1. huhtikuuta 2014

Kestosuosikkini värillisenä

Innostuin huimasti kun HG -tuotteeni Oriflame LipSpa Therapysta tuli värilliset versiot. Tavallista Transparent -sävyistä LipSpa:ta olen käyttänyt usean vuoden ajan ja siitä en enää luopuisi.


Uudet sävyt ovat Natural Pink, Soft Rose ja Caring Nude.


Soft Rose on hempeän vaaleanpunainen, Natural Pink astetta oranssimpi ja Caring Nude taas näistä kolmesta tummin. Ja aivan kuten alkuperäisessäkin sävyssä, myös näissä on ulkoreunaa kosteuttavampi osio keskellä.

Inci
octyldodecanol, ricinus communis seed oil, pentaerythrityl tetracaprylate/tetracaprate, lanolin, pentaerythrityl tetraisostearate, cera microcristallina, caprylic/capric triglyceride, polyethylene, paraffin, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, candelilla cera, ethylhexyl methoxycinnamate, cera carnauba, butylene glycol, butyl methoxydibenzoylmethane, parfum, panthenol, canola oil, propylparaben, rosa canina fruit oil, bht, tocopherol, ci 77891, ci 15850, ci 77491, ci 77492, ci 45410, ci 77499, ci 42090

Hyvän kosteutustehon lisäksi pidän paljon myös puikon muodosta, tuolla on superhelppo levittää voide huulille verrattuna tavalliseen huulirasvaan. Huulilla voide on todella pehmeää, kevyttä ja ei lainkaan tahmaista. Tuo huulille kevyen kiillon ja voiteessa on mieto makea tuoksu. Ei myöskään aiheuta sitä kuuluisaa huulirasvariippuvuutta ainakaan minulla. Kesää ajatellen on kiva myös, että näissä on suojakerroin 8.


Huulirasvoja kun ovat niin sävyt eivät ole erityisen peittäviä vaan tuovat huulille kevyen läpikuultavan ja luonnollisen näköisen sävyn. Mutta ollakseen huulivoiteita, nämä ovat hyvin pigmenttisiä. Jotkin omistamani nudepunat ovat liian ruskehtavia sävyltään ja niiden päälle usein lisään Caring Nudea tuomaan punertavaa sävyä. Ja kiireisinä aamuina käytän sävyjä yksistään. Jos on kiire, ei ole aikaa säätää huultenpohjustajan, rajauskynän ja huulipunan kanssa. LipSpa vain huulille ja samalla kertaa saa sävyä huuliin ja kosteutuksen. Kesto ei arvatenkaan ole huippuluokkaa, mutta näitä voi huoletta lisätä ilman peiliäkin.

Tässä vielä sävyt huulilla



Toivottavasti jatkossa nämä saavat vielä lisää uusia sävyjä, etenkin tummempia, koska minä ja monet muutkin varmasti arkailevat käyttää tummia huulipunia. Läpikuultava sävy on arkenakin helppo käyttää.

2 kommenttia:

  1. Soft Rose on mielettömän upea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on, vielä kun uskaltaisi käyttää tuon sävyistä julkisestikin :D Vähän turhan pinkki mun makuun.

      Poista