8. maaliskuuta 2013

Postipäivä, palkinto + LivBox maaliskuu

Tai oikeastaan postipäivä oli jo eilen kun paketti saapui silloin ja myös LivBox, koska postin jättämässä lapussa luki, että sitä oli postimies yrittänyt eilen jo tuoda minulle. Miksi sitten lappu oli laitettu vasta tänään luukusta...

No kuitenkin kävin siis tänään hakemassa nuo molemmat. Ekana oli arvontapalkintoni Sentenced To Live -blogin arvonnasta. Se sisälsi paljon tuotteita, joita minun luontoni ei anna periksi ostaa, koska olen Oriflamen edustaja. Kyseessähän ovat pahimmat kilpailijat Avon ja Dermosil. Palkintona kuitenkin sallin myös nämä tuotteet itselleni.


Palkintona oli ihanassa pullossa oleva Dermosilin Pomegranate Hand Soap, joka tuoksuu aivan yhtä hyvältä kuin näyttääkin. Avon Raspberry & Hibiscus hand and body lotion, Dermosil Primo Body Butter Green Tea, Avon Anew Vitale silmänympärysgeeli ja Avon Nailwear Pro kynsilakka sävy Inspire. Kynsilakka on testattava ehkä ekaksi, koska sävy on kivan pirteä ja koko alkuvuoden olen potenut jonkinlaista kynsimasennusta. Koristelut tai uudet lakat ei kerta kaikkiaan kiinnosta. Ei mitkään uudet lakkakokoelmat tai yksittäiset sävyt. Ainoa joka vähän kiinnosti oli Color Clubin uudet hololakat, mutta en sitten niistäkään lopulta niin tykännyt, että olisin ostanut. Näytekokoisina tuli Avon Sensuelle -tuoksu, Avon Anew Vitale päivävoide ja Avon BB -voide.

Näistä riittääkin kokeiltavaa pitkäksi aikaa ja juttua tulee sitten testausten jälkeen. Kiitos vielä näistä oikein paljon Anzu-Anssu!


Toinen paketti joka postissa tuli oli viimeinen LivBoxini ja siis todellakin viimeinen. Mikään tuote ei aiheuttanut riemunkiljahduksia tai edes pientä innostusta, ei edes hymyä, tai wau-efektiä. Tai mitään.

Paketti oli samanlainen ulkoisesti kuin ekassakin boksissa joten siitä ei nyt kuvaa. Paperi oli vihreä ja samoin se nauha. Kuplamuovi vain oli vaihdettu taas siihen mustaan paperisilppuun joka pölisi tosi paljon ja osa meni lattialle. Paketti tuntui myös tosi tosi kevyeltä, ajattelin, että onkohan täällä yhtään mitään.

Tunne vain voimistui kun avasin paperin ja näin tasan kaksi tuotetta. Löytyi ne loputkin minimaaliset tuotteet sieltä paperin seasta kun tarpeeksi kaiveli ja siellä oli tällaista


Paketin teemana oli luonnonkosmetiikka ja ehkä sen takia koen sisällön aika tylsäksi.

Ziaja Vuohenmaito -päivävoide oli paketin erikoisin tuote. Merkin tuotteita en ole aikaisemmin kokeillut, lukenut vain jotain jostain blogista. Mutta taas lukee "Vuohenmaidon ainesosat kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa luonnollisella tavalla". Taasko joku anti-age tuote jolla en tee mitään. Pitää selvittää. Kuitenkin jotenkin vuohenmaito kuulostaa minulle jollain tavalla vähän ällöltäkin ainesosalta. En tiedä syytä, mutta en jotenkin miellä sitä kosmetiikkaan tai sitten se johtuu inhostani vuohenjuustoon. Tämä on näytekoko ja purkissa taas kerran lukee Free Sample... Purkkikin oikein ihanasti tuon mustan pölyn peitossa.



Burt´s Bees on merkki josta olen lukenut paljon ja tuotteet vaikuttavat ihan kivoilta. Badgerilla tosin on söpömmät purkit. Hand Salvekin on näytekoko ja ensivaikutelmana voin sanoa, että haisee pahalta! Kauhean yrttinen tuoksu. Käteni eivät ole rutikuivat, kiitos Oriflamen yökäsivoiteelle ja käsinaamiolle, mutta tuota voisi säästää sellaisiin hetkiin jos tulee joku kuiva läikkä käsiin. Eli sanotaanko kerran kymmenessä vuodessa :D


Ma Provence on minulle ihan tuntematon merkki josta en ole ikinä edes lukenut tai kuullut nimeä. Enkä kyllä kokeillut tuotettakaan joka on kyseessä edes muilta merkeiltä. Tämä oli paketin ainoa edes vähän kiinnostava tuote. Lushin palashampoista olen jotain arvioita lukenut ja niitä olisi kiva kokeilla. Mutta nyt pääsee kokeilemaan sitten Ma Provencen palashampoota. Tuoksu on ainakin tosi voimakas kun tuoksuu muovin läpikin. Näytekoko tämäkin, mutta täysikokoinen vastaa kahta pullollista tavallista shampoota. No joo, määrittele kaksi pullollista kun pullo voi olla vaikka litran kokoinen. Näytepala kuitenkin riittää 10-15 pesukertaan. Tämän jälkeen ei tarvita hoitoainetta, jota epäilen kyllä todella suuresti omien latvojeni kohdalla. Ilman hoitoainetta ne ovat pian kauhea pörrökasa ja täynnä kaksihaaraisia.


Primaverasta olen jotain joskus lukenut tai ainakin nimen kuullut. Ginger Lime Body Wash on hassu sattuma, koska otin juuri käyttöön Oriflamen Lime & Ginger shampoon ja hoitoaineen. Niitä olen pantannut kaapissa jumalaisen tuoksun takia, mutta nyt ovat menossa vanhaksi niin pakko käyttää. Ikävä jää tuoksua, koska näitä ei enää valmisteta. Primavera tuoksuu lähes yhtä hyvältä, mutta paljon sitruksisemmalta. Näytekoko taas. Täysikokoisena tämä olisi aiheuttanut riemunkiljahduksia paljon, mutta näytekoosta tulee vain vihaiseksi :D Muutaman kerran jälkeen ihanan tuoksuinen tuote on loppu ja sitten harmittaa. Tämänkin takana lukee, että ei yksittäismyyntiin. Tälle olisi vaihtoehtona ollut Korresin Japanese Rose tai Mango -suihkugeeli.


Paketin ainoa täysikokoinen tuote oli Laveran Trend Sensitive Liquid Eyeliner. Sitä on kehuttu kovasti ainakin Karkkipäivä -blogissa, mutta minulle tämä oli pettymys. En tykkää yhtään nestemäisistä rajauksista, en jotenkin vain pärjää niiden kanssa. Rajaan silmäni aika paksusti ja ainakin MNY My Linerilla oli mahdoton saada minua miellyttävää rajausta aikaan ohuella siveltimellä. Siksi rajaan vain geelillä tai luomivärillä, niillä saan täydelliset rajaukset helposti. Siksi tämä jää melko varmasti käyttämättä ja se harmittaa tosi paljon, koska oli kuitenkin ainoa täysikokoinen, joten nyt käteen jää vain kasa näytteitä.


Näillä eväillä LivBox jää kyllä viimeisekseni, koska yksikään paketti ei ole ollut niin hyvä kuin oletin. Tuurillani varmaan seuraavat boksit ovat sitten huippuhyviä, koska etenkin viime paketista LivBox sai paljon valituksia ja luulisi niiden takia jotain parannusta tapahtuvan. Mutta pitää pysytellä tiukalla linjalla, ettei lue blogeista mitä paketeissa oli niin ei sitten kaduta.

Ihmetyttää kyllä miksei postissa ole vielä tullut Garnierin tuotetta jonka saan testattavaksi. Sanoivat lähettävänsä sen maanantaina ja vaikka yrityksiltä postitus kestää usein ihmeen kauan niin luulisi nyt tässä ajassa jo tulleen. Samoin Kanadasta tilaamani kirja on ollut matkalla jo kuukauden, tuleekohan tullista ilmoitusta jos se on jäänyt sinne vai mitenköhän tuo homma toimii. On kyllä ollut sellainen viikko ettei mikään toimi tai onnistu kerralla.

10 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä tykkäät noista palkinnoista vai tykkäätkö ollenkaan :D.

    Tuo sun periaate olla ostamatta "kilpailijoiden" tuotteita on tosi jännä mun mielestä :).
    Mä itse kun aina etsin sitä jotain täydellistä tuotetta, niin mä taas en vain pysty olemaan ostamatta muilta merkeiltä. Miettisin aina, entä jos jostain löytyy vieläkin parempi juttu :D.
    Niinpä olenkin löytänyt omat suosikit niin Avonilta, Dermosililtä kuin Oriflameltakin, vaikka Avonin konsultti olenkin :).
    Tosin silti edelleen jatkuu se täydellisten tuotteiden metsästys :D.

    Onpa kyllä harmillisen vaatimattomia olleet viime aikoina nuo Livboxin jutut :/.
    Hieman hillitsee omia ostohaluja sen suhteen... Mutta itselleni tuo olisi kyllä kiva keino päästä testaamaan eri merkkien tuotteita, testailuista kun tykkään tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhän mä ainakin muutamasta pidä, vähintään tuosta käsisaippuasta kun se tuoksuu niin hyvältä :) Ja BB-voiteet pääsee suunnitteilla olevaan BB-viikkoon jolloin joka päivä testaan jotain BB-tuotetta.

      Ehkä tuo kilpailijoilta ostamattomuus johtuu vahvasti koulusta kun opiskelen liiketaloutta niin kilpailijoita ei tueta :D Ja osittain siitäkin ehkä, että Oriflame-asiakkaani ovat pääosin erään sairaalan henkilökuntaa ja siellä yhden osaston on vallannut Avon, koska töissä on edustaja. Sairaanhoitajat tilaa vaan Dermosiliä. Keittiön olen vallannut minä ja Oriflame.

      LivBoxiin kyllä petyin täysin kun odotin, että sieltä tulis kivoja tuotteita, mutta pääosin tulee vaan mulle sopimattomia tuotteita eikä paljon täysikokoisia. Mäkin tykkäisin testailla paljon kaikkea, etenkin selektiivistä kosmetiikkaa, mutta ei noilla boksien anti-age tuotteilla ja muilla viitsi omaa ihoa pilata nyt kun se alkaa olemaan kunnossa yli 10 vuoden taistelun jälkeen. Ehkä palaan LivBoxin pariin jos joskus alkavat lähettämään tuotteita vaikka ihotyypin mukaan.

      Poista
    2. Odotan mielenkiinnolla tuota BB-viikkoa, itse kun en ole muita BB-voiteita testannut kuin tuota Avonin vastaavaa, kun ostin sellaisen 5ml tuubin kokeiluun :).

      Teillähän on sitten kunnon edustaja-armeija työpaikalla ja kaikkea mahdollista löytyy :D.
      Itse en ole koskaan osannut myymällä myydä tuotteita, Avonin edustamisen aloitin, kun olin jäänyt tuotteisiin koukkuun ja ystäväni lopetti edustamisen.
      "ostan vain itselle"-periaatteella aloitin, mutta yllättäen ihan kaveri- ja perhepiiristä on sitten tilauksia tullut mukavasti, että monesti postikulut säästyy ja saan alennukset :).
      Onneksi Oriflamea saan tilattua tuttavan kautta, kun kahden merkin edustajaksi en kykenisi :D.
      Oriflameenkin jäin aikanaan koukkuun (ja tämä aloittikin mun kosmetiikka-friikkiyden tosissaan) kun kaveri edusti, mutta lopetti senkin sitten.

      Toivottavasti tuo LivBox kehittyy ajan mittaan ja palautteiden mukaan.
      Pitäisi varmaan itse tilata muutama boksi, niin olisi sitten omakin mielipide asiasta :).

      Poista
    3. Mäkään en ole muita BB-voiteita testannut kuin sen Garnierin, mutta mulla on 8 erilaista BB-voidetta nyt niin niistä saa viikoksi juttua. Aitoja tulee edustamaan Skin79 neljä matkakokoista voidetta ja muita sitten tuo Avon ja kaksi Garnieria sekä yksi näyte(olikohan Maybelline) joka on hukassa :D Se pitää löytää eka.

      En ole myöskään myymällä myynyt tuotteita vielä toistaiseksi, äiti on töissä tuolla sairaalassa kotikunnassani ja hän vie sitten esitteet ja työkaverit tekee tilaukset ja tilaan ja toimitan ne sitten heille. Nykyisellä paikkakunnalla en ole asiakkaita vielä edes etsinyt kun Oriflamen esitteitä vilisee kauppojen kassoilla vaikka miten paljon.

      Oman edustajuuteni aloitin kun ostin huutonetistä Oriflamen tuotteita ja jonkun ajan päästä myyjä kysyi olisinko kiinnostunut aloittamaan edustajana. Suostuin ja hän lähetti paketillisen tuotteita testiin ja myöhemmin toisenkin. Sitten nousin jo pian Business Classiin ja nyt tuntuu etten edes voisi lopettaa kun asiakkaat aina kärsimättöminä kyselevät milloin tulee seuraava kuvasto. :)

      Minustakaan ei olisi kahden yrityksen edustajaksi kun haluan hoitaa hommani hyvin ja menestyä ja Oriflamella ainakin on aina se tavoite joka täytyy saavuttaa jos haluaa etuja niin jotenkin tuntuisi kauhean stressaavalta jos vaikka aloittaisi Avonilla ja siellä olisi samanlainen systeemi. Voisi usein jäädä tavoitteet täyttymättä kun ei ihmiset kuitenkaan määräänsä enempää tilaa.

      Poista
  2. Mä ainakin aluksi petyin tän kuun boksiin, tuli jotenkin semmonen höh olo kun aukaisin sen. Ehkä osaksi siksi, ettei tässä kuussa ollut mitään kynsituotteita niin kuin aikaisemmissa. Ja toinen, että kaikki oli täysin tuntemattomia tuotteita. Tosin sitten tuli olo, että kivahan se on kokeilla ihan uusia tuotteita ja eihän sitä tiedä jos tulee ostettua jotain sitten myöhemmin.

    Mä sain mango suihkugeelin ja musta siinä on kiva tuoksu. Mulla tosin tulee käytettyä hajusteettomia suihkusaippuoita joten en tiedä tuleeko sitten käytettyä sitä mangoa. Palashampoon ajattelin ottaa käyttöön, tykkäsin myös sen tuoksusta vaikka aluksi ärsytti kuinka se tuoksu tulee jopa sen muovin läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä petyin myös, etenkin siihen kun täysikokoisia tuotteita oli vain yksi ja parhaimmillaan niitä on ollut 5 yhdessä boksissa, olikohan marraskuussa. Ja sen takia tilasinkin kun ajattelin, että taso säilyy. Mutta yksi täysikokoinen on jo aika surkeaa tasoa vaikka ylittääkin reilusti koko boksin hinnan.

      En ole oikein vielä päättänyt tykkäänkö siitä palashampoon tuoksusta, mutta ehkä se käytössä selviää. Omani ainakin tuoksui niin voimakkaasti, että haistoin sen jo ottaessani avaamattoman boksin käteen. Pelkäsin jo, että joku tuote on hajonnut sisällä. Epäilyttää kyllä vähän tuo shampoo, koska se vaikuttaa aika vaikealta käyttää. Paksuihin pitkiin hiuksiini menee paljon shampoota ja saako tuosta irti tarpeeksi.

      Poista
  3. Tuo boxi oli kyllä tylsä ja taisi kaikki lähteä jossain vaiheessa eteenpäin.
    Itse olen sekä Avonin, että Oriflamen konsultti, mutta kallistunut Avoniin enemmän alhaisempien hintojen vuoksi :D

    Dermosililta joskus tilaan, mutta ihan yksityisenä henkilönä, mutta yritän saada nyt kimppaan henkilöitä, kun postit on sen 6 € :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla Lavera meni vanhaksi, ziajan käytin kaulalla ja Burttia oon käyttänyt välillä, mutta muuten on kans käyttämättä loput vielä. Ei oikein innostanut.

      Mä oon vaan Oriflamella, kahdessa firmassa olisi jo ehkä liikaa mulle kun haluan kuitenkin panostaa aina kunnolla :D Dermosililläkin näytti olevan kivoja joulutuotteita, etenkin ne purkit niin en tiedä sortuuko sieltä tilaamaan ekan kerran ikinä. :D

      Poista
    2. Mie tilaan lähinnä yksin, harvoin kaveri tilaa, niin ei ole mitään paineita :D
      Tässä kuussa järjestän pienen iltaman, missä voi testailla ja tuoksutella tuotteita.

      Poista
    3. Sellaisen illan kun jaksaisi itsekin järjestää, mutta ei vaan ole saanut aikaiseksi :D

      Poista