli vain testeri sen kolmen päivän ajan, mitä osastoa kävin kurkkimassa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä kyllä tulee hirveästi, Baby Lips aloitti jonkun trendin. Essenceltäkin oli sävytettyjä huulirasvoja ja meinasin senkin ottaa vertailuun, mutta ajattelin sitten, että en ehdi ikinä käyttää niitä kaikkia.

      Tuolloin kirppispäivänäkään ei ollut muuten tota nakupalettia, oon kattonu sitä usein tuolla mutten tykkää kun se on shimmerinen. Mattana lähtis heti matkaan.

      Poista
    2. Ajelin kotiin päin Jyväskylästä Keskisen ohi mutta tiukan aikataulun takia en ehtinyt ostoksille :( Shine & redness eliminator voi olla ihan toimiva.
      Ihanat korvikset <3

      Poista
  2. Oii oii kun nätti koru!

    VastaaPoista