6. maaliskuuta 2013

Loppuneita



Suihkugeeleistä viimeinen vajaana kylppärissä majaillut pullo tuli tiensä päähän. Tai no jäi sinne yksi vajaa, Rexonan viilentävä suihkugeeli, mutta sen jätän kyllä varmasti kesähelteitä varten. Suihkun jälkeen meinaan muutenkin jo paleltua astuessani kylppäristä ulos näin talvella.
   Oriflame Discover Taj Mahal on suosikkini näistä Discover -sarjan tuoksuista. Muutkin kyllä ovat hyviä, mutta koskaan en ole niitä tilannut itselleni. Äiti kyllä on ostanut joka tuoksua niin olen sitten niistä saanut aina haistaa ja testatakin. Taj Mahal tuoksuu luumulta ja appelsiinilta ja on saippuaton suihkugeeli. Tuoksu on mausteinen ja itämainen, siitä erottaa hyvin sekä lämpimän ja täyteläisen luumun, että pirteän appelsiinin joka on oikein hyvä lisä luumun rinnalle. Ihanan lämmittävä tuoksu kylmiin ja pimeisiin talvi-iltoihin. Tuoksu ei ole suihkugeelissä voimakas vaan juuri sopiva. Sen kyllä haistaa, mutta se ei käy päälle. Suihkugeeli pesee hyvin ja vaahtoaa aika reippaasti. Ei kuivata ihoa yhtään kuten eivät Oriflamen suihkugeelit yleensäkään. Taj Mahalia voisin hyvinkin ostaa lisää ja sitä kyllä onkin toinen pullo myyntivarastossani. Jos ei sitä kukaan osta niin sekin täytyy joskus käyttää. Samoin olen ostanut käsisaippuankin, joten pääsen nauttimaan tästä tuoksusta vielä pitkään.


Syoss Dry Shampoo loppui, vähän aikaa sitten loppui se Girlz Only -kuivashampoo ja mun piti sen jälkeen ottaa käyttöön toinen saman merkin shampoo, mutta huomasinkin vajaan pullon Syossia kaapissa ja valitsin sen. Siitä tein jo kerran postauksen ja edelleen olen suunnilleen samaa mieltä. Vastaa aika hyvin inhokkiani Schwarzkopfin got2b rockin' it:iä eli haisee pahalta, ei puhdista hiuksia melkein ollenkaan ja pullosssa jää suutin suhisemaan itsekseen hetkeksi kun lopettaa painamisen. Kohottaa kyllä hiuksia hyvin, mutta se ei silti pelasta tätä shampoota. Petyin Syossin hoitoaineisiin kerran ja nyt tähän joten en osta enää Syossin tuotteita.


Garnier Body Tonic Sugar Scrub loppui, se oli eka sokerikuorintani jonka ostin. Se oli poistomyynnissä kolmella eurolla ja houkutteli ihanan pirteällä värillään. Ihonhoitotuotteethan pääasiassa ovat tylsiä valkoisia tai kirkkaita, joten pirteän keltainen oli kivaa vaihtelua. Kuorinta lupaa silottaa ihoa ja se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän sokeria, hedelmäuutteita ja kuorivia ainesosia. Sitä tulisi käyttää kolmesti viikossa, mutta se tuntuu kyllä aika suurelta määrältä. Hyvä jos normaalisti jaksan kuoria vartalon edes kerran kahdessa viikossa.
 Kuorinta on pirteän värin lisäksi hyvältä tuoksuvaa, väristäkin arvaten tuoksu on aika sitruksinen. Kuorintateho on ihan hyvä, ei aivan niin hyvä kuin lempparissani, mutta kohtalainen kuitenkin. Kosteuttaa ihoa jonkin verran joten omalle iholleni ei ole aivan välttämätöntä levittää kosteusvoidetta kuorinnan jälkeen. Ihoon jää myös jonkinlainen pinta, joten voide ei edes imeydy kunnolla. Tätä oli mukava testailla, mutta uutta en taida ostaa enkä tiedä edes myydäänkö näitä enää. Kaapissani on pari sokerikuorintaa ja savikuorinta, joten niillä pärjään vielä kauan.


Baba De Caracol -kotilovoide loppui. Siitä olen aiemmin kirjoittanut tänne ja nyt voide oli hieman jäykistynyt, mutta tuoksui edelleen oikeanlaiselta, joten käytin tämän vartalovoiteena pois. Kasvoillekin kokeilin, mutta se sai ihon kiiltelemään aika pahasti. Käytin tätä aikaisemmin aika aktiivisestikin kasvoille, mutta mitään ihmevaikutuksia en huomannut pitemmässäkään käytössä ja silloin minulla oli vielä vähän aknea ja muutenkin iho tosi paljon huonommassa kunnossa kuin nyt. Vielä on toinen täysi purkki jäljellä ja sekin menee vartalovoiteena. Jonkinlainen postaus siitä on täällä.


Elea Hydromat Control Mattifying Moisturizing Cream tuli tiensä päähän ja siitä onkin jo juttua täällä.


Ja taas yksi L'Oreal Elvital Total Repair 5 loppui kun se oli jo valmiiksi vajaana. Siitä en enää kovin paljon mitään sano kun tämä on ties miten mones tätä samaa. Vielä on yksi pullo jäljellä ja sitä en taida ihan hetkeen käyttää, koska huomasin, että nyt pitemmällä käytöllä tästä alkoi tulemaan hilsettä. Hiukseni eivät ole oikeastaan koskaan hilseilleet, mutta nyt alkoi tulemaan kun otin tämän pullon käyttöön. Ja kun lopetin käytön hetkeksi niin se loppui. Kai tämä on niin silikonipitoista tai jotain, että sen takia alkaa tulemaan hilsettä. En ole sen kummemmin hilseen aiheuttajiin perehtynyt, mutta ennen näiden pullojen käyttämistä käytin pitkään silikonittomia shampoita ja silikonillisten pitkäaikainen käyttö johti sitten tuohon hilseilyyn. Toki shampoo teki hiuksista todella hyvän tuntuiset, sileät ja pehmeät silikonin ansiosta, mutta se tunne ei ole hilseen arvoista.


Clearasil Syväpuhdistava kasvopesu kului viimeiseen tippaan lopultakin. Tämän käyttö on kestänyt ikuisuuden. En huomannut sen kanssa mitään erityisiä vaikutuksia, finnejä tuli ja meni miten tykkäsi. Ja tämän piti estää se. Kasvoja en pessyt tällä, koska kuivatti liikaa ja kirveli poskia. Pahin finniongelma minulla on edelleen olkapäillä ja selässä, rintakehän alueellekin tulee aika usein finnejä. Joten pesin tällä ne alueet. Saippua oli aika sellaista, miten sen nyt sanoisi, takertuvaa. Se levittyi iholle helposti, mutta sitä ei meinannut saada kovin nopeasti huuhdeltua pois. Eikä kyllä vaahdonnut yhtään vaikka pullossa sanotaan, että tätä on laitettava kädelle ja vaahdotettava. Haju on aika huono, vähän sellainen minttumainen, mutta tunkkaisempi. En osta uudelleen. Yksi yllätys kyllä oli, että valmistajana lukee Boots Health Care. En tiennytkään että Clearasilit ovat Bootsin tuotteita.


Oriflame Swedish Spa Night Renewal -yökäsivoide loppui. Siitä tulossa oma juttunsa, joten en sano tässä vaiheessa siitä mitään. Kaksi tuubia odottelee kaapissa vielä.


Oriflame Time Reversing Intense Everyday Perfector Creamin sain edustajuuteni alussa tiiminvetäjältäni ja se on anti-age tuote, joten jäi käyttämättä. Se meni viime kesänä jo vanhaksi, joten käytin nyt vartalovoiteena sen pois. Siitäkään en nyt paljon sano kun en käyttänyt sitä oikeaan käyttötarkoitukseensa, mutta kosteutti kyllä hyvin ja imeytyi ihan kohtuullisessa ajassa. Suojakerroin 12 on hyvä juttu ja tuoksui hyvälle. En yhtään tiedä mille tuoksuu, sellaiselle makean vaniljaisen karamelliselle.


Ensimmäinen hajuveteni ikinä loppui! Bettina Brennerin Vanilla EDP. Se tosin loppui vessatuoksukäytössä, koska en oikein muuten tykännyt tästä enää.

Lisäksi loppui Rexonan roll-on dödö ja se oli viimeinen roll-on joka mulla on! Saisin periaatteessa ostaa uuden, mutta taidan käyttää pois tuolta Oriflame -varastoista yhden myynnissä olevista dödöistä pois.

Kävin myös meikkivarastoja läpi ja napsin sieltä pois sellaiset joita en enää käyttäisi, niistä hyväkuntoiset/uudenveroiset/avaamattomat laitoin myyntiin ja tämä nelikko sitten sai roskistuomion.


Oriflame Giordani Gold Rejuvenation Foundation sävy Golden Beige eli se kaikista tummin sävy. Sen sain edustajuuteni alussa tiiminvetäjältäni näytteeksi. Sen myynti oli jo silloin lopetettu ja sävy on minulle ihan liian tumma ja lisäksi meikkivoide on suunnattu iäkkäämmille naisille. Päiväys meni umpeen lähes vuosi sitten ja en tulisi koskaan tätä käyttämään, joten turha säilyttää. Lasipurkin kuitenkin säästän matkakäyttöä varten kun siihen voi laittaa vaikka kosteusvoidetta. Joutuu nyt käyttämään nettikuvaa kun olin ihan varma, että otin siitä joskus kuvan, mutta en sitten ollut ottanutkaan.


Miners Liquid Line ruskean eyelinerin heitin myös pois. Sen ostin joskus poistomyynnistä eurolla ja se oli virhe. Huonointa nestemäistä eyelineria ikinä ja nyt se oli lopullisesti kuivanut pulloonsa niin oli sen aika mennä. Kertaakaan en tällä meikannut, yritin, mutta se oli mahdotonta.

Yves Rocherin Stop Täsmäpeitepuikko vietti ties miten monensia syntymäpäiviään vanhentumisen jälkeenkin, joten se sai lähteä. Sävykin oli ihan väärä, sain tämän äidiltäni joskus.


Nature For Futuren Vitalizing Leave-In Conditioner meni myös roskiin. Pullo ei ollut aivan täysi, mutta jo aika vanha. Hoitoaine oli edelleen kunnollista, mutta jätti hiukset aivan tajuttoman lähmäisiksi joten en ikinä pystyisi käyttämään tätä. Siksi se sai mennä.




Kun tuota tavaraa on nyt alkuvuodesta loppunut tosi paljon ja olen ostanut kohtalaisen vähän niin kosmetiikkakaapin tilanne näyttää jo hyvältä. Nyt kaappiin mahtuivat jo hyvin järjesteltynä kaikki tuotteet paitsi käytössä olevat ja tuoksut sekä kynsilakat. Kaappi on aika täyteen ahdettu, mutta kunhan taas noita purkkeja loppuu niin kyllä se siitä tulee väljemmäksi.

4 kommenttia:

  1. Ihan kunnioitettava määrä kosmetiikkaa :) Blogisi on tosi mielenkiintoinen vaikka olet tosi paljon nuorempi kuin minä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että muutkin kuin oman ikäiseni hyötyvät höpötyksistäni :)

      Poista
  2. Hups, mä ostin tänään tuon Rexonan minttuisen suihkugeelin, jotenki luulin sen olevan uusikin tuote vaan eipä se olekaan kun oot näemmä ostanut sen jo viime kesänä =D Testasin sitä tänään ja petyin tuoksuun, se oli minttuinen miehekkäällä tavalla, höh... Ja kyllä se taisi vähän viilentääkin, ei niin kiva juttu näin talvella.

    Mun pitäs tehdä lähiaikoina postaus etanaseerumigeelistä ja vaikka sun tuote ei oo sama ku mulla, niin mun on kans todettava ettei se tehnyt kovin kummoisia ihmeitä iholleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei kyllä tuoksu tosiaan kovin hyvältä ja mulla ainakin alkoi silmätkin vuotaa siitä.

      Mullakin oli kovat odotukset kotilovoiteelle, mutta pettymys oli kova. Otin kyllä luontaistuoteliikkeestä näytteen kalliista kotilovoiteesta, se pitää testata tässä joskus. Mutta ei yhdellä käyttökerralla mitään ihmeitä ehdi tapahtua.

      Poista